BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ 3 λεπτά πριν, nazarene είπε Eχω περιέργεια να δω το pcb της ventus 5090 που έχω παραγγείλει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι στο ιντερνετ Μια χαρα υλοποίηση είναι,είχα σε 3090 ....απλά ο πέτσινος με 600w που έδωσε θα είναι δύσκολο να τα διαχειριστούν γενικα οι περισσότερες υλοποιήσεις 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 πμ Η γενιά θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις χειρότερες. Σώζεται από το γεγονός ότι η AMD είναι σε χειρότερη κατάσταση.
nazarene Δημοσ. Τρίτη στις 09:48 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:48 πμ Πάντως ο μόνος λόγος που την επέλεξα έναντι της gigabyte ήταν το μήκος. η windforce μεγάλώσε στις 5090 και έμπαινε οριακά, με το tank της υδρόψυξης, και η μικρότερη msi μου έλυσε τα χέρια, αλλιώς θα ήθελαν ξήλωμα όλα και δεν έχω χρόνο για τέτοια
d4ydr33m3r Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ Πρέπει να ήρθε στοκ καλά νέα έχω! Μόλις με πήραν από Πλαίσιο ήρθε η δικιά μου tuf αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων παραλαμβάνω.. εδεησε ο Κύριος 🥳 17
Nefpitou99 Δημοσ. Τρίτη στις 10:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:09 πμ 5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Πρέπει να ήρθε στοκ καλά νέα έχω! Μόλις με πήραν από Πλαίσιο ήρθε η δικιά μου tuf αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων παραλαμβάνω.. εδεησε ο Κύριος 🥳 Με το που διάβασα το μήνυμα σου πήρα Πλαίσιο. Δυστυχώς Astral ακόμα τίποτα. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ Μόλις τώρα, Nefpitou99 είπε Με το που διάβασα το μήνυμα σου πήρα Πλαίσιο. Δυστυχώς Astral ακόμα τίποτα. Λογικά θα έρθει σύντομα παίζει να ήρθαν ένα δύο κομμάτια και για τις πρώτες παραγγελίες 30/1 θέμα ώρας για προτεραιότητα θα ήταν ποιες καταχωρήθηκαν άμεσα. Εμενα καταχωρήθηκε 4:10 , 10 λεπτά αφότου άνοιξαν οι παραγγελίες 1
azazil1190 Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 πμ 3 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε Με το που διάβασα το μήνυμα σου πήρα Πλαίσιο. Δυστυχώς Astral ακόμα τίποτα. Κατάλαβα ,βλέπω να μετανιώνω που την έδωσα. 2
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ (επεξεργασμένο) Πάντως δεν ξέρω πόσο αξίζει η 5070ti αν είναι 100€ φθηνότερη απ' τη 5080 Επεξ/σία Τρίτη στις 10:15 πμ από firepc
Nefpitou99 Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Λογικά θα έρθει σύντομα παίζει να ήρθαν ένα δύο κομμάτια και για τις πρώτες παραγγελίες 30/1 θέμα ώρας για προτεραιότητα θα ήταν ποιες καταχωρήθηκαν άμεσα. Εμενα καταχωρήθηκε 4:10 , 10 λεπτά αφότου άνοιξαν οι παραγγελίες Μακάρι. Η κοπέλα στο τηλέφωνο πάντως είπε το γνωστό "Δεν γνωρίζουμε πότε θα έχουμε παραλαβή" 2
Sprou Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Λογικά θα έρθει σύντομα παίζει να ήρθαν ένα δύο κομμάτια και για τις πρώτες παραγγελίες 30/1 θέμα ώρας για προτεραιότητα θα ήταν ποιες καταχωρήθηκαν άμεσα. Εμενα καταχωρήθηκε 4:10 , 10 λεπτά αφότου άνοιξαν οι παραγγελίες Δεν ήξερα ότι είχες παραγγείλει και συ tuf βρωμερή σκουληκαντερα.. Άντε με το καλό φίλε να Μ πεις και temps διότι δεν έχει βρει κανένα review. Δυστυχώς παρήγγειλα μια μέρα μετά..🥲 Επεξ/σία Τρίτη στις 10:30 πμ από Sprou 2
nazarene Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ 3 λεπτά πριν, harderos είπε 4:07 σας έχω αλλά για Ventus 😄 4.47 ventus 2
d4ydr33m3r Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 πμ 14 λεπτά πριν, Sprou είπε Δεν ήξερα ότι είχες παραγγείλει και συ tuf βρωμερή σκουληκαντερα.. Άντε με το καλό φίλε να Μ πεις και temps διότι δεν έχει βρει κανένα review. Δυστυχώς παρήγγειλα μια μέρα μετά..🥲 Νόμιζα το είχαμε συζητήσει στα pm αλλά Υποχθόνιος παιδί μου τι περιμένεις; Κάτσε να έρθει πρώτα μη γίνει κάνα Χωσε Μαρία Μπακερο μέχρι αύριο 💀🤣 1
xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ https://videocardz.com/newz/first-shipment-of-geforce-rtx-5070-ti-not-expected-to-be-better-than-rtx-5090-5080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα