sakis han Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Ήμουν στην 2-4 θέση αλλά τα μαλακισμένα οι βόρειο Ευρωπαίοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια με πέρασαν . Θα τα ξαναπούμε μόλις μου έρθει η lc.αρκει να μην είναι καμία μπανανα 11
iazriel Δημοσ. Δευτέρα στις 10:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:30 μμ 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Ήμουν στην 2-4 θέση αλλά τα μαλακισμένα οι βόρειο Ευρωπαίοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια με πέρασαν . Θα τα ξαναπούμε μόλις μου έρθει η lc.αρκει να μην είναι καμία μπανανα Μη λες για μπανάνες θα σαμονάρεις τον αρχιερέα και μεγαλεμπορο μπανάνας @tommy^ 3
Alex21121988 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Την έσπρωξες ρε μπαγασα @azazil1190 την Astral και δεν είπες τίποτα. Βαρέθηκα να περιμένω το Πλαίσιο, θα στην έπαιρνα εγώ την κάρτα, είμαι και Πειραιώτης, αμαν πχια.(έβαλα και χ μέσα) 😛 Την επόμενη φορά ελπίζω να μην προδώσεις τους συντοπίτες σου. Αν την έδωσες σε Πειραιώτη πάω πάσο υπόψιν. 😆 1
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ 5 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Την έσπρωξες ρε μπαγασα @azazil1190 την Astral και δεν είπες τίποτα. Βαρέθηκα να περιμένω το Πλαίσιο, θα στην έπαιρνα εγώ την κάρτα, είμαι και Πειραιώτης, αμαν πχια.(έβαλα και χ μέσα) 😛 Την επόμενη φορά ελπίζω να μην προδώσεις τους συντοπίτες σου. Αν την έδωσες σε Πειραιώτη πάω πάσο υπόψιν. 😆 Ρε συ που να το ξέρω ότι την ήθελες? Έφυγε πριν κανά 2ωρο . Ήρθε πετώντας ο φίλος δεν κρατιόταν.Δεν ήταν από Πειραιά αλλά δουλεύει Πειραιά. 😋 Τώρα εάν έκανα μαλακία θα φανεί σύντομα εάν αργήσει η άλλη κάρτα. Ευελπιστώ μέχρι τέλος του μήνα να έχει έρθει η lc. 1
tommy^ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 μμ 20 λεπτά πριν, iazriel είπε Μη λες για μπανάνες θα σαμονάρεις τον αρχιερέα και μεγαλεμπορο μπανάνας @tommy^ Βρε παλιοσαλιαρη του Πετσινου, μου έτυχε μια φορά μπανάνα 4070 Ti της Gigafail και μου έχεις βγάλει το όνομα!!! 9
Nefpitou99 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ 8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε συ που να το ξέρω ότι την ήθελες? Έφυγε πριν κανά 2ωρο . 2 3
@topos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ 2 hours ago, firepc said: Σε παρόμοια φάση είμαι και εγώ Έχω 8 χρόνια ένα seasonic platinum 850W με την 1080ti πάνω Θέλω μέσα στη χρονιά να κάνω νέο PC με την 5070ti. Να το κρατήσω? Άλλο 8 άλλο 17χρονια.. Εγώ μάλλον θα το κρατούσα για 5070ti.
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 μμ 1 λεπτό πριν, @topos είπε Άλλο 8 άλλο 17χρονια.. Εγώ μάλλον θα το κρατούσα για 5070ti. χμ, οκ Πάντως διαβάζω διάφορα στο net. Αλλος λέει αλλαγή στα 5 με 6 χρόνια, άλλος στα 8 με 10 Πάντα για gaming χρήση μιλάμε
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 μμ (επεξεργασμένο) το βλέμμα όμως ε Επεξ/σία Τρίτη στις 12:03 πμ από firepc 2 2
iazriel Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Βρε παλιοσαλιαρη του Πετσινου, μου έτυχε μια φορά μπανάνα 4070 Ti της Gigafail και μου έχεις βγάλει το όνομα!!! Μωρή απόστημα της Λίζας που θα πιάσεις την Giga στο πληκτρολόγιο σου, η Chiquita σε έχει κάνει επίτιμο μέλος και ακόμα μιλάς! 5
Sprou Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 πμ (επεξεργασμένο) Review της gaming oc. https://www.techpowerup.com/review/gigabyte-geforce-rtx-5090-gaming-oc/ Στα γρήγορα που διάβασα δε γράφονται καλά πραματακια για temps και noise. Η προκάτοχος της (4090) που ήμουν και κάτοχος ήταν άψογη. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:14 πμ από Sprou 2
d4ydr33m3r Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 πμ Έλα @azazil1190για ρίξε μια ματιά φρέσκο πράμα.. 3
kaklikos Δημοσ. Τρίτη στις 07:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:32 πμ Ειδα ο συντοπιτης ανεφερε τις χαμηλες μας θερμοκρασιες. Να προσθεσω οτι εδω η δεη δεν παραπονιεται, εχει να δωσει οσα αμπερ ζητησουν οι καρτουλες σας 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα