Nefpitou99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 μμ 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Κανά νέο από πλαίσιο έχετε ; Nope!
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κανά νέο από πλαίσιο έχετε ; Μάρτιο θα χαρίζουν 5090 ....Θα υπάρχουν αρκετά κομμάτια .😆 Εγώ πάντως περιμένω την astral lc,βέβαια στην πορεία μπορεί να γίνει msi liquid. Οποία από τις δύο βρω πρώτη. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:01 μμ από azazil1190 2
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 μμ 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εγώ πάντως περιμένω την astral lc,βέβαια στην πορεία μπορεί να γίνει msi liquid. Οποία από τις δύο βρω πρώτη. Spoiler Εντελώς, τελείως, απόλυτα φιλικά και για πείραγμα (κυκλοφορούν και μπόλικοι βλμμνοι εδώ τώρα τελευταία). 1 1
Sarandis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:09 μμ Ούτε απο amazon νεότερα. Ωραίοι κ αυτοί, λέω γιατί μου δίνετε estimation 2μήνες; Αν δεν υπήρχε stock πως μπόρεσα να παραγγείλω εξ αρχής; Και μου απαντάει "they may have allowed some orders so you can reserve the item" Τι may και ποιοί they δεν κάθισα να μάθω. Στα θετικά, αν βρώ καλύτερη τιμή μπορώ να ακυρώσω πριν κάν γίνει η αποστολή.
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Μόλις τώρα, Sarandis είπε Ούτε απο amazon νεότερα. Ωραίοι κ αυτοί, λέω γιατί μου δίνετε estimation 2μήνες; Αν δεν υπήρχε stock πως μπόρεσα να παραγγείλω εξ αρχής; Και μου απαντάει "they may have allowed some orders so you can reserve the item" Τι may και ποιοί they δεν κάθισα να μάθω. Στα θετικά, αν βρώ καλύτερη τιμή μπορώ να ακυρώσω πριν κάν γίνει η αποστολή. Έχει βάλει παραγγελία στο Amazon ; Αν ναι, τι σου γράφει ως delivery ?
Sarandis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έχει βάλει παραγγελία στο Amazon ; Αν ναι, τι σου γράφει ως delivery ?
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ Μόλις τώρα, Sarandis είπε Αυτά είναι ''backorderable'' όλα να ξέρεις, δεν είναι ''in stock''. Σε stock μέχρι τώρα μόνο η Astral 5090 έχει βγει 2 φορές. Τα backorders λέει συνήθως εκπληρώνονται σε 14-20 μέρες αλλά μπορεί και παραπάνω ανάλογα τις παραλαβές. Εμένα η Suprim λέει Arriving 24-25 February, για να δούμε..
Nefpitou99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:17 μμ 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τι may και ποιοί they δεν κάθισα να μάθω. Αχά, αυτοί φταίνε για όλα. 3
Sarandis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 μμ Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Αυτά είναι ''backorderable'' όλα να ξέρεις, δεν είναι ''in stock''. Σε stock μέχρι τώρα μόνο η Astral 5090 έχει βγει 2 φορές. Τα backorders λέει συνήθως εκπληρώνονται σε 14-20 μέρες αλλά μπορεί και παραπάνω ανάλογα τις παραλαβές. Εμένα η Suprim λέει Arriving 24-25 February, για να δούμε.. Οκ, δεν το ήξερα. Θεώρησα οτι το item unavailable είναι out of stock και το buy now, in stock. Βέβαια δεν είχα και ώρα να το μελετήσω γιατί θα με τρώγανε τα μποτάκια. Ας αργήσει, ευτυχώς έχω κάρτα να παίξω.
nazarene Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά είναι ''backorderable'' όλα να ξέρεις, δεν είναι ''in stock''. Σε stock μέχρι τώρα μόνο η Astral 5090 έχει βγει 2 φορές. Τα backorders λέει συνήθως εκπληρώνονται σε 14-20 μέρες αλλά μπορεί και παραπάνω ανάλογα τις παραλαβές. Εμένα η Suprim λέει Arriving 24-25 February, για να δούμε.. Εχεις πληρώσει την παραγγελία ή θα σε χρεώσει πριν την αποστολή της gpu?
Teddy77 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ 4 minutes ago, Nefpitou99 said: Αχά, αυτοί φταίνε για όλα. Εγώ είμαι με τους they πάντως 😀 1
nazarene Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Για αυτό τον λόγο δεν το προτιμώ τα ίδια χάλια με μια 2080 που νόμιζα ότι είχα σε παραγγελία και ήρθε άκυρο
Sarandis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:25 μμ 2 λεπτά πριν, nazarene είπε Για αυτό τον λόγο δεν το προτιμώ τα ίδια χάλια με μια 2080 που νόμιζα ότι είχα σε παραγγελία και ήρθε άκυρο Μα και χρέωση να έκανε κανονικά, αν ήθελε να ρίξει άκυρο θα σου επέστρεφε τα λεφτά. Δε νομίζω οτι αλλάζει κάτι.
Teddy77 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ 5 minutes ago, nazarene said: Για αυτό τον λόγο δεν το προτιμώ τα ίδια χάλια με μια 2080 που νόμιζα ότι είχα σε παραγγελία και ήρθε άκυρο Αν είναι σε ΟΚ τιμή, δεν πειράζει, ίσα ίσα. Αν βρεις εναλλακτική. άμεσα διαθέσιμη (λέμε τώρα), το ακυρώνεις μόνος σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα