Anastazio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, Psycho_Warhead said: Και το Alan Wake 2 στην ίδια κατηφορία είναι, και το Wukong Full RT έχει..Και προφανώς θα έρθουν κι' άλλα..Τώρα σειρά έχει το STALKER 2 λογικά. Συμφωνούμε, αλλά αν βάλεις και τον παράγοντα "γούστο" οι επιλογές είναι δραματικά λίγες σε οριζόντια 4 ετιας, τεσπά κουβέντα να γίνεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Eγώ περιμένω Silent Hill 2 Remake αρχές Οκτώβρη και ας μην έχει next gen RT/PT,ένα απ'τα αγαπημένα μου παιχνίδια τρόμου και το καλύτερο της σειράς imo.Btw,το Dragon's Dogma 2 στα 37 ευρώ για 1 μέρα στο Steam.😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Έχει πολύ καλά γραφικά το SH2 remake απ' ότι έχω δει. Το περιμένω και 'γω γιατί δεν έχω παίξει το original αλλά τα γουστάρω αυτά τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πάντως σε σχέση με το παρελθόν, έχουν προκύψει και νέες ανάγκες. Τότε ένα 1080p είχαμε και μαθαίναμε σιγά σιγά τα Hz και το latency. Τώρα έχεις OLED με πολλά Hz κα υψηλές αναλύσεις που αν τα γευτείς δεν υπάρχει επιστροφή. Εγώ για παράδειγμα με την Alienware, έχω χύσει πάνω μου με την όλη εμπειρία και θα πω ναι Jensen πάρε νεφρό για να συνεχίσω να έχω την εμπειρία αυτή και με το BF του 2025 (τυχαίο παράδειγμα). Όποιος αρκείται σε 1440p gaming από δω και πέρα θα ναι τυχερός. Το low latency 4k gaming είναι κάτι που απαιτεί hardware έτσι και αλλιώς (πιο πολύ για multi μιλάω). Ε θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε και ακόμα καλύτερες μηχανές γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πάντως το HDR ακόμα και τώρα σχεδόν 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεν είναι εκεί που θα έπρεπε. Για παράδειγμα 2 νέοι τίτλοι ΔΕΝ το υποστηρίζουν, Space Marine 2 και Black Myth: Wukong. Εκτός αυτού οι εταιρείες δεν κατέληξαν ακόμα σε ποιο πρότυπο θα μείνουν, HDR ή Dolby Vision. Κατά τα άλλα εννοείται η OLED είναι game-changer, ειδικά σε σκοτεινά παιχνίδια με ατμόσφαιρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιος με IPS δεν θα ευχαριστηθεί τα παιχνίδια του. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, Grisos είπε Πάντως σε σχέση με το παρελθόν, έχουν προκύψει και νέες ανάγκες. Τότε ένα 1080p είχαμε και μαθαίναμε σιγά σιγά τα Hz και το latency. Τώρα έχεις OLED με πολλά Hz κα υψηλές αναλύσεις που αν τα γευτείς δεν υπάρχει επιστροφή. Εγώ για παράδειγμα με την Alienware, έχω χύσει πάνω μου με την όλη εμπειρία και θα πω ναι Jensen πάρε νεφρό για να συνεχίσω να έχω την εμπειρία αυτή και με το BF του 2025 (τυχαίο παράδειγμα). Όποιος αρκείται σε 1440p gaming από δω και πέρα θα ναι τυχερός. Το low latency 4k gaming είναι κάτι που απαιτεί hardware έτσι και αλλιώς (πιο πολύ για multi μιλάω). Ε θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε και ακόμα καλύτερες μηχανές γραφικών. Spoiler γλυκαθηκες γλυκαθηκες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Επικρατεί η άποψη ότι η 5090 δεν είναι για gaming και ότι είναι κάτι σαν Titan. Ε λοιπόν δεν ισχύει αυτό, η κάρτα είναι για gaming και μάλιστα έχει μεγάλη διαφορά με το δεύτερο καλύτερο μοντέλο. Η παραπάνω VRAM είναι κάτι έξτρα. Αν ήταν τα πράγματα όπως παλιά που υπήρχε Titan και Ti μοντέλο με παρόμοιες επιδόσεις και το μόνο που διέφερε ήταν η VRAM, θα λέγαμε ότι ναι η Titan δεν είναι για games αλλά πρόκειται για niche product που προορίζεται περισσότερο για επαγγελματίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Επικρατεί η άποψη ότι η 5090 δεν είναι για gaming και ότι είναι κάτι σαν Titan. Ε λοιπόν δεν ισχύει αυτό, η κάρτα είναι για gaming και μάλιστα έχει μεγάλη διαφορά με το δεύτερο καλύτερο μοντέλο. Η παραπάνω VRAM είναι κάτι έξτρα. Αν ήταν τα πράγματα όπως παλιά που υπήρχε Titan και Ti μοντέλο με παρόμοιες επιδόσεις και το μόνο που διέφερε ήταν η VRAM, θα λέγαμε ότι ναι η Titan δεν είναι για games αλλά πρόκειται για niche product που προορίζεται περισσότερο για επαγγελματίες. Συμφωνώ, η 9 σειρά είναι η αντίστοιχη ti Η titan έχει καταργηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Την Titan την κατήργησαν γιατί πολλοί επαγγελματίες την έπαιρναν λόγω VRAM και γλίτωναν πολλά λεφτά, αφού αλλιώς θα έπρεπε να τα σκάσουν για Quadro/Tesla κλπ που κοστίζουν x3-x5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απλα σου λεει γτ να βγαζω 2 sku? βγαζω ενα με μπολικη vram και πιανω και το gamer και τον επαγγελματια που δεν χρειαζεται quadro. Αν υπηρχε το ιδιο μοντελο με λιγοτερη vram που θα ηταν για τον gamer προφανως ολοι οι gamers θα επαιρναν αυτην ,οποτε δεν κατηργησε την titan αλλα την ti και τραβηξε τους gamers εκει ,αφου μπορει να τους την πουλαει πιο ακριβα. Ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι η vram της xx90 ειναι εντελως overkill σε αντιθεση με τις μικροτερες που την βαζει με το σταγονομετρο. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από akoinonitos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Τα νούμερα στον παρακάτω πίνακα μου κάνουν για την 5070 Τι και όχι για την 5080. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τα νούμερα στον παρακάτω πίνακα μου κάνουν για την 5070 Τι και όχι για την 5080. Μπορεί με το κράξιμο που έχει πέσει να γίνει αυτό που λες, το έκαναν με την 4080 12G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Μπορεί με το κράξιμο που έχει πέσει να γίνει αυτό που λες, το έκαναν με την 4080 12G. Ότι κράξιμο και να φάει παίζει μπάλα μονοπωλιακα....οι κόκκινοι άφαντοι θα παραμείνουν και στις 8000series.....κοινώς ότι θέλει κάνει ο πέτσινος.Αν δεν είναι δυνατότερη σε raster το 5080 από το 4090 θα είναι fail από τα αποδυτήρια σε ότι τιμή και να έρθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ότι κράξιμο και να φάει παίζει μπάλα μονοπωλιακα....οι κόκκινοι άφαντοι θα παραμείνουν και στις 8000series.....κοινώς ότι θέλει κάνει ο πέτσινος.Αν δεν είναι δυνατότερη σε raster το 5080 από το 4090 θα είναι fail από τα αποδυτήρια σε ότι τιμή και να έρθει. Ε δεν πειράζει, εσύ έτσι κι αλλιώς θα πας για 5090 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, BabisTs said: Ότι κράξιμο και να φάει παίζει μπάλα μονοπωλιακα....οι κόκκινοι άφαντοι θα παραμείνουν και στις 8000series.....κοινώς ότι θέλει κάνει ο πέτσινος.Αν δεν είναι δυνατότερη σε raster το 5080 από το 4090 θα είναι fail από τα αποδυτήρια σε ότι τιμή και να έρθει. Μέχρι τα 500-600 USD MSRP θα έχει μια χαρά ανταγωνισμό, από εκεί και επάνω θα παίξει μόνος του για το 2025. Πάντως αν η 5080 είναι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά , θα έχει επιδόσεις λίγο πάνω από 4080 Super με MSRP στα $699 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα