Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κι' αυτός με το ROG custom καλώδιο χρησιμοποίησε και την έπαθε. Η 5080 σίγουρα δεν κινδυνεύει με το TDP που έχει..

Το καλώδιο που δίνει η Asus με το τροφοδοτικό είχε. Τώρα third party και λαλακίες. Και της nvidia λιώνει.

Έχουν καεί και 4080 πάντως απλά αρκετά λιγότερες από 4090.

https://youtu.be/yxgfJOWaXDw?si=bx_ysuxWKbm5L4BG

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Δεν είναι ακριβώς έτσι, αυτός που στήνει ένα μηχάνημα οφείλει να ξέρει να το κάνει. Αλλιώς πληρώνει έναν τεχνικό.

Το οφείλει στον εαυτο του για να μην έχει ταλαιπωρία αργότερα σε περίπτωση στραβής.

Δεν οφείλει ως προς τον κατασκευαστή ο οποίος δεν αναφέρει πουθενά επίσης πως αν εσύ δεν βάλεις το καλώδιο τέρμα μέσα, εγω δεν θα σε καλύψω.

Αυτό ισχύει για τα brands που πουλάνε καλώδια  (και τα psu) και για την nvidia που δεν έχει φροντίσει με κάποιο τρόπο είτε να σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς αποκλειστικά δικό της καλώδιο, όχι adapter, καλώδιο να βαζει μέσα, είτε να το κάνει σαφές πως αν προκύψει melting situation δεν θα καλύψει το user error.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Με τα λεφτά που κοστίζουν οι κάρτες πλέον, οι εταιρείες θα έπρεπε να παίρνουν φίφες στους καταναλωτές, να δίνουν και 3-4 παιχνίδια ΑΑΑ με κάθε αγορά κλπ..Αντί αυτού κάνουμε και τους beta testers.

Ας μην ήταν το Amazon με το άψογο return policy και θα είχα κατέβει 2 tiers σίγουρα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλάκα πλάκα η τελευταία φορά που μου είχαν δώσει παιχνίδι ήταν με την gtx 970 τότε, νομίζω ήταν το Arkham Knight. 

Μετά το φιάσκο που είχε το game μέχρι να το φτιάξουν στο PC, έδωσαν και όλα τα Batman games τσαμπε στο Steam, ως συγγνώμη της Rocksteady για αυτό που συνέβη.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Πλάκα πλάκα η τελευταία φορά που μου είχαν δώσει παιχνίδι ήταν με την gtx 970 τότε, νομίζω ήταν το Arkham Knight. 

Κατι εχουν δωσει ενταξει. Απο τελευταια το indiana το alan wake 2 το diablo 4 το wukong. Η amd δινει παραπανω αλλα και η nvidia που και που δινει. 

Screenshot-1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βρω χρονο μεσα στο ΣΚ θα την σκαλισω λιγο. Θα φερω και την αμπεροτσιμπιδα. Μην μην αφησω και μονιμα μεσα τη flir ετσι που μας κανανε. Εγω ειμαι με χταποδι με 4 μονα καλωδια απο 4 ξεχωριστα pcie. Το native απο την αρχη με ξυνισε.

20250214_173716.jpg

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Πιο πολυ βλεπω να ασχολειστε με χταποδια παιδια παρα να παιζετε κανα παιχνιδακι. Nvidia το μεγαλειο σου. 

Aπο πού προκύπτει αυτό?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Πιο πολυ βλεπω να ασχολειστε με χταποδια παιδια παρα να παιζετε κανα παιχνιδακι. Nvidia το μεγαλειο σου. 

Όσοι έχουν παραλάβει κάρτες μια χαρά παίζουν, οι υπόλοιποι ασχολούμαστε με οτιδήποτε μέχρι να παραλάβουμε.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Όσοι έχουν παραλάβει κάρτες μια χαρά παίζουν, οι υπόλοιποι ασχολούμαστε με οτιδήποτε μέχρι να παραλάβουμε.

Το θεμα ειναι δεν γινεται να κουμπωνεις και να μπαινεις να παιξεις με το φοβο μια αρπαξει το καλωδιο. Reddit γινεται χαμος καποιοι προτεινουν undervolt αλλα δεν ξερουν να κανουν ολοι. Τετοια θεματα επρεπε να τα εξαλειψει η nvidia μετα τις 4090 και το φιασκο του καλωδιου με οτι ειχε γινει στις αρχες. Αντιθετως εχουμε παλι τα ιδια με ατελειωτα ποστ και σελιδες για ενα καλωδιο και το αν θα αρπαξει φωτια σε μεγαλα load. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω παίξει πάνω από μισάωρο. Πέρα από κάτι δοκιμές που έκανα την έχω να στολίζει το κουτί ως συνήθως 😆  κάποια στιγμή θα με πιάσει να παίξω.

• Haha 1
Δημοσ.
38 minutes ago, Alex21121988 said:

Meltαρεται καλώδιο, μέρος της κάρτας κτλ.

Εντελώς άσχετο και offtopic αλλά έχω μια απορία.

Αντί να γράψεις 'λιώνει', Ελληνική λέξη 6 γραμμάτων (άρα 7 χτυπήματα του πληκτρολογίου εάν υπολογιστεί και ο τονισμός), προτίμησες να γράψεις 'meltaρεται'. Λέξη 10 γραμμάτων με ενδιάμεση εναλλαγή μεταξύ Αγγλικών και Ελληνικών στο πληκτρολόγιο, άρα 11 χτυπήματα στο πληκτρολόγιο.

Μιας και μιλάμε για optimization τώρα τελευταία, ρε φίλε, έχασες πολύ optimization καθώς δεν προτίμησες την Ελληνική.

• Like 1
  • Haha 10
Δημοσ.

Εσύ ξέρουμε τι θα παίξεις psycho :P 

Spoiler

image.png.2b0bde6736cd899a8ffd06f3fa2c9e5b.png

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Εγώ πάντως δεν έχω παίξει πάνω από μισάωρο. Πέρα από κάτι δοκιμές που έκανα την έχω να στολίζει το κουτί ως συνήθως 😆  κάποια στιγμή θα με πιάσει να παίξω.

image.jpeg.527a0eba862cee7678549c6fe9d1750c.jpeg

• Haha 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...