Alex21121988 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Sarandis said: Λάθη μπορούν να γίνουν με κάθε τύπο καλωδίου. Το θέμα είναι οτι ο κόσμος κατάπιε αμάσητο ότι ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που βλέπεις online, ο χρήστης ήταν άμπαλος. Ναι, ξέχασαν όλοι να συνδέουν καλώδια, ξέχασαν και οι oems να φτιάχνουν τροφοδοτικά, όλοι εκτός απο την nvidia. O 13th gen μου btw δουλεύει άψογα, όσοι τη φάγατε με degrade δεν κάνετε για pc, πάρτε prebuild. Εμείς να δεχτούμε ότι είναι user error. Ωραία, δηλαδή εσύ βγάζεις προϊόν το οποίο απευθύνεται μόνο σε εξειδικευμένους users που γνωρίζουν ακριβώς τι κανουν; Όχι, βέβαια. Το halo προϊόν σου πιθανώς θα καταλήξει σε χρήστη που οριακά γνωρίζει να κάνει format/install τα Windows, οριακά να ξέρει τα βιδώνει ή να ξεβιδώνει πράγματα μέσα στο σπίτι του. Φροντίζεις λοιπόν Mr Πέτσα, να σχεδιάσεις την κάρτα σου σωστά για να μειώσεις τις πιθανότητες του user error ή αστοχίας τρίτων. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Alex21121988 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Κερατάδες...έπρεπε να είχα κρατήσει screens/links από τα σχόλιά σας τότε με τα "stay safe" και με τη σιγουριά των περισσότερων ότι "αφού το έβαλε η Nvidia είναι ασφαλές, είναι ψαγμένο, είναι σίγουρο". Disclaimer:Ούτε σαν αστείο μην υποθέσει κάποιος ότι περιμένω στην γωνία να την πάθετε.
nazarene Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Πάντως και στο προηγούμενο round έσκασε θέμα γέμισε το reddit με άμπαλους να βρίζουν και μετά ησυχία σχεδόν το ξεχάσαμε, τώρα στις blackwell το ίδιο, στις ampere άρχισε το 20 ένα ανύπαρκτο θέμα με τα polymer caps και τερατοποιήθηκε τόσο στο internet όπου οι εταιρείες έκαναν ανακλήσεις και επανακυκλοφορία καρτών με το σλόγκαν η δικιά μας έχει ceramic caps πίσω από το πυρήνα όπως η asus..... 3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Εμείς να δεχτούμε ότι είναι user error. Ωραία, δηλαδή εσύ βγάζεις προϊόν το οποίο απευθύνεται μόνο σε εξειδικευμένους users που γνωρίζουν ακριβώς τι κανουν; Όχι, βέβαια. Το halo προϊόν σου πιθανώς θα καταλήξει σε χρήστη που οριακά γνωρίζει να κάνει format/install τα Windows, οριακά να ξέρει τα βιδώνει ή να ξεβιδώνει πράγματα μέσα στο σπίτι του. Φροντίζεις λοιπόν Mr Πέτσα, να σχεδιάσεις την κάρτα σου για να μειώσεις τις πιθανότητες του user error. Eίναι απάρτια όπου τοποθετούνται σε έναν ολοκληρωμένο υπολογιστή tower όπου έχει δυο κουμπιά power και reset οφείλει να μπορεί να πατήσει αυτά και μέχρι εκεί, το απάρτιο τοποθετείται από τον τεχνικό ή τον χρήστη όπου μπορεί να σετάρει το μηχάνημα, αν δεν μπορεί πληρώνει αν θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και κάνει ζημιά δικό του πρόβλημα προφανώς
Πέτρος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, nazarene είπε Πάντως και στο προηγούμενο round έσκασε θέμα γέμισε το reddit με άμπαλους να βρίζουν και μετά ησυχία σχεδόν το ξεχάσαμε, τώρα στις blackwell το ίδιο, στις ampere άρχισε το 20 ένα ανύπαρκτο θέμα με τα polymer caps και τερατοποιήθηκε τόσο στο internet όπου οι εταιρείες έκαναν ανακλήσεις και επανακυκλοφορία καρτών με το σλόγκαν η δικιά μας έχει ceramic caps πίσω από το πυρήνα όπως η asus..... Τίποτα δεν ξεχάστηκε. Μια χαρά συνεχίστηκε το θέμα στις 4άρες (ουσιαστικά στις 4090), απλά όποιος τολμούσε να το αναφέρει αυτόματα ήταν "αμπαλος", όπως καλή ώρα γράφεις. Την έφαγε και γερά η cablemod, πήγε κατά εκεί η φασαρία.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Η Cablemod βέβαια αναλάμβανε και το RMA της κάρτας σου. 11 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Εμείς να δεχτούμε ότι είναι user error. Ωραία, δηλαδή εσύ βγάζεις προϊόν το οποίο απευθύνεται μόνο σε εξειδικευμένους users που γνωρίζουν ακριβώς τι κανουν; Όχι, βέβαια. Το halo προϊόν σου πιθανώς θα καταλήξει σε χρήστη που οριακά γνωρίζει να κάνει format/install τα Windows, οριακά να ξέρει τα βιδώνει ή να ξεβιδώνει πράγματα μέσα στο σπίτι του. Φροντίζεις λοιπόν Mr Πέτσα, να σχεδιάσεις την κάρτα σου σωστά για να μειώσεις τις πιθανότητες του user error ή αστοχίας τρίτων. Δεν είναι ακριβώς έτσι, αυτός που στήνει ένα μηχάνημα οφείλει να ξέρει να το κάνει. Αλλιώς πληρώνει έναν τεχνικό.
nazarene Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Τίποτα δεν ξεχάστηκε. Μια χαρά συνεχίστηκε το θέμα στις 4άρες (ουσιαστικά στις 4090), απλά όποιος τολμούσε να το αναφέρει αυτόματα ήταν "αμπαλος", όπως καλή ώρα γράφεις. Την έφαγε και γερά η cablemod, πήγε κατά εκεί η φασαρία. Γιατί να μην την "φάει" όπως λες, είχαν θέματα τα καλώδια του και έκαναν και ανάκληση μετά από κάποιο σημείο, και μέχρι σήμερα ζουν και βασιλεύουν χιλιάδες 4090 όπου δεν κάνουν κιχ οπότε?
grevoil Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Πάντως, για καλό και για κακό, πιστεύω αν κάποιος έχει 3-4.000€ για μια 5090 ένα 50-100€ για έναν ανιχνευτή καπνού ακούγεται καλή επένδυση. Εγώ έστειλα και ένα email σε Corsair/Lian Li και Be Quiet πάντως με την ιδέα του να βάζουν έναν στα ακριβά pc cases. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Το χταπόδι πάντως δεν θα έπρεπε να παρουσιάζει θέμα, είναι επίσημος αντάπτορας της NVIDIA. Εγώ γι' αυτό είμαι πάντα κατά του αντάπτορα, ειδικά όσον αφορά τα ρεύματα γι' αυτό και κοίταξα να το βγάλω γρήγορα. Ένας από τους λόγους που δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω και PCI-E Riser ενώ θα μου άρεσε καλύτερα η κάρτα όρθια.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τίποτα δεν ξεχάστηκε. Μια χαρά συνεχίστηκε το θέμα στις 4άρες (ουσιαστικά στις 4090), απλά όποιος τολμούσε να το αναφέρει αυτόματα ήταν "αμπαλος", όπως καλή ώρα γράφεις. Την έφαγε και γερά η cablemod, πήγε κατά εκεί η φασαρία. Aμπαλος και ο Μπάμπης που του έλιωσε το καλώδιο... ας έρχονται να μας κάνουν σεμινάρια πως να κουμπώνουμε τα καλώδια μαζί με την αγορά κάρτας, αλλα ξέχασα αφού λέει ο αρχηγός δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ αυτόν πιστεύω! όπως και 5070=4090 8
Πέτρος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 λεπτά πριν, nazarene είπε Γιατί να μην την "φάει" όπως λες, είχαν θέματα τα καλώδια του και έκαναν και ανάκληση μετά από κάποιο σημείο, και μέχρι σήμερα ζουν και βασιλεύουν χιλιάδες 4090 όπου δεν κάνουν κιχ οπότε? Είπα κάπου να μη τη φάει για τα δικά της θέματα?
nazarene Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Aμπαλος και ο Μπάμπης που του έλιωσε το καλώδιο... ας έρχονται να μας κάνουν σεμινάρια πως να κουμπώνουμε τα καλώδια μαζί με την αγορά κάρτας, αλλα ξέχασα αφού λέει ο αρχηγός δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ αυτόν πιστεύω! όπως και 5070=4090 Αστοχία από κακή συναρμογή μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και όχι μόνο στο 16pin VHP όπου περιορίζεται η συζήτηση, ένα ενδεχόμενο εδώ στο βίντεο αυτό πχ. όπου έαν εσωτερικά έχει υποχωρήσει το f πάλι ΙΔΙΟ θα είναι το αποτέλεσμα όπως και να μην ήταν σωστα κουμπωμένος ο κονέκτορας, επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί και στον κονέκτορα του καλωδίου στο τροφοδοτικό 1
music_lover Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες First report of an Nvidia RTX 5080 power connector melting emerges Gamers Nexus' Steve is on the case
Mitsos_The_Great Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 18 ώρες πριν, icenex είπε Καλα δεν ντρεπεσαι τσιμπησες το κομματι μου? Περα απο την πλακα με γειες.Ρε εσεις μια χαρα τα παει η 4070super σε 4κ θα την παλευα για την ωρα αφου παιζω παλιοτερα παιχνιδια κ ορισμενα καινουργια τα παιζει native στα 60 καρε χωρις rtx on.Μεχρι να δω ποσο curved ειναι και πως τα παει η 4070 στα 4κ ειχαν κανει φτερα οι οθονες. Εχει ιδεα κανεις που μπορω να δω το συγκεκριμενο μονιτορ απο κοντα..Με ψηνει αγρια γιατι εξαρχης ηθελα να ανεβω σε ιντσες κ 4k για ταινιες κτλ αλλα ειπα να μην μπω σε τετοιο λουκι λογω παιχνιδιων.Βεβαια τωρα που τα εβαλα κατω γυρναω παλι την μπιφτεκα, γιατι ουτως η αλλως το περασα το συγκεκριμενο πραγμα στο παρελθον οταν ειχα παρει για πρωτη φορα την οθονη που εχω τωρα που ειναι 1440P/144/hz και ημουν με 970 κ εκανα απλα παραχωρησεις οπου δεν τραβαγε η καρτα. Καλα κατσε να πανε καλα τα κρυπτο και θα τσιμπησω κ καρτα στο τελος κ τροφοδοτικο με εσας τους σαταναδες που εχω μπλεξει εδω μεσα. Το καταστημα ητανε αυτο για οποιον ρωτησε.. https://www.skroutz.gr/shop/16344/Easy-Click Ηταν πολυ καλη τιμη 260€ κατω απο την σελιδα της Dell που το εχει 1049€. https://www.exclusivestores.gr/products/detail/209-80-DEMSAW3225QF/?ref=reccodo-search Επειδή τυγχάνει να έχω και εγώ αυτό το "combo" με 4070ti και την AW3225QF, μπορώ να πω πως η κάρτα στέκεται παλικάρι σε 4K ακόμα και σε νέους τίτλους με DLSS και τα σχετικά με ελάχιστες ή καθόλου παραχωρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι αξίζει η αναμονή πτώση τιμών σε μερικούς μήνες μιας και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα! 1
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 λεπτά πριν, music_lover είπε First report of an Nvidia RTX 5080 power connector melting emerges Gamers Nexus' Steve is on the case Αντί για Loki έπρεπε να το ονόμαζαν Ragnarok. 2
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Guys, θα το κάνω ταληρακια. Δεν έχω ιδέα από υπολογιστές, έχω αγοράσει ένα έτοιμο σύστημα πρόπερσι, έβγαλα λεφτά από ένα όνειρο που επαιξα στο στοίχημα και κατάφερα με γνωστό μου στο Πλαίσιο να έχω μια 5090. Δεν βάζω το βύσμα all the way in ή χρησιμοποιώ 3d party cable. 3d party θεωρουνται ολα τα καλώδια εκτος του χταποδιού που δίνει η Nvidia. Που δεν είναι καλωδιο ουσιαστικά αλλά extender/adapter αλλά πάμε παρακάτω. Meltαρεται καλώδιο, μέρος της κάρτας κτλ. Καλύπτομαι από τις εγγυήσεις εφόσον και η ίδια η Nvidia δεν αναφέρει πουθενά ότι πρέπει να χρησιμοποιώ αποκλειστικά το καλώδιο της; Καλύπτομαι από αυτόν που ευθύνεται και δεν είμαι εγώ ως χρήστης. Για αυτό πρέπει να φροντίσει η nvidia να μην μπορει να συμβεί κάτι τέτοιο. Πως; Μην βγάζεις κάρτες που να τραβάνε 600w+ μήπως; Στην τελική αν δεν φταίει αυτό, βάλε καλώδιο δικό σου μέσα, (ffs θα έπρεπε τόσα που δίνουμε πλέον) και να το αναφέρεις ρητά πως σε περίπτωση που δεν το χρημοποιησεις και προτιμήσεις κάποιο 3d party cable η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου και δεν πρόκειται να καλυφθείς σε περίπτωση βλάβης της κάρτας. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Alex21121988
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα