Jts Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Πολύ μου φαίνεται το 30% αλλά οκ. Και ο 14900ks χωρίς limits τραβάει 500w από καλώδιο, αλλά κανείς δεν τον τρέχει έτσι πέρα από oc benches. 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 46 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Και μονο που μας βάζουν σε αυτή τη διαδικασία Νίκο για εμενα είναι τεράστιο foul... 5090 είχα σκοπό να τσιμπήσω αλλα με αυτά που βλέπω από εμενα τόσα λεφτά δε παίρνουν, 5070τι αλλιώς 9070xt και να παν να μαμηθουν I saw this post and wanted to say Hi 11
kostiger Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 48 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Και μονο που μας βάζουν σε αυτή τη διαδικασία Νίκο για εμενα είναι τεράστιο foul... 5090 είχα σκοπό να τσιμπήσω αλλα με αυτά που βλέπω από εμενα τόσα λεφτά δε παίρνουν, 5070τι αλλιώς 9070xt και να παν να μαμηθουν 8
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από LLLEFTERIS
33Bird33 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 54 λεπτά πριν, Aris-leme είπε I saw this post and wanted to say Hi Στο ίδιο σόι θα πάνε τα χρήματα, μην αγχώνεστε! 2
Saloufas Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 16 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εχεις το nvidia app? μηπως ειναι forced dlaa απο τα settings του dlss override? για τσεκαρε οχι δεν χρησιμοποιώ nvidia app, απ ότι κατάλαβα δεν παίρνει on the fly τις ρυθμίσεις θέλει επανεκκίνηση. 1
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Και στην προηγούμενη γενιά ασχολούμασταν με τα καλώδια και τους αντάπτορες. Προσωπικά βαρέθηκα να αλλάζω καλώδια κάθε γενιά, θα χρησιμοποιήσω το καλώδιο που εδινε το psu μου, κατόπιν ελέγχου στα pins και βλέπουμε. Ούτως ή άλλως με PL θα παίξω και σε αυτή την γενιά. Η χασούρα είναι αστεία άλλωστε για αυτά που θέλω να κάνω... Αν η ίδια η Nvidia ανέφερε ρητά πως αν δεν χρησιμοποιήσεις το τρισάθλιο χταπόδι της, είσαι στο ρίσκο και πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή λειτουργία της κάρτας κτλ, τότε θα το δεχόμουν και εννοείται πως θα το χρησιμοποιούσα. Αν γίνει το οτιδήποτε στην περίπτωση μου, θα φυγει rma στην Super Flower αρχικά και έπειτα βλέπουμε... Εννοείται πως αν σου κάψει καρτα ή ότι άλλο το καλώδιο της διεκδικείς τα πάντα. Όπως ανέλαβε την ευθύνη η Cablemod τότε με τις 4090 και αντικατεστησε όπου χρειάστηκε. Δεν υπάρχει user error, εγω βλέπω σταθμάρχη πάλι να κατηγορείται. Οταν βγάζεις ένα προϊόν πρέπει να έχεις φροντίσει να μπορεί να γίνει το install από τον κάθε αυτίκλα εκεί έξω. Αν δεν το βάλει all the way in το καλώδιο, ας φρόντιζες να μοιράζεται το ρευμα σωστά, δηλαδή ας χρησιμοποιούσες πχ 2x12VHPWR ή να πήγαινες πίσω στα κλασσικά 8pin... Στην τελική, επιλογή της ήταν αυτά τα watts και τώρα γεύεται σιγά σιγά το backlash. Δεν λέω πως είναι 100% δικό της λάθος, αλλά θα έπρεπε να υπολογίσει ότι αρκετοί χρήστες θα χρησιμοποιησουν 3d party cables, έπρεπε αν όχι να εξαλείψει, να μειώσει το chance της πατάτας... Φανταστείτε να είχε και κάρτες ο κόσμος, δηλαδή παίχτηκε melted situation ενώ έχουν την κάρτα 250 άτομα στον κόσμο. Αναφέρομαι στην FE. 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Εμένα στην 4090 έλιωσε εσωτερικά το ίδιο το καλώδιο της cablemod ευτυχώς χωρίς ζημιά σε psu ή κάρτας...από όταν έβαλα το μαμά της seasonic του thor που έχω κομπλέ ακόμα και σήμερα. Και άντε πες την πρώτη γενιά με το καλώδιο να υπάρχουν αστοχίες και να μη σκέφτηκε κανεις ότι θα αρπάζουν τα καλώδια, τώρα με αυτή τη γενιά που δώσαν παραπάνω ρεύμα και δεν βελτίωσαν τον κονεκτορα τι να πεις? ας είχαν επιλογές και με το παλιό βύσμα μια χαρά έφτανε 3
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Έλα ρε χαλάνε και τα 8πινα ; Αφού κάποιοι λένε ότι είναι απόλυτα ασφαλή Άμα χρησιμοποιείς καλώδια τρίτων τρεχαγυρευόπουλος, αυτά γίνονται. 1
nazarene Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έλα ρε χαλάνε και τα 8πινα ; Αφού κάποιοι λένε ότι είναι απόλυτα ασφαλή Άμα χρησιμοποιείς καλώδια τρίτων τρεχαγυρευόπουλος, αυτά γίνονται. Kαι cablemod 8πινο
Sarandis Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Λάθη μπορούν να γίνουν με κάθε τύπο καλωδίου. Το θέμα είναι οτι ο κόσμος κατάπιε αμάσητο ότι ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που βλέπεις online, ο χρήστης ήταν άμπαλος. Ναι, ξέχασαν όλοι να συνδέουν καλώδια, ξέχασαν και οι oems να φτιάχνουν τροφοδοτικά, όλοι εκτός απο την nvidia. O 13th gen μου btw δουλεύει άψογα, όσοι τη φάγατε με degrade δεν κάνετε για pc, πάρτε prebuild.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Κοίταξε να δεις, εγώ 2 χρόνια με την 4090 και το καλώδιο της Corsair δεν είχα απολύτως κανένα θέμα. Και μέχρι τώρα αυτό πίστευα, ότι τα περισσότερα τουλάχιστον είναι user errors. Όταν όμως ο Tambas ή ο John2gr(DSOG) βρήκε θέμα στο χταπόδι που δεν είναι άμπαλος, σημαίνει ότι υπάρχει θέμα. Βέβαια ο John2gr λόγω δοκιμών έχει άπειρα βάλε-βγάλε γιατί δοκιμάζει πολλές κάρτες κάθε φορά. Όπως και να 'χει, δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε. Υποτίθεται το πρόβλημα ήταν το κούμπωμα το οποίο έφτιαξαν με το 12v-2x6 αλλά τελικά δεν είναι μόνο αυτό. Μένει να αποδειχθεί αν όντως υπάρχει uneven power distribution και να αρχίσουν τα lawsuits..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα