Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sprou είπε

Ναι βρε εικασίες κάνουμε γτ δεν έχει αποδειχθεί και κάτι στην ουσία.

Τι να αποδειχθεί; Λες 2.5 χρόνια να μη ξέρουν οι πάντες τι συμβαίνει.

Τα πριζάκια αυτά έχουν πολύ κακή σχεδίαση. Τα πινάκια απ τις γραμμές τους είναι λεπτά, αδύναμα έχουν τζόγο και σα να μην έφτανε αυτό τα έχουν και διπλά διπλά στο ίδιο case.

Αυτό τα κάνει αναλώσιμα. Φθείρονται με το βάλε-βγάλε και ανεβάζουν αντίσταση με το παραμικρό. Όταν σε κάποιο ανέβει η αντίσταση το current θα πάει να περάσει απ τα πινάκια που έχουν μικρότερη αντίσταση κτλ.

Αυτή η σχεδίαση για να λειτουργήσει χωρίς φωτιά θέλει μεγάλο headroom. Είναι rated για 9Α (650W) θα έπρεπε να τα βάζει η nv σε κάρτες το πολύ των 5Α (360W). Και σ αυτές τις κάρτες βέβαια παραμένουν αναλώσιμα και με κακή σχεδίαση, απλά τη φωτιά γλιτώνεις.

Τι μπορεί τώρα να κάνει ενας απλός user;

α)Τίποτα, στα τέτοια του και αν ποτέ γίνει κάτι εγγύηση.

β)Για daily χρήση pl στα 400W.
-Μια native συνδεση έχει 4 τέτοια πριζακια, άρα 4 πιθανά σημεία για φωτιά, μειώστε τα σημεία.
-Καμία χρήση σε οτιδήποτε θα σηκώσει την αντίσταση πχ adapters, extension, μακριά καλώδια κτλ
-Mη τα μπαινοβγάζετε χωρίς λόγο
-Καλό θα ήταν να έχουν κάποιο airflow
-Στα 2 χρόνια αγοράστε καινούργιο καλώδιο. Είπαμε είναι αναλώσιμα.
-Συχνός οπτικός έλεγχος

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ίσχυε "υser error"

Νίκο ποτέ δεν υπήρξε user error. Εγώ τώρα αν πάω και δε το κουμπώσω σωστά, το ότι με αφήνει να μη το κουμπώσω σωστά, είναι design flaw.

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xoroxronis είπε

Νίκο ποτέ δεν υπήρξε user error. Εγώ τώρα αν πάω και δε το κουμπώσω σωστά, το ότι με αφήνει να μη το κουμπώσω σωστά, είναι design flaw.

Oχι φυσικά κάποιοι δεν μπορούν ούτε να δέσουν τα κορδόνια τους, είτε μπορεί να πνιγούν σε νιπτήρα δεν σημαίνει κάτι στην τελική αγοράζει εξάρτημα και πληρώνεις τον τεχνικό να κάνει την εργασία όπου εσύ δεν μπορείς να κάνεις τι πάει να πει τίποτα δεν υπάρχει όπου να μπορούν να κάνουν όλοι

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς τα καλώδια του PSU κατασκευαστή, είσαι 100% ότι κούμπωσες σωστά και αρχίζεις το παιχνίδι. Από 'κει και πέρα ας γίνει ό,τι θέλει, στην εγγύηση θα είναι τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε

Κατάλαβα πως το εννοείς.

Θα έπρεπε η nvidia να μην αφήνει περιθώρια λάθους στο κούμπωμα .

Η με άλλη σχεδίαση του βύσματος η με τα ορθόδοξα βύσματα 8πινς.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Caseking = OC UK. Τακτική scalping, το 2020 ακύρωναν παραγγελίες και έκαναν ξανά listing με ανεβασμένες τιμές.

Παρέλαβα κανονικά την Αsus 3080 ROG τότε στα 930€ με παραγγελία 5/9/2020, δεν ισχύει αυτό, αν ήθελες περίμενες παρέλαβα  12/1/21, παραγγελίες ακύρωνες αν ήθελες σε περίπτωση όπου σε ενημέρωναν για την καθυστέρηση και δεν ήθελες να περιμένεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nazarene είπε

Παρέλαβα κανονικά την Αsus 3080 ROG τότε στα 930€ με παραγγελία 5/9/2020, δεν ισχύει αυτό, αν ήθελες περίμενες παρέλαβα  12/1/21, παραγγελίες ακύρωνες αν ήθελες σε περίπτωση όπου σε ενημέρωναν για την καθυστέρηση και δεν ήθελες να περιμένεις

Παρέλαβες εσύ, στο reddit γινόταν της καταγγελίας για τέτοιες πρακτικές.

Δημοσ.

Από την τρομολαγνεια των youtubers και μη ,περάσαμε στο κουμπωστε και παίξτε έχετε εγγύηση.

Ναι αλλά θελω να τρέξετε furmark όταν παραλάβετε ,όχι wukong 

Chicken Pants GIF

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κάνει το reddit , ερχόταν e-mail και ρωτούσε αν θέλεις να ακυρώσεις, αλλά μονομερώς ακύρωση σε εξοφλημένη παραγγελία δεν γίνεται είναι παράνομο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ, άλλο η τακτική του άμαζον όπου στην ουσία δεν έχεις παραγγείλει μέχρι την αποστολή του προιόντος αλλά στην ουσία έχει πάρει απλά μια προσφορά 

Μόλις τώρα, Sprou είπε

Από την τρομολαγνεια των youtubers και μη ,περάσαμε στο κουμπωστε και παίξτε έχετε εγγύηση.

Chicken Pants GIF

Κοίτα ποιος δίνει συμβουλές σαν γνώστης

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sprou είπε

Chicken Pants GIF

Εγώ είπα τι θα κάνω εγώ, Furmark γιατί να τρέξω ; Αυτό το απέφευγα με όποια κάρτα γιατί ζορίζει την κάρτα όπως δεν θα την ζορίσει κανένα παιχνίδι, είναι καθαρά για stability testing.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κατάλαβα πως το εννοείς.

Θα έπρεπε η nvidia να μην αφήνει περιθώρια λάθους στο κούμπωμα .

Η με άλλη σχεδίαση του βύσματος η με τα ορθόδοξα βύσματα 8πινς.

Ακριβώς οι ίδιοι χρήστες γιατί μπορούν και κουμπώνουν τα 8pin, εκεί δε έχουν κουλαμάρα;

Εγώ τα φτιάχνω μόνος μου τα καλώδια μου, και τώρα που είναι 2+ χρόνια παρόλο που είναι σε άψογη κατάσταση θα της φτιάξω ένα καινούργιο, δε θέλω να του φορτώσω άλλα 2 χρόνια. Βέβαια για το πριζάκια σε gpu/psu δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά τουλάχιστον το καλώδιο μπορούμε να το φρεσκάρουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...