Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nazarene είπε

PTSD??

Που λέει ο λόγος :P

Συνέχεια με την αγωνία μην γίνει κανά τσαφ, έλεγχος θερμοκρασίας καλωδίου κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε

Που λέει ο λόγος :P

Συνέχεια με την αγωνία μην γίνει κανά τσαφ, έλεγχος θερμοκρασίας καλωδίου κτλ. 

A ok δεν το έπιασα με την μία το PSTD αλλά google is my fr😅iend

Mε την 4090 το έχω με το χταπόδι ακόμη και θα το αλλάξω μόλις έρθει η 5090, κανένα πρόβλημα με τα 16AWG του Enermax

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nazarene είπε

Tραγικό το καλώδιο της corsair, και φυσικά αν γίνει μετακίνηση του fm pin προς τα πίσω ας είναι και κουμπωμένο πλήρως ο κοννέκτορας το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, πιθανα εξηγεί και αστοχίες με 3rd party cables όπου αστόχησαν, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και ανθρώπους όπου δεν μπορούν να κουμπώσουν σωστά ένα power supply cable, μάλλον αρκετές εταιρείες προσπάθησαν να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να αυξήσουν το κέρδος τους, που όμως εδώ δεν γίνεται να λειτουργήσει όταν χρησιμοποιείς ένα κοννέκτορα στα όρια των προδιαγραφών του, το οτι οι αστοχίες έρχονται πολύ πιο γρήγορα με την 5090 εξηγείται εύκολα αφού η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη και η αυξημένη αντίσταση προκαλεί υπερθέρμανση

όσον αφορά τα πινάκια .. χρησιμοποίησε σου λέει το γ@μωκαλωδιο της nvidia, στο οποίο συμφωνώ 100%(είναι καλής ποιότητας)

Τώρα όσον αφορά το θέμα που παρουσίασε ο der8 με τις θερμοκρασίες παραμένει λίγο μυστήριο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nazarene είπε

Mε την 4090 το έχω με το χταπόδι ακόμη και θα το αλλάξω μόλις έρθει η 5090, κανένα πρόβλημα με τα 16AWG του Enermax

Και εγώ το χταπόδι θα βάλω στην 5090 και ο θεός βοηθός :P 

Δημοσ.
10 minutes ago, harderos said:

Και γω χταπόδι, θα τρέξω benchmarks με τη θερμική κάμερα ενός φίλου και βλέπουμε.

Που καταντήσαμε ρε παιδιά ε. Να βγάζουμε θερμικές κάμερες και αμπερόμετρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφήστε τα χταπόδια αγοράστε ATX 3.0/3.1 τροφοδοτικό. Τόσα λεφτά για 5090, δώστε άλλα 200-250 για ένα φρέσκο τροφοδοτικό με native 16pin καλώδιο.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.

Σιγά μην αλλάξω το ax1600i μου επειδή μ@λ@κιζεται η Corsair και βγάζει αμφιβόλου ποιότητας καλώδια. Το δικό μου καλώδιο το έλεγξα δεν ειναι έτσι σε καμία περίπτωση αλλά για τον φόβο των Ιουδαίων θα βάλω χταπόδι 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Σιγά μην αλλάξω το ax1600i μου επειδή μ@λ@κιζεται η Corsair και βγάζει αμφιβόλου ποιότητας καλώδια. Το δικό μου καλώδιο το έλεγξα δεν ειναι έτσι σε καμία περίπτωση αλλά για τον φόβο των Ιουδαίων θα βάλω χταπόδι 

Μετά από αυτό που έγινε στο χταπόδι του John2gr(DSOG) δεν θα το έβαζα. Καλύτερα το καλώδιο της Corsair(2x8pin -> 16pin).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφήστε τα χταπόδια αγοράστε ATX 3.0/3.1 τροφοδοτικό. Τόσα λεφτά για 5090, δώστε άλλα 200-250 για ένα φρέσκο τροφοδοτικό με native 16pin καλώδιο.

Να αλλάξω το 1600αρι της Corsair χλωμό.... Άσε που αντίστοιχο (όπως το Thor 1600 της Asus πχ) θα κάνει 600+ ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πρόβλημα με θερμοκρασίες παρουσιάστηκε και σε atx 3.0 αν θυμάμαι καλά στο Reddit.

Anyway Από όλο το θέμα που έχει προκύψει πιστευω στο ότι αν βάλεις χταπόδι και σε ένα παλιοτερο-καλο τροφοδοτικό δε θα έχεις θέμα.

Με επιφαλυξεις φυσικά καταλήγω ότι είναι θέμα έτερον καλωδίων και FE.

Επεξ/σία από Sprou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...