Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, icenex είπε

Καλα δεν ντρεπεσαι τσιμπησες το κομματι μου? Περα απο την πλακα με γειες.Ρε εσεις μια χαρα τα παει η 4070super σε 4κ θα την παλευα για την ωρα αφου παιζω παλιοτερα παιχνιδια κ ορισμενα καινουργια τα παιζει native στα 60 καρε χωρις rtx on.Μεχρι να δω ποσο curved ειναι και πως τα παει η 4070 στα 4κ ειχαν κανει φτερα οι οθονες.

Εχει ιδεα κανεις που μπορω να δω το συγκεκριμενο μονιτορ απο κοντα..Με ψηνει αγρια γιατι εξαρχης ηθελα να ανεβω σε ιντσες κ 4k για ταινιες κτλ αλλα ειπα να μην μπω σε τετοιο λουκι λογω παιχνιδιων.Βεβαια τωρα που τα εβαλα κατω γυρναω παλι την μπιφτεκα, γιατι ουτως η αλλως το περασα το συγκεκριμενο πραγμα στο παρελθον οταν ειχα παρει για πρωτη φορα την οθονη που εχω τωρα που ειναι 1440P/144/hz και ημουν με 970 κ εκανα απλα παραχωρησεις οπου δεν τραβαγε η καρτα.

Καλα κατσε να πανε καλα τα κρυπτο και θα τσιμπησω κ καρτα στο τελος κ τροφοδοτικο με εσας τους σαταναδες που εχω μπλεξει εδω μεσα.

Το καταστημα ητανε αυτο για οποιον ρωτησε..

https://www.skroutz.gr/shop/16344/Easy-Click

Ηταν πολυ καλη τιμη 260€ κατω απο την σελιδα της Dell που το εχει 1049€.

https://www.exclusivestores.gr/products/detail/209-80-DEMSAW3225QF/?ref=reccodo-search

Λίγες μέρες έμειναν για να δούμε όλες τις κάρτες από πράσινους και κόκκινους. Μην πατάς ακόμα το κουμπί. Υπομονή. Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον, γαϊδουρινή υπομονή 😜

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Σε αυτες τις περιπτωσεις εγω κανω ερευνα αγορας τουλαχιστον για 1 μηνα σερι πριν πατησω το κουμπι.
Αν σου τυχει ευκαιρια πρεπει να εισαι γρηγορο πιστολι :P

Ετσι ακριβως ειμαι και εγω εκανα ερευνα αγορας εδω και ενα μηνα ειχα βαλει στο ματι την Dell G3223Q που ειναι 32 ips 4k.Αλλα μετανοιωσα λογω καρτας μιας και δεν ηθελα να μπαινω στο λουκι της αναβαθμισης.Και λεω δεν παω σε oled panel τουλαχιστον να παρω οτι καλυτερο μπορω σε 2κ κατεληξα στο AW2725DF και μολις ειδα το aw3225QF ιδια τιμη ψηθηκα αγρια αλλα μεχρι να το παρω αποφαση καλα κρασια.

Το συζητουσα πριν λιγο με τον κολλητο μου που ειναι η δουλεια του επεξεργασια βιντεο, μονταζ, animation κτλ.Και μου λεει καλα κ γιατι δεν την χτυπησες λεω καταρχην σκεφτηκα οτι δεν θα τραβαγε η καρτα κ μου κανει καλα ρε εσυ αφου ουτως η αλλως παιζεις παλιοτερα παιχνιδια λογω backlog.Σε χαλαγε να τα παιξεις σε 4κ και αυριο την αλλη αν τα βρεις σκουρα σε ενα παιχνιδι κατεβαζεις λιγο τα γραφικα ασε που με το ρυθμο που παιζεις εσυ τα παιχνιδια μεχρι να χρειαστεις καλυτερη καρτα σε καποιο παιχνιδι θα εχει βγει η επομενη γενια απο καρτες γραφικων κ αναβαθμιζεις τοτε αν χρειαστει.

Χαθηκε ο κοσμος να ειχα μιλησει νωριτερα με τον φιλο μου, τεσπα μικρο το κακο απο το να ετρωγα και παντοφλα απο την γυναικα με αυτες τις απροοπτες αγορες καλυτερα ετσι.Ισως βγει φετος κανενα καλυτερο μονιτορ μεχρι να κανω εγω κινηση κ να τσιμπησω εκεινο, καλα να ειμαστε.Ευχηθειτε καλο bull run κ με βλεπω κ με 5090 στο τελος :P 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, music_lover είπε

Λίγες μέρες έμειναν για να δούμε όλες τις κάρτες από πράσινους και κόκκινους. Μην πατάς ακόμα το κουμπί. Υπομονή. Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον, γαϊδουρινή υπομονή 😜

Εχω την εντυπωση οτι αυτοι θα failaroun περισσοτερο απο την πρασινη....κατσε και θα δεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα μαγικά είναι ότι λείπουν 4090/4080.

το μαγικο ειναι οτι η 5080 εχει πανω απο το διπλασιο performance απο 4070ti super ,πως που ποτε? μαγικος driver ? βρεθηκε το χαμενο performance  των blackwell η μηπως αρχισαμε να χαντακωνουμε τις 4αρες στα καινουρια nvidia sponsored games,λεω εγω τωρα με το κακο μου το μυαλο.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 1
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα μαγικά είναι ότι λείπουν 4090/4080.

Βρηκα αυτό αν βοηθάει

image.png.54e5b1675bee0b6df7f0ca898fc719c1.png

https://www.pcgamer.com/hardware/avowed-pc-performance-analysis-sometimes-good-sometimes-bad-frequently-odd/

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

το μαγικο ειναι οτι η 5080 εχει πανω απο το διπλασιο performance απο 4070ti super ,πως που ποτε? μαγικος driver ? 

Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψεύτικη η εικόνα, αλλά είναι όντως legit

https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/news/avowed-indiana-jones-great-circle-geforce-game-ready-driver/

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το μαγικο ειναι οτι η 5080 εχει πανω απο το διπλασιο performance απο 4070ti super ,πως που ποτε? μαγικος driver ? βρεθηκε το χαμενο performance  των blackwell η μηπως αρχισαμε να χαντακωνουμε τις 4αρες στα καινουρια nvidia sponsored games,λεω εγω τωρα με το κακο μου το μυαλο.

Είναι πολύ κοντά με την 5090 η 5080 σε αυτό το παιχνίδι. Μάλλον ευνοεί την Blackwell αρχιτεκτονική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι πολύ κοντά με την 5090 η 5080 σε αυτό το παιχνίδι. Μάλλον ευνοεί την Blackwell αρχιτεκτονική.

Ειναι κοντα γτ μαλλον ψοφανε τα cpu ,δες με το mfg πως φευγει ,τωρα για το αν ευννοει την αρχιτεκτονικη δεν θελω να το συζητησω γτ θα συγχιστω :lol:

γτπ νουμερα γενικα εχει βγαλει η nvidia  στο indiana jones η 5080 εχει ιδια fps με την 4070ti super σε 1440p ,οτι να ναι 

https://www.nvidia.com/en-ph/geforce/news/avowed-indiana-jones-great-circle-geforce-game-ready-driver/

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Χαντακωμα τόσο γρήγορα και να ήθελαν δεν παίζει, άνετα βάζει κάποιος 1-2 προηγούμενους drivers και τεσταρει.

Είτε το σημείο που benchαραν είναι "περίεργο", είτε το παιχνίδι δεν γουστάρει καθόλου Lovelace κάρτες. Θέλω να δω και 4080/90 πως τα πάνε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Χαντακωμα τόσο γρήγορα και να ήθελαν δεν παίζει, άνετα βάζει κάποιος 1-2 προηγούμενους drivers και τεσταρει.

Είτε το σημείο που benchαραν είναι "περίεργο", είτε το παιχνίδι δεν γουστάρει καθόλου Lovelace κάρτες. Θέλω να δω και 4080/90 πως τα πάνε .

Ε αυτο λεω ρε ,"το παιχνιδι δεν γουσταρει ada" αλλα αυτο δεν ειναι φυσιολογικο ,δεν υπαρχει και καμια σοβαρη διαφορα στην αρχιτεκτονικη ,μαλλον το δουλεψαν να μην γουσταρει ada αλλα γενικα εχουν ανωμαλα νουμερα και στο indiana ,δεν ξερω τι γινεται

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Το DLSS3 δεν δείχνει να δουλεύει καλά πάντως, native 4k, epic, no rt έχω 68fps και ανοίγοντας το DLSS3 Quality έχει τα ίδια fps, σε Performance ανεβαίνει 80+, τι witchcraft κάνανε πάλι?🤣 βέβαια έχω τους 566.36 drivers βαρέθηκα να βάλω τους καινούργιους ήθελα να παίξω, θα το δω αύριο. Με rt native είχα 35fps το έκλεισα τελείως έτσι και αλλιώς σε τέτοιο τίτλο είναι ανώφελο το rt.  Βέβαια δεν ξέρω αν έχει από default rt lumen η UE5.

Avowed-Win-GDK-Shipping-2025-02-13-23-46
Avowed-Win-GDK-Shipping-2025-02-13-23-50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...