Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, Westbaum είπε Meh. Να πουμε οτι και η 4080super κλοκαρετε ευκολα στα 3000+ συχνοτητα με μεγαλυτερο power limit. Εγω με 0% power limit λογο bios δεν παει πανω απο 320 δηλαδη και πιανω 3030 συχνοτητα και σε power limit καταστασεις 2945-2960. Πολυ πιθανο με καποιο bios απο αλλη καρτα οι strix πανε +30% 400+watt να κραταει και 3100. Η 4090 ειναι μια κατηγορια πανω και αν κλοκαριστει και αυτη αφηνει την 5080 OC ακομα περισσοτερο. 2
just_a_dude Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Την τσίμπησες brother ? yess! 6
firepc Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε yess! ποσες ιντσες ειχες πριν?
just_a_dude Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, firepc είπε ποσες ιντσες ειχες πριν? 27 1
firepc Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε 27 δυνατό upgrade μπράβο 👍 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 17 minutes ago, Saloufas said: εγώ ακόμα με τους 566.36 είμαι https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/557200/geforce-grd-57242-feedback-thread-released-21325/
Aris-leme Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Iσως λιγο offtopic αλλα απασχολει πολλους απο εδω μεσα : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Dell AW3225QF QD-OLED HDR 789€ https://www.skroutz.gr/s/55027529/Dell-AW3225QF-QD-OLED-HDR-Curved-Monitor-32-4K-3840x2160-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-03ms-GTG.html?event_price=789.0 Ρε συ μπλου ένα σωστό ποστ έκανες και δεν ήμουν ονλαιν να το δω να την προλάβω. 7
music_lover Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Iσως λιγο offtopic αλλα απασχολει πολλους απο εδω μεσα : Απόκρυψη περιεχομένων Dell AW3225QF QD-OLED HDR 789€ https://www.skroutz.gr/s/55027529/Dell-AW3225QF-QD-OLED-HDR-Curved-Monitor-32-4K-3840x2160-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-03ms-GTG.html?event_price=789.0 Ποιό κατάστημα την έδινε τόσο φθηνά?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε Ρε συ μπλου ένα σωστό ποστ έκανες και δεν ήμουν ονλαιν να το δω να την προλάβω. Tι να τη κανεις εσυ ρε; H 7800xt σε λιγο θα ειναι 1080p. Eκτος αν ψηνεις καμια 4080S... 23 λεπτά πριν, music_lover είπε Ποιό κατάστημα την έδινε τόσο φθηνά? Noμιζω ηταν αυτο : 3 ώρες πριν, firepc είπε 16:9 curved θα είναι σαν 24αρι Curved μόνο στα ultrawide Οχι καμια σχεση, ειχα κοιταξει τις διαστασεις της και ειναι σχεδον σαν τη Dell G3223Q που ειναι Flat IPS και μαλιστα ειναι ελαχιστα πιο μεγαλη... Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από BlurayMoviesGreece 1
icenex Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε yess! Καλα δεν ντρεπεσαι τσιμπησες το κομματι μου? Περα απο την πλακα με γειες.Ρε εσεις μια χαρα τα παει η 4070super σε 4κ θα την παλευα για την ωρα αφου παιζω παλιοτερα παιχνιδια κ ορισμενα καινουργια τα παιζει native στα 60 καρε χωρις rtx on.Μεχρι να δω ποσο curved ειναι και πως τα παει η 4070 στα 4κ ειχαν κανει φτερα οι οθονες. Εχει ιδεα κανεις που μπορω να δω το συγκεκριμενο μονιτορ απο κοντα..Με ψηνει αγρια γιατι εξαρχης ηθελα να ανεβω σε ιντσες κ 4k για ταινιες κτλ αλλα ειπα να μην μπω σε τετοιο λουκι λογω παιχνιδιων.Βεβαια τωρα που τα εβαλα κατω γυρναω παλι την μπιφτεκα, γιατι ουτως η αλλως το περασα το συγκεκριμενο πραγμα στο παρελθον οταν ειχα παρει για πρωτη φορα την οθονη που εχω τωρα που ειναι 1440P/144/hz και ημουν με 970 κ εκανα απλα παραχωρησεις οπου δεν τραβαγε η καρτα. Καλα κατσε να πανε καλα τα κρυπτο και θα τσιμπησω κ καρτα στο τελος κ τροφοδοτικο με εσας τους σαταναδες που εχω μπλεξει εδω μεσα. Το καταστημα ητανε αυτο για οποιον ρωτησε.. https://www.skroutz.gr/shop/16344/Easy-Click Ηταν πολυ καλη τιμη 260€ κατω απο την σελιδα της Dell που το εχει 1049€. https://www.exclusivestores.gr/products/detail/209-80-DEMSAW3225QF/?ref=reccodo-search Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από icenex 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, icenex είπε Καλα δεν ντρεπεσαι τσιμπησες το κομματι μου? Περα απο την πλακα με γειες.Ρε εσεις μια χαρα τα παει η 4070super σε 4κ θα την παλευα για την ωρα αφου παιζω παλιοτερα παιχνιδια κ ορισμενα καινουργια τα παιζει native στα 60 καρε χωρις rtx on.Μεχρι να δω ποσο curved ειναι και πως τα παει η 4070 στα 4κ ειχαν κανει φτερα οι οθονες. Εχει ιδεα κανεις που μπορω να δω το συγκεκριμενο μονιτορ απο κοντα..Με ψηνει αγρια γιατι εξαρχης ηθελα να ανεβω σε ιντσες κ 4k για ταινιες κτλ αλλα ειπα να μην μπω σε τετοιο λουκι λογω παιχνιδιων.Βεβαια τωρα που τα εβαλα κατω γυρναω παλι την μπιφτεκα, γιατι ουτως η αλλως το περασα το συγκεκριμενο πραγμα στο παρελθον οταν ειχα παρει για πρωτη φορα την οθονη που εχω τωρα που ειναι 1440P/144/hz και ημουν με 970 κ εκανα απλα παραχωρησεις οπου δεν τραβαγε η καρτα. Καλα κατσε να πανε καλα τα κρυπτο και θα τσιμπησω κ καρτα στο τελος κ τροφοδοτικο με εσας τους σαταναδες που εχω μπλεξει εδω μεσα. Σε αυτες τις περιπτωσεις εγω κανω ερευνα αγορας τουλαχιστον για 1 μηνα σερι πριν πατησω το κουμπι. Αν σου τυχει ευκαιρια πρεπει να εισαι γρηγορο πιστολι
just_a_dude Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, icenex είπε Καλα δεν ντρεπεσαι τσιμπησες το κομματι μου? Περα απο την πλακα με γειες.Ρε εσεις μια χαρα τα παει η 4070super σε 4κ θα την παλευα για την ωρα αφου παιζω παλιοτερα παιχνιδια κ ορισμενα καινουργια τα παιζει native στα 60 καρε χωρις rtx on.Μεχρι να δω ποσο curved ειναι και πως τα παει η 4070 στα 4κ ειχαν κανει φτερα οι οθονες. Εχει ιδεα κανεις που μπορω να δω το συγκεκριμενο μονιτορ απο κοντα..Με ψηνει αγρια γιατι εξαρχης ηθελα να ανεβω σε ιντσες κ 4k για ταινιες κτλ αλλα ειπα να μην μπω σε τετοιο λουκι λογω παιχνιδιων.Βεβαια τωρα που τα εβαλα κατω γυρναω παλι την μπιφτεκα, γιατι ουτως η αλλως το περασα το συγκεκριμενο πραγμα στο παρελθον οταν ειχα παρει για πρωτη φορα την οθονη που εχω τωρα που ειναι 1440P/144/hz και ημουν με 970 κ εκανα απλα παραχωρησεις οπου δεν τραβαγε η καρτα. Καλα κατσε να πανε καλα τα κρυπτο και θα τσιμπησω κ καρτα στο τελος κ τροφοδοτικο με εσας τους σαταναδες που εχω μπλεξει εδω μεσα. Την 42αρα C4 τσίμπησα, όχι την dell
icenex Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Την 42αρα C4 τσίμπησα, όχι την dell AAA λαθος καταλαβα και εγω λεω το θηριο μας προλαβε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα