Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω να κανω μια αλλη ερωτηση που ισως εχει ξαναειπωθει, οταν πρωτοβγηκε αυτο το καλωδιο ειπαμε οκ εχει τα θεματα του γιατι δεν εχει τελειοποιηθει ακομη.Απο τι στιγμη που συνεχιζει να υπαρχει προβλημα ειδικα οταν τραβαει η καρτα μεγαλα φορτια γιατι δεν γυριζουν τις καρτες στο παλιο ορθοδοξο καλωδιο?Το προβλημα ειναι τα παραπανω βυσματα δεν εχω καταλαβει γιατι επιμενουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

Εγω να κανω μια αλλη ερωτηση που ισως εχει ξαναειπωθει, οταν πρωτοβγηκε αυτο το καλωδιο ειπαμε οκ εχει τα θεματα του γιατι δεν εχει τελειοποιηθει ακομη.Απο τι στιγμη που συνεχιζει να υπαρχει προβλημα ειδικα οταν τραβαει η καρτα μεγαλα φορτια γιατι δεν γυριζουν τις καρτες στο παλιο ορθοδοξο καλωδιο?Το προβλημα ειναι τα παραπανω βυσματα δεν εχω καταλαβει γιατι επιμενουν.

Το πρόβλημα είναι κυρίως στα πολύ μεγάλα load. Δεν θα βρεις πρόβλημα με το καλώδιο με κάρτες που τραβάνε κάτω από 400watt. Το θέμα φαίνεται είναι με τις μεγάλες και ιδιαίτερα στα spikes που στην 5090 φτάνουν και 900watt και οι θερμοκρασίες στο καλώδιο πηγαίνουν σε τρελά επίπεδα. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

3 τεμαχια 😂🤣 ηδη 2 εφυγαν.

Εδω το σκεφτομαι εγω που εχω βαλει στο ματι το 2725df και το βρισκεις 785€ στην σελιδα της Dell.

Ελκυστικη τιμη αλλα δεν θελω να με βαλω σε αυτο το λουκι που να θελω καρτα γραφικων κ τροφοδοτικο, ασε που ειναι curved που δεν τις προτιμω οχι οτι θα με χαλαγε αρκει να μην ειναι πολυ curved.

• Like 1
Δημοσ.

Ας δώσω ένα feedback και για την μικρή της παρέας 5080 ....η κάρτα θυμίζει 980ti σε perfomance gap από oc potential.Τα πάει πολύ καλά και βρίσκεται στα χνάρια 4090fe stock.

• Like 11
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το πρόβλημα είναι κυρίως στα πολύ μεγάλα load. Δεν θα βρεις πρόβλημα με το καλώδιο με κάρτες που τραβάνε κάτω από 400watt. Το θέμα φαίνεται είναι με τις μεγάλες και ιδιαίτερα στα spikes που στην 5090 φτάνουν και 900watt και οι θερμοκρασίες στο καλώδιο πηγαίνουν σε τρελά επίπεδα. 

Αυτο λεω πρεπει ντε κ καλα να το κανουν ενα βυσμα ας βαλουν 2 ή 3 οσα χρειαστει τελος παντων.Ειναι λυση να περναει τοσο μεγαλο φορτιο απο ενα καλωδιο και να ψηνεται, αλλιως να βαλουν βιομηχανικου τυπου καλωδιο η αυτα που βαζουν στο εργοστασιο παραγωγης ρευματος :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ας δώσω ένα feedback και για την μικρή της παρέας 5080 ....η κάρτα θυμίζει 980ti σε perfomance gap από oc potential.Τα πάει πολύ καλά και βρίσκεται στα χνάρια 4090fe stock.

Δυστυχώς τα 16gb vram της κόβουν τα πόδια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nazarene είπε

Δυστυχώς τα 16gb vram της κόβουν τα πόδια

μέχρι στιγμής ότι παίζω κομπλέ είναι....αργότερα βλέπουμε

• Like 2
Δημοσ.
22 minutes ago, BabisTs said:

Θυμαμαι στις 3000αρες χρησιμοποιουσες φρασεις του στυλ

Πεφτουν σαγωνια

Τωρα εισαι πιο εγκρατης

:P

• Haha 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, icenex είπε

Εδω το σκεφτομαι εγω που εχω βαλει στο ματι το 2725df και το βρισκεις 785€ στην σελιδα της Dell.

Ελκυστικη τιμη αλλα δεν θελω να με βαλω σε αυτο το λουκι που να θελω καρτα γραφικων κ τροφοδοτικο, ασε που ειναι curved που δεν τις προτιμω οχι οτι θα με χαλαγε αρκει να μην ειναι πολυ curved.

Kαι εμενα αυτο με χαλαει οτι ειναι σαν ξαπλωστρα.
Αν ηταν flat ισως μου την εκανα δωρο για του Αγιου Βαλεντινου. 😂😂

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Kαι εμενα αυτο με χαλαει οτι ειναι σαν ξαπλωστρα.
Αν ηταν flat ισως μου την εκανα δωρο για του Αγιου Βαλεντινου. 😂😂

Ασε αρχισα να κοιταω τι ψαρια πιανει η 4070s σε 4κ στα παιχνιδια που με ενδιαφερουν να παιξω και στα περισσοτερα πιανω το 60αρι και σε οσα δεν το πιανει στην τελικη ανοιγω το dlss...

Αλλα με χαλαει το curved, και απο τα βιντεο που την βλεπω στο youtube δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πολυ η λιγο.Μοιαζει να ειναι λιγο curved και με ψηνει αγρια να πω την αληθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, icenex είπε

Ασε αρχισα να κοιταω τι ψαρια πιανει η 4070s σε 4κ στα παιχνιδια που με ενδιαφερουν να παιξω και στα περισσοτερα πιανω το 60αρι και σε οσα δεν το πιανει στην τελικη ανοιγω το dlss...

Αλλα με χαλαει το curved, και απο τα βιντεο που την βλεπω στο youtube δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πολυ η λιγο.Μοιαζει να ειναι λιγο curved και με ψηνει αγρια να πω την αληθεια.

Ειναι μικρο το curve ,βαρα σου λεω! 

edit: αστο εξαφανιστηκαν 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...