@topos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, 7nisiotis said: Από 1200~€. Όσο λέγαμε Ας τις βάλουν στο ... τους. Και Γερμανία -εαν δεν κάνω λαθος- έχουν ή 19% ή 20% ΦΠΑ οπότε Ελλάδα -και με τις καλύτερες προθεσεις- θα έχουν +50-70 πάνω από αυτές τις τιμες. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από @topos
_Theo_ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 λεπτά πριν, icenex είπε Παντως για το παλικαρι που ρωταγε πιο πισω για καρτα μεχρι 1000€ μιας και παιζουμε στην ιδια αναλυση θεωρω μια πιο φθηνη λυση δεδομενης της καταστασης που επικρατει να παει σε μια 4070super δεν απεχει και ιδιαιτερα σε επιδοσεις απο μια 4070ti και λογικα ακομη και τωρα θα βρισκεις καρτα γυρω στα 700€. Αυτο αν καιγεσαι για καρτα επισης πολυ καλη λυση ειναι να βρει καμια μεταχειρισμενη αλλα σε λογικη τιμη. Αν δεν καιγεσαι περιμενεις κ βλεπεις τι θα κανει κ η κοκκινη μερια. Εδω που φτασαμε η καλυτερη vfm καρτα σε Perfomance/€ πρεπει να την εχει η 4070s. Αυξήθηκαν οι τιμές και στις RTX 4000;; Την δικιά μου RTX 4070 Super την είχα πάρει 600 €. Μάλλον κάτι έχω χάσει...
@topos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 minutes ago, _Theo_ said: Αυξήθηκαν οι τιμές και στις RTX 4000;; Την δικιά μου RTX 4070 Super την είχα πάρει 600 €. Μάλλον κάτι έχω χάσει... Όλες πήραν πάνω γιατί κόψανε την παραγωγή στις 40*0 από Οκτώβριο και από ότι φαινετε δεν υπάρχει στοκ και από την στιγμή που δεν υπάρχουν ούτε 50*0 στην αγορά υπάρχει έλλειψη-πιθανότατα σκόπιμα όλα αυτά- Αντίστοιχα τσιμπησανε λίγο και οι κοκκινες (τουλαχιστων οι 7900xt που έριξα μια ματιά) 1
_Theo_ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, @topos είπε Όλες πήραν πάνω γιατί κόψανε την παραγωγή στις 40*0 από Οκτώβριο και από ότι φαινετε δεν υπάρχει στοκ και από την στιγμή που δεν υπάρχουν ούτε 50*0 στην αγορά υπάρχει έλλειψη-πιθανότατα σκόπιμα όλα αυτά- Αντίστοιχα τσιμπησανε λίγο και οι κοκκινες (τουλαχιστων οι 7900xt που έριξα μια ματιά) Καλά, ότι να ναι...Φουστιες του Πέτσα μου φαίνεται και η Λίζα σιγοντάρει. Κατάντια...
icenex Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Αυξήθηκαν οι τιμές και στις RTX 4000;; Την δικιά μου RTX 4070 Super την είχα πάρει 600 €. Μάλλον κάτι έχω χάσει... Εγω τωρα που κοιταξα την αποδειξη την ειχα παρει 1/2/2024 στα 710€ zotac.Γιατι καλα θυμομουν οτι ειχα σκασει γυρω στα 700 κ μου εκανε εντυπωση που την πηρες 600 ποτε την πηρες τελη του 24 αρχες του 25? Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από icenex
_Theo_ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω τωρα που κοιταξα την αποδειξη την ειχα παρει 1/2/2024 στα 710€ zotac.Γιατι καλα θυμομουν οτι ειχα σκασει γυρω στα 700 κ μου εκανε εντυπωση που την πηρες 600 ποτε την πηρες τελη του 24 αρχες του 25? Νομίζω πριν 3-4 μήνες με μια προσφορά του Πλαισίου. 599 € Asus Dual Evo OC. Την είχαν πάρει αρκετά παιδιά από το ινσομνια. 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 hours ago, Karanikolis said: αξιζει ομως το 1000ρικο η 5070ti εναντι της 4070ti super στα 900-1000€? 🤔 Εάν είσαι σε 1440p monitor χτύπα την 4070ΤΙ Super τώρα στα 900 ευρώ και θα μπορείς να παίζεις με RT και το νέο transformer model για SR,RR και DLAA.H διαφορά με το παλιό cnn model είναι εμφανής.Αυτό όσον αφορά το Nvidia ή AMD.Eάν είχαμε time machine και γυρνούσαμε πίσω θα σου λέγαμε για 100-150 ευρώ πάρε 4080S που είναι 10-15% γρηγορότερη αλλά αυτή η επιλογή πέρασε. Όσο για το να περιμένεις δίμηνο που λένε κάποιοι,κανείς δε σου εγγυάται πως θα ομαλοποιηθούν οι τιμές τότε.Η 4080 έκανε 7 μήνες από launch για να πέσει από τα 1500+ στα 1300 που ήταν κοντά στο $1200 msrp.H 4090 τον πρώτο χρόνο ήταν στο διχίλιαρο +$400 από msrp,απλά τότε την εύρισκες σε αντίθεση με 5090 η οποία έχει +1500 καπέλο πάνω..Το να λέμε κάτσε περίμενε εμείς με 4000 series στα πισιά μας είναι εύκολο,και η 5070ΤΙ στην καλύτερη θα είναι ~4080 και ήδη τη βλέπεις στα $1200+. Όπως σου είπα στη θέση σου θα τη χτυπούσα μέχρι 900 ευρώ και θα απολάμβανα μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που έχουν βγει μέχρι τώρα ειδικά αν ήμουν σε 1440p monitor που η 1080ΤΙ πλέον δε μπορεί σε νέους τίτλους imo.. 6
Arkin Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Θα παρακαλάνε σε λίγο για 4080 στο 1000αρικο και 4090 στα 2000αρικα. Και δεν θα υπάρχει τίποτα περιμένετε να δείτε τι έρχεται μετά τους δασμούς του trump. 1
Karanikolis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, icenex είπε Παντως για το παλικαρι που ρωταγε πιο πισω για καρτα μεχρι 1000€ μιας και παιζουμε στην ιδια αναλυση θεωρω μια πιο φθηνη λυση δεδομενης της καταστασης που επικρατει να παει σε μια 4070super δεν απεχει και ιδιαιτερα σε επιδοσεις απο μια 4070ti και λογικα ακομη και τωρα θα βρισκεις καρτα γυρω στα 700€. Αυτο αν καιγεσαι για καρτα επισης πολυ καλη λυση ειναι να βρει καμια μεταχειρισμενη αλλα σε λογικη τιμη. Αν δεν καιγεσαι περιμενεις κ βλεπεις τι θα κανει κ η κοκκινη μερια. Εδω που φτασαμε η καλυτερη vfm καρτα σε Perfomance/€ πρεπει να την εχει η 4070s. Έλεγα για την 4070ti super λόγο 16gb ram.. να κοιτάξω απλή 4070 λες;
evkar Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εξαφανίζεται γρήγορα και το stock που υπήρχε μέχρι την προηγούμενη βδομάδα από την σειρά 4. Πολλά μαγαζιά είναι κατόπιν παραγγελίας . Καλά είχα γράψει εδώ πριν λίγες μέρες ,ούτε 3050 δεν θα βρίσκει κανείς σε λίγο. Άει σιχτίρ ρε πέτσινε ...
icenex Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Έλεγα για την 4070ti super λόγο 16gb ram.. να κοιτάξω απλή 4070 λες; Ελεγα για 4070 super οχι την απλη που ειναι πολυ κοντα σε επιδοσεις( 15% παραπανω επιδοσεις εχει η 4070ti super απο 4070s) και γλυτωνεις κ 300€.Μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει προβλημα με την vram στα 1440p.Αλλα παιζει ρολο και τι παιχνιδια παιζεις και ειλικρινα με ολα αυτα τα dlss κτλ δεν νομιζω να συναντησεις προβλημα ασε που κατεβαζεις τα texture απο ultra σε high(που οπτικα μονο αν πατησεις pause θα δεις διαφορες) αν αυτο συμβει σε καποιο παιχνιδι. Βεβαια μιλαω πως σκεφτομαι εγω μην σε παρω στο λαιμο μου, μπορει να εχεις αλλες απαιτησεις και να προτιμας να δωσεις κατι παραπανω να νιωθεις πιο futureproof που αν με ρωτας δεν παιζει τετοιο σεναριο, η ιστορια εχει δειξει οτι πιο γρηγορα τα φτυνει και δεν τραβαει ο πυρηνας παρα οτι γεμιζει η μνημη. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από icenex
Tambas91 Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Δημοσ. πριν από 39 λεπτά 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε παιχνίδαρος
azazil1190 Δημοσ. πριν από 12 λεπτά Δημοσ. πριν από 12 λεπτά Τσεκαρα τα amp των πινς την ωρα που ειχα βαλει cp2077 ανκαπ με τερμα Pl. Σωστη δειχνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα