Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή στα 700 ευρώ θα ήταν πολύ πένα GPU.

38 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Τα ρυθμίζουμε με asus gpu tweak k ab .

Ναι, εγώ περίμενα να πειράζει το 4ο fan μόνο που λένε ότι κάνει θόρυβο.

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Άμα ήμουν τσεο της AMD θα έδινα την 9070xt στα 400 να ντολαρς τελική και θα έστελνα τον πετσινο στο ψυχιατρείο. Σε έναν άλλο πλανήτη...σε μια άλλη ζωή...

Επεξ/σία από nlogginidis
  • Haha 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτή στα 700 ευρώ θα ήταν πολύ πένα GPU.

Ναι, εγώ περίμενα να πειράζει το 4ο fan μόνο που λένε ότι κάνει θόρυβο.

Με το gpu tweak μπορείς και το ελέγχεις και το πίσω φαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Karanikolis said:

τι έγινε ρε παιδιά, εξαφάνισαν από παντού 4080 & 4090? επίτηδες να φανταστώ?

Don't worry, έρχεται 5070 στα 900€ ακα "4090" με "μαγικά" δαχτυλουργικα κόλπα κ 12 ολόκληρα gb VRAM (σαν το κομμάτια αμύγδαλα των διαφημίσεων με σοκολάτες)😆

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Karanikolis said:

οκ, αλλά έστω ότι ανέβαζα το μπατζετ στα 1200, αξίζει να παω σε 5070ti? πέρα από το ότι είναι η φρέσκια γενιά, υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα ή μειονέκτημα? 

Πολύ κακη στιγμή για να αγοράσεις κάρτα.

Άστο για ένα ~2μηνο εφόσων έχεις ήδη κάρτα και το ξαναβλεπεις τότε. "Λογικά" τότε θα βρίσκεις 5070ti στο ~1000αρικο.Επιπλεον θα έχει βγάλει ότι είναι να βγάλει και η amd που ίσως έχει ενδιαφέρον και θα εχει περάσει η "φουρια" του day 1 launch.

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κίνηση τώρα εγώ θα κοιτούσα - με βαριά καρδια- για 7900x στα 650 ευρω

Edit-> τσιμπησανε και αυτές ένα 50ευρω και πάνε πλέον στα 700

Επεξ/σία από @topos
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, @topos είπε

Άστο για ένα ~2μηνο εφόσων έχεις ήδη κάρτα και το ξαναβλεπεις τότε. "Λογικά" τότε θα βρίσκεις 5070ti στο ~1000αρικο.Επιπλεον θα έχει βγάλει ότι είναι να βγάλει και η amd που ίσως έχει ενδιαφέρον και θα εχει περάσει η "φουρια" του day 1 launch.

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κίνηση τώρα εγώ θα κοιτούσα - με βαριά καρδια- για 7900x στα 650 ευρω

Edit-> τσιμπησανε και αυτές ένα 50ευρω και πάνε πλέον στα 700

αξιζει ομως το 1000ρικο η 5070ti εναντι της 4070ti super στα 900-1000€? 🤔

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Karanikolis είπε

αξιζει ομως το 1000ρικο η 5070ti εναντι της 4070ti super στα 900-1000€? 🤔

Που θα την βρεις με 1000ρικο και πότε ???

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 minutes ago, @topos said:

Η καλύτερη στιγμή είναι. Όχι για κάρτα, για οτιδήποτε περιέχει ημιαγωγό (ssd/ram/cpu). Μόλις αρχίσουν να περνάνε στην αγορά οι ταρίφες του Πορτοκαλή, θα γίνει πάρτυ με τις τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, harderos είπε

Έχει μιλήσει τελευταίες μέρες κανένας με Π για τις 5090 και χρόνους παράδοσης;

Εάν δε ξερεις τους product leaders ή αν δεν έχεις μέσω εταιρείας κάποιον που μιλάς απευθείας μαζί του όλοι οι υπόλοιποι σου λένε δε ξέρω..

Προς τέλος Μαρτίου πιστεύω θα στρώσει κάπως η κατάσταση,

μέχρι τότε θα φέρουν κάποιες..τώρα ποιες και πόσες άγνωστο 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, harderos είπε

Έχει μιλήσει τελευταίες μέρες κανένας με Π για τις 5090 και χρόνους παράδοσης;

Απο οτι μου εχουν πει ολες οι παραγγελιες που εχουν κανει ειναι ανοιχτες και μη επιβεβαιωμενες ,δλδ δεν εχουν ακριβη ημερομηνια και ποσα κομματια. 

Απο οτι βλεπω ερχονται καποια λιγα αλλα φευγουν στις υπαρχουσες παραγγελιες η σε "γνωστους" . Πιστευω θα αργησει να εμφανιστει στοκ.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Απο οτι μου εχουν πει ολες οι παραγγελιες που εχουν κανει ειναι ανοιχτες και μη επιβεβαιωμενες ,δλδ δεν εχουν ακριβη ημερομηνια και ποσα κομματια. 

Απο οτι βλεπω ερχονται καποια λιγα αλλα φευγουν στις υπαρχουσες παραγγελιες η σε "γνωστους" . Πιστευω θα αργησει να εμφανιστει στοκ.

Δεν παίζει να μην έχουν λάβει κάποια ενημέρωση μέχρι τώρα στο πλαίσιο, ακόμα και αρνητική αν είναι. Έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες.

Δημοσ.

Ρε που φτασαμε με τα καραγκιοζιλικια τους

Αντι ο κοσμος να χαρει τις καρτες του τρεχει να δει τι γινεται με τα καλωδια και τα ρευματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...