Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αν δεν είναι Amazon ο πωλητής είναι third-party seller και σίγουρα σκαλπάρει.
Teddy77 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Άμαζον είναι, πριν λίγο σ'αυτό το listing ήμουν λόγω.... F5 camping 😀
Karanikolis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 11 λεπτά πριν, Westbaum είπε Κι εγώ αυτό θα έκανα αν αγόραζα σήμερα.Αυτό το gpu launch πρέπει να είναι το χειρότερο ever με τις τεχνητές ελλείψεις και τιμές +1500 πάνω από msrp για 5090 +500 για 5080.Χάλια μαύρα σε μένα αναφέρεσε? για την 4070ti που λεω πιο πανω? 2
valantis123 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Παίζει και στο skoop μία με 800€... προσωπικά θα περιμένω μέχρι και την AMD 🤢 γιατί καί η 5070τι θα έχει scalp τιμουλες από ότι φαίνεται. Αν το πνίξουν πάλι οι κόκκινοι συνεχίζω με το λάπτοπ και άγιος ο Θεός. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από valantis123 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή καλύτερα 4xxx. Οι τιμές θα ανέβουν κ αλλο, κ ένας φίλος που περίμενε 5080 κτλπ, τελικά παρήγγειλε μια 4080 super κοντά στα 1000. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από xartemporas 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 2 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες GeForce RTX 5070 launch reportedly slips to early March, NVIDIA playing cat & mouse with AMD? - VideoCardz.com Nice...lol 5
valantis123 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Αυτή την στιγμή καλύτερα 4xxx. Οι τιμές θα ανέβουν κ αλλο, κ ένας φίλος που περίμενε 5080 κτλπ, τελικά παρήγγειλε μια 4080 super κοντά στα 1000. Spoiler Αν μας εγκρίνουν το σπίτι μου 2 πρόσθεσε 4-5κ να τα κάνουμε κάρτα γραφικών. Θα λέμε ότι πήραμε και στεγαστικο για μια 5090. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από valantis123 2
nimik Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, Karanikolis είπε η 1080ti παίζει 60-65 βαθμούς μαξ, δεν έχω κανένα θέμα γενικά. σε αυτό για τις τιμές έχεις δίκιο για το καλοκαιράκι, αλλά δεν πιστεύω να έχει 1000ρικο η 5080! οπότε αξίζει περισσότερο μια 5070ti ή μια 5080 από μια 4070ti? σε απόδοση, κατανάλωση κτλ κτλ... αυτό είναι που περισσότερο ψάχνω για να δω αν παω σε 4χχχ ή 5χχχ. βέβαια θα μου πεις θα πάρεις την προηγούμενη γενιά τώρα?.. Πάρε 4070 tiS όσο υπάρχουν ακόμη 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Νέο bios update για Astral 5090 για πιο ήσυχo fan. https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-astral/rog-astral-rtx5090-o32g-gaming/helpdesk_bios/ 2
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Νέο bios update για Astral 5090 για πιο ήσυχo fan. https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-astral/rog-astral-rtx5090-o32g-gaming/helpdesk_bios/ Τα ρυθμίζουμε με asus gpu tweak k ab . 1
33Bird33 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Westbaum είπε Κι εγώ αυτό θα έκανα αν αγόραζα σήμερα.Αυτό το gpu launch πρέπει να είναι το χειρότερο ever με τις τεχνητές ελλείψεις και τιμές +1500 πάνω από msrp για 5090 +500 για 5080.Χάλια μαύρα Να το και το αμαζον. Όπως μας είπανε δηλαδή στην 3η/4η παράδοση παρέλαβαν και αυτοί κάρτες
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, 33Bird33 είπε Να το και το αμαζον. Όπως μας είπανε δηλαδή στην 3η/4η παράδοση παρέλαβαν και αυτοί κάρτες Δεν έχουμε φτάσει στην 3η/4η παράδοση, αυτή είναι καλό Απρίλιο. Ούτε παρέλαβε το Amazon, αυτοί είναι third-party sellers. Το Amazon παραλαμβάνει μια τώρα, κάνα δυο μεθαύριο κλπ..Και όποιος προλάβει..
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μιας και άνοιξε το Τριώδιο,θέλουμε από την asus xoc bios 1000w να τρέξουμε κανά Μπεντς να καει το Κορδελιό,να κάψουμε τον βασιλιά καρνάβαλο βρε αδερφέ . 3
Sarandis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Θα έλεγα τι παραλαμβάνει που μου έβγαλε estimated 18/4
valantis123 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ορίστε και LC Amazon διαθέσιμη. Πρώτη 5070ΤΙ και εμφανίστηκε Ελλάδα? Ξεκίνησε να παίρνει μπρος η παραγωγή 😅 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα