Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Κι εγώ αυτό θα έκανα αν αγόραζα σήμερα.Αυτό το gpu launch πρέπει να είναι το χειρότερο ever με τις τεχνητές ελλείψεις και τιμές +1500 πάνω από msrp για 5090 +500 για 5080.Χάλια μαύρα

σε μένα αναφέρεσε? για την 4070ti που λεω πιο πανω?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει και στο skoop μία με 800€... προσωπικά θα περιμένω μέχρι και την AMD 🤢 γιατί καί η 5070τι θα έχει scalp τιμουλες από ότι φαίνεται.

Αν το πνίξουν πάλι οι κόκκινοι συνεχίζω με το λάπτοπ και άγιος ο Θεός.

Επεξ/σία από valantis123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή την στιγμή καλύτερα 4xxx. Οι τιμές θα ανέβουν κ αλλο, κ ένας φίλος που περίμενε 5080 κτλπ, τελικά παρήγγειλε μια 4080 super κοντά στα 1000.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xartemporas είπε

Αυτή την στιγμή καλύτερα 4xxx. Οι τιμές θα ανέβουν κ αλλο, κ ένας φίλος που περίμενε 5080 κτλπ, τελικά παρήγγειλε μια 4080 super κοντά στα 1000.

Spoiler

Αν μας εγκρίνουν το σπίτι μου 2 πρόσθεσε 4-5κ να τα κάνουμε κάρτα γραφικών. Θα λέμε ότι πήραμε και στεγαστικο για μια 5090.

Επεξ/σία από valantis123
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Karanikolis είπε

η 1080ti παίζει 60-65 βαθμούς μαξ, δεν έχω κανένα θέμα γενικά. 

σε αυτό για τις τιμές έχεις δίκιο για το καλοκαιράκι, αλλά δεν πιστεύω να έχει 1000ρικο η 5080! 

οπότε αξίζει περισσότερο μια 5070ti ή μια 5080 από μια 4070ti? σε απόδοση, κατανάλωση κτλ κτλ... αυτό είναι που περισσότερο ψάχνω για να δω αν παω σε 4χχχ ή 5χχχ.

βέβαια θα μου πεις θα πάρεις την προηγούμενη γενιά τώρα?..

Πάρε 4070 tiS όσο υπάρχουν ακόμη

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Westbaum είπε

Κι εγώ αυτό θα έκανα αν αγόραζα σήμερα.Αυτό το gpu launch πρέπει να είναι το χειρότερο ever με τις τεχνητές ελλείψεις και τιμές +1500 πάνω από msrp για 5090 +500 για 5080.Χάλια μαύρα
image.png.046e0764fc16133e850c4552c388ae31.png

Να το και το αμαζον. Όπως μας είπανε δηλαδή στην 3η/4η παράδοση παρέλαβαν και αυτοί κάρτες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 33Bird33 είπε

Να το και το αμαζον. Όπως μας είπανε δηλαδή στην 3η/4η παράδοση παρέλαβαν και αυτοί κάρτες

Δεν έχουμε φτάσει στην 3η/4η παράδοση, αυτή είναι καλό Απρίλιο. Ούτε παρέλαβε το Amazon, αυτοί είναι third-party sellers. Το Amazon παραλαμβάνει μια τώρα, κάνα δυο μεθαύριο κλπ..Και όποιος προλάβει..

Δημοσ.

Μιας και άνοιξε το Τριώδιο,θέλουμε από την asus xoc bios 1000w να τρέξουμε κανά Μπεντς να καει το Κορδελιό,να κάψουμε τον βασιλιά καρνάβαλο βρε αδερφέ . 

This Is Fine GIF

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...