Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Ναι αλλα υπηρχε στοκ απο την προηγουμενη γενια, τωρα δεν υπαρχει και οτι υπαρχει εχει ανεβει αρκετα στην τιμη.

Xαζοι ειναι να μην σου δινουν το ιδιο προιον με πολυ πιο αυξημενη τιμη ; Δεν τους συμφερει να εχουν την προηγουμενη γενια 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
  • Απαντ. 7,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Xαζοι ειναι να μην σου δινουν το ιδιο προιον με πολυ πιο αυξημενη τιμη ; Δεν τους συμφερει να εχουν την προηγουμενη γενια 

Επειδη η σειρα 5000 ειναι πολυ μικρη αναβαθμιση απο την σειρα 4000 δηλαδη skip για πολλους η για καποιον αλλο λογο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ενταξει κανονικα ομως καθε γενια εδινε επιδοσεις που στην προηγουμενη ηθελες πολλα παραπανω χρηματα. Εδω τωρα οχι μονο δεν εχουμε κατι αναλογο αλλα εχουμε παει στην αντιθετη μερια οπου με ιδια χρηματα με τη νεα γενια παιρνεις λιγοτερες επιδοσεις απο οτι επαιρνες πριν 1-2 χρονια. 

Η 4090 επαιζε μεχρι 1600 ευρω σημερα παιρνεις την κατα 20% κατωτερη 5080 με τα ιδια λεφτα

Η 4080S επαιζε 1000 ευρω σημερα θα παιρνεις την κατα 10% κατωτερη 5070ti και μαλιστα στα 1200 ευρω οπως φαινεται 

Δηλαδη περασαν 2.5 χρονια απο την προηγουμενη γενια και αντι να παιρνεις καλυτερες επιδοσεις με λιγοτερα χρηματα παιρνεις χειροτερες επιδοσεις με περισσοτερα χρηματα. Σουρεαλιστικο οπως και αν το δουμε και κυριολεκτικα παρωδια. 

• Like 5
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Περίμενε κανα 10ήμερο να δούμε τα reviews της 5070ti, τώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να γίνουν συγκρίσεις. 

σίγουρα θα περιμένω 10 μέρες να βγουν οι 5070ti.

37 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Εάν ακολουθήσει το trend των 5090/5080, και έχοντας υπόψη την αρχιτεκτονική της συγκεκριμένης κάρτας, πιθανότατα θα μιλάμε για κάτι τελείως χλιαρό και ανάλατο, ίσως οριακά κάτω και από 4070ti super.

αυτά έχω ψιλό διαβάσει εδώ, ότι στην ουσία μόνο η 5090 αξίζει απο την 5000 σειρά σε σχέση με την 4000. Για αυτό ρώτησα κατά πόσο αξίζει η 5000, αλλιώς να πάω στην 4000.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Karanikolis είπε

σίγουρα θα περιμένω 10 μέρες να βγουν οι 5070ti.

αυτά έχω ψιλό διαβάσει εδώ, ότι στην ουσία μόνο η 5090 αξίζει απο την 5000 σειρά σε σχέση με την 4000. Για αυτό ρώτησα κατά πόσο αξίζει η 5000, αλλιώς να πάω στην 4000.. 

Πως να πας στην 4000 που σε λιγο καιρο αντε να βρισκεις απο αγγελιες μονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Επειδη η σειρα 5000 ειναι πολυ μικρη αναβαθμιση απο την σειρα 4000 δηλαδη skip για πολλους η για καποιον αλλο λογο;

Η σειρα 5000 εχει 0% αυξηση στο performance per dollar(αντιθετως εχουμε και μειωση). Δεν νομιζω να εχει ξαναγινει ποτε αυτο . 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 3
Δημοσ.
54 minutes ago, Karanikolis said:

βέβαια θα μου πεις θα πάρεις την προηγούμενη γενιά τώρα?..

Σιγα τις διαφορες με τη νεα γενια..Στην θεση σου θα επαιρνα 4χχχχ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω.. έχω βρει μια 4070 ti super gaming oc στα 900 ευρω και το σκεφτομαι... γιατι παρακάτω δεν πρόκειται να πάει, και παίζει σε λίγο καιρό να μην βρω καν καινούρια... 🤔

Επεξ/σία από Karanikolis
  • Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ναι αλλα υπηρχε στοκ απο την προηγουμενη γενια, τωρα δεν υπαρχει και οτι υπαρχει εχει ανεβει αρκετα στην τιμη.

Μα αυτό ακριβώς θέλουν να μην μένει στοκ απουλητο από την προηγούμενη γενιά.. δεν θέλουν να την ξαναπατήσουν όπως με την παραγωγή μεγαλου στοκ μετά την κρίση του mining που τους έμειναν στα χέρια οι κάρτες 

• Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Όλο προβλήματα με το PC HW τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα αγόραζες φρέσκο υλικό και δούλευε μια χαρά out of the box. Τώρα όλο μλκίες με τα bios, μλκίες με τα ρεύματα κλπ κλπ. Και τιμές πολύ πάνω σε σχέση με τότε.

Οσοι ζησαμε στα 90s δεν μασαμε, τοτε χρειαζοταν voodoo για να παιξουν τα πραγματα

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apostol. είπε

Οσοι ζησαμε στα 90s δεν μασαμε, τοτε χρειαζοταν voodoo για να παιξουν τα πραγματα

3dfx....τι μου θύμισες τώρα. Shadows of the Empire το πρώτο παιχνίδι που είχα δοκιμάσει. Είχα μείνει μαλάκας.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό θα έκανα αν αγόραζα σήμερα.Αυτό το gpu launch πρέπει να είναι το χειρότερο ever με τις τεχνητές ελλείψεις και τιμές +1500 πάνω από msrp για 5090 +500 για 5080.Χάλια μαύρα
image.png.046e0764fc16133e850c4552c388ae31.png

• Like 2
Δημοσ.

Ναι όντως... την PNY την λες και ευκαιρία μια που είναι in stock με άμαζον πωλητή... τώρα αυτό κοιτούσα.

Τράτζικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...