harderos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δηλαδή χρεώνεις +543543543$ τη νέα κάρτα, αλλά δεν μπόρεσες να δώσεις 10$ για ένα connector της προκοπής. Εξαιρετικά.
this.is.elia Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 41 minutes ago, Karanikolis said: σε τι να πάω με μπάτζετ το 1000ρικο? έχω 2k 165hz οθόνη. να πάω σε 40χχ ή 50χχ σειρά? δεν έχω καταλάβει αν αξίζει να πάρω 5070ti/5080... ή να πάρω 4070ti super (αφου 4080 δεν υπάρχει πλέον) Με 1000€ έτσι και αλλιώς δεν αγοράζεις τίποτα εκτός από 4070ti super, συνεπώς μόνο εκεί μπορείς να κινηθείς. Μην περιμένεις κάτω από 1100-1200€ την 5070ti σε Ελληνικά καταστήματα (ούτε σε Ευρώπη μάλλον).
Karanikolis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 9 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Με 1000€ έτσι και αλλιώς δεν αγοράζεις τίποτα εκτός από 4070ti super, συνεπώς μόνο εκεί μπορείς να κινηθείς. Μην περιμένεις κάτω από 1100-1200€ την 5070ti σε Ελληνικά καταστήματα (ούτε σε Ευρώπη μάλλον). οκ, αλλά έστω ότι ανέβαζα το μπατζετ στα 1200, αξίζει να παω σε 5070ti? πέρα από το ότι είναι η φρέσκια γενιά, υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα ή μειονέκτημα?
Grisos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 λεπτά πριν, Karanikolis είπε οκ, αλλά έστω ότι ανέβαζα το μπατζετ στα 1200, αξίζει να παω σε 5070ti? πέρα από το ότι είναι η φρέσκια γενιά, υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα ή μειονέκτημα? Σίγουρα δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για xx70 ακόμα και αν έχει και Ti μετά. Εγώ στην θέση σου θα άλλαζα τα pads στην 1080ti και θα περιμενα καλοκαιράκι να κάνω κίνηση με σωστές τιμές/διαθεσιμότητα. Σκέψου να δώσεις 1200 για 5070ti (που δεν θα δώσεις τόσα από ελληνικό ράφι αλλά παραπάνω) και τον Ιούνιο να βρίσκεις τόσο την 5080. Δεν θα σε μουτζώνεις; 1
Karanikolis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, Grisos είπε Σίγουρα δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για xx70 ακόμα και αν έχει και Ti μετά. Εγώ στην θέση σου θα άλλαζα τα pads στην 1080ti και θα περιμενα καλοκαιράκι να κάνω κίνηση με σωστές τιμές/διαθεσιμότητα. Σκέψου να δώσεις 1200 για 5070ti (που δεν θα δώσεις τόσα από ελληνικό ράφι αλλά παραπάνω) και τον Ιούνιο να βρίσκεις τόσο την 5080. Δεν θα σε μουτζώνεις; η 1080ti παίζει 60-65 βαθμούς μαξ, δεν έχω κανένα θέμα γενικά. σε αυτό για τις τιμές έχεις δίκιο για το καλοκαιράκι, αλλά δεν πιστεύω να έχει 1000ρικο η 5080! οπότε αξίζει περισσότερο μια 5070ti ή μια 5080 από μια 4070ti? σε απόδοση, κατανάλωση κτλ κτλ... αυτό είναι που περισσότερο ψάχνω για να δω αν παω σε 4χχχ ή 5χχχ. βέβαια θα μου πεις θα πάρεις την προηγούμενη γενιά τώρα?..
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Όλο προβλήματα με το PC HW τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα αγόραζες φρέσκο υλικό και δούλευε μια χαρά out of the box. Τώρα όλο μλκίες με τα bios, μλκίες με τα ρεύματα κλπ κλπ. Και τιμές πολύ πάνω σε σχέση με τότε. 1
Karanikolis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όλο προβλήματα με το PC HW τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα αγόραζες φρέσκο υλικό και δούλευε μια χαρά out of the box. Τώρα όλο μλκίες με τα bios, μλκίες με τα ρεύματα κλπ κλπ. Και τιμές πολύ πάνω σε σχέση με τότε. μετά την 10 σειρά ήρθε το χάος...
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, Karanikolis είπε μετά την 10 σειρά ήρθε το χάος... Οι μλκίες άρχισαν από την 9 σειρά με την 970 και την segmented memory, 3.5GB + 0.5GB. Μετά στην 10 σειρά υπήρχαν προβλήματα με pads, coil whine klp. 1
this.is.elia Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 minutes ago, Karanikolis said: η 1080ti παίζει 60-65 βαθμούς μαξ, δεν έχω κανένα θέμα γενικά. σε αυτό για τις τιμές έχεις δίκιο για το καλοκαιράκι, αλλά δεν πιστεύω να έχει 1000ρικο η 5080! οπότε αξίζει περισσότερο μια 5070ti ή μια 5080 από μια 4070ti? σε απόδοση, κατανάλωση κτλ κτλ... αυτό είναι που περισσότερο ψάχνω για να δω αν παω σε 4χχχ ή 5χχχ. βέβαια θα μου πεις θα πάρεις την προηγούμενη γενιά τώρα?.. Περίμενε κανα 10ήμερο να δούμε τα reviews της 5070ti, τώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να γίνουν συγκρίσεις. Εάν ακολουθήσει το trend των 5090/5080, και έχοντας υπόψη την αρχιτεκτονική της συγκεκριμένης κάρτας, πιθανότατα θα μιλάμε για κάτι τελείως χλιαρό και ανάλατο, ίσως οριακά κάτω και από 4070ti super.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το κακο ειναι πως σταματησαν την παραγωγη της 4000 και ετσι αν θα βρεις κατι η τιμη θα σου λεει τραβα παρε 5000 Πολυς κοσμος περιμενε να βγουν οι 5000 για να παρει 4000 σε καλυτερη τιμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Το κακο ειναι πως σταματησαν την παραγωγη της 4000 και ετσι αν θα βρεις κατι η τιμη θα σου λεει τραβα παρε 5000 Πολυς κοσμος περιμενε να βγουν οι 5000 για να παρει 4000 σε καλυτερη τιμη. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ σε NVIDIA κάρτες, πάντα σταματάει η παραγωγή της προηγούμενης γενιάς. Τώρα το Φλεβάρη θα σταματήσουν την παραγωγή της 4060 είπαν.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ σε NVIDIA κάρτες, πάντα σταματάει η παραγωγή της προηγούμενης γενιάς. Τώρα το Φλεβάρη θα σταματήσουν την παραγωγή της 4060 είπαν. Ναι αλλα υπηρχε στοκ απο την προηγουμενη γενια, τωρα δεν υπαρχει και οτι υπαρχει εχει ανεβει αρκετα στην τιμη.
Teddy77 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 27 minutes ago, this.is.elia said: ....πιθανότατα θα μιλάμε για κάτι τελείως χλιαρό και ανάλατο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα