Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, Westbaum είπε https://videocardz.com/newz/msi-rtx-5070-ti-gaming-trio-listed-at-30-over-nvidia-msrp-in-austria Eποχές mining 2.0.🤡 Γαλλία 3
Westbaum Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Όποιος αγόρασε την 4090 ένα χρόνο πριν,στον ένα μήνα που ήταν στα 1650 λίγο πριν βγει η 4090D Kίνα,έκανε την δεύτερη καλύτερη αγορά στην ιστορία των καρτών γραφικών,πίσω από την 1080TI οfc.. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες NVIDIA Fakewell με FLAME generation. 4
33Bird33 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Σκέφτομαι να αλλάξω psu να πάω στο seasonic tx1600 το σπιτάκι τους Αν το κάνεις να ξέρεις έχουν διάφορες εκδόσεις και στα site πολλές φορές δε λέει ποια είναι. ΑΤΧ3.0 , ΑΤΧ3.1 ATX με χταπόδι και όχι 12V???? κλπ. Εμένα το TX1300 μέχρι τώρα (φτου φτου) είναι μια χαρά. 55 λεπτά πριν, Westbaum είπε Όποιος αγόρασε την 4090 ένα χρόνο πριν,στον ένα μήνα που ήταν στα 1650 λίγο πριν βγει η 4090D Kίνα,έκανε την δεύτερη καλύτερη αγορά στην ιστορία των καρτών γραφικών,πίσω από την 1080TI οfc.. fanks! xD 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Κάπου διάβασα ότι είναι κατώτερα τα 3.1 στις μετρήσεις σε σχέση με τα 3. Δεν ξέρω τι ισχύει Κάτι είχε πει ο Άρης (hwb) 1
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) https://youtu.be/jvGR2UvykIw?si=Vw9iE3-iBY8-dndX Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από d4ydr33m3r
DIM1000 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sprou είπε Θα έτρεχα μόνο με θερμοκαμερα😂 Ελα αγορι μου να σε φτιαξει ο φιλος σου! Flir Ax8 που βαζουμε στα μηχανοστασια. Παρακολουθει το χωρο και κλειδωνεις 4 σημεια που παρακολουθει μονιμα με αλαρμ κλπ. Εγω χωρις πλακα θα βαλω μια απο περιεργεια. Να μη δουμε κι εμεις? Μικροπραγματα. Για την 5090 θα χρειαστειτε μαζι.... Τροφοδοτικο, ultra tower για να χωραει πυροσβεση στην οροφη του case, την πυροσβεση, μια θερμικη καμερα, ασφαλεια πυρος οικιας και καποιο καλο χρωμα τιμολογιο στη Δεη. Μπροστα στο να παρει καινουργιο μπουφανακι ο πετσινος, χαλαλι ολα ρε! Και αλλα θα δωσουμε αν ζητηθουν... 🤣🤣 Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από DIM1000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα