Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Jts είπε

Καλά μελετημένο είναι. Αν ήταν 4 slot θα ήταν η καλύτερη από τις υπόλοιπες.

Λογικά δεν θα του συνέβη την πρώτη φορά που την δοκίμασε για το review γιατί θα του είχε καεί.

Και αυτό είναι ακόμα πιο περίεργο, ξαφνικά να τραβάει 20A χωρίς να το ξέρεις, εκεί που μέσο όρο πρέπει να είναι στα 8Α το καθένα. 8A*6καλωδια*12v=576w

To θέμα είναι το τι συμπεριφορά έχει η κάρτα με τον μαμά ανταπτορα και τα 4χ8. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Nvidia δεν βάζει 3χ8 τα ορθόδοξα. Εφόσον το κάθε 8πινο μπορεί να τραβήξει 300w κατά τα λεγόμενα τους.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Το καλύτερο σύστημα το είχε η EVGA ναι, έμπαινες στη σειρά και όταν ερχόταν η σειρά σου, έστελνε link αγοράς στο mail. Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται για τέτοια, πώληση να είναι και ας την πήρε και εξωγήινος..

Δυστυχώς η EVGA έκοψε πέρα γιατί ο πέτσινος τους χαντάκωσε.

Ναι αν δεν ειχε το America first που ο Ευρωπαιος περιμενε ενα χρονο για καρτα και ο Αμερικανος την επαιρνε σε ενα μηνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Der8auer shows GeForce RTX 5090 FE cables with uneven power distribution, finds 150°C hotspot

Πανωλεθρία στο Μιλάνο. H FE λοιπόν έχει θέμα με το distribution στο καλώδιο, για να δούμε αν έχουν και οι AIBs το ίδιο πρόβλημα. Φοβάμαι ότι το στρίμωξαν πολύ το PCB της FE για να βγει το 2slot που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Βάλε τον ανταπτορα με τα 8πινα ,ισως να είναι καλύτερα.

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Θα ρίξω το power limit στα 60-70% μέχρι 90 το είχα για daily αλλά θα το πάω πιο κάτω. Στο τέλος θα φτάσουμε απόδοση 4090

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Jts είπε

Καλά μελετημένο είναι. Αν ήταν 4 slot θα ήταν η καλύτερη από τις υπόλοιπες.

Απλά θέλανε μικρή επειδή μπορούν λογικά.

Λογικά δεν θα του συνέβη την πρώτη φορά που την δοκίμασε για το review γιατί θα του είχε καεί.

Και αυτό είναι ακόμα πιο περίεργο, ξαφνικά να τραβάει 20A χωρίς να το ξέρεις, εκεί που μέσο όρο πρέπει να είναι στα 8Α το καθένα. 8A*6καλωδια*12V=576w

Εχει βαλει waterblοck  πραγμα που το κανει χειροτερο γτ δεν πεφτει εστω λιγος αερας πανω στο 12v  για να ψυχεται εστω υποτυπωδως

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Βάλε τον ανταπτορα με τα 8πινα ,ισως να είναι καλύτερα.

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Θα ρίξω το power limit στα 60-70% μέχρι 90 το είχα για daily αλλά θα το πάω πιο κάτω. Στο τέλος θα φτάσουμε απόδοση 4090

Δε νομίζω να έχουμε θέμα με Astral/Suprim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δε νομίζω να έχουμε θέμα με Astral/Suprim.

Θέλω να παρακολουθήσω τα amp στο κάθε καλώδιο πιο μετά που θα είμαι σπίτι. Το asus gpu tweak σου δείχνει ξεχωριστά για το κάθε πιν στο καλώδιο το αμπ.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Θέλω να παρακολουθήσω το amp στο κάθε καλώδιο πιο μετά που θα είμαι σπίτι. Το asus gpu tweak σου δείχνει ξεχωριστά για το κάθε πιν στο καλώδιο το αμπ.

Νομίζω ότι η FE για να βγει σε 2slot έγιναν πολλές παραχωρήσεις και δεν θα τους βγει σε καλό. Οι AIBs με τα τέρατα coolers δεν θα έχουν θέμα όπως δεν είχαν και με τις 4090.

4 λεπτά πριν, xartemporas είπε

🫣

image.png.e0723485aa214f5fa5b2274000536bac.png

Ωχ, όλοι οι reviewers μετράνε μόνο το GPU side και όχι το PSU side..

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εχει βαλει waterblοck  πραγμα που το κανει χειροτερο γτ δεν πεφτει εστω λιγος αερας πανω στο 12v  για να ψυχεται εστω υποτυπωδως

Ναι, αλλά απ'την μεριά του τροφοδοτικού τα περισσότερα κουτιά δεν έχουν airflow, ακόμα και με air-cooled κάρτες.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε

θα ψύχουμε και τα 12πινα τώρα;

Το γελάς ? Βγάλανε ανταπτορα με φανακι επάνω. Τι να κλάσει ?

5 λεπτά πριν, Jts είπε

Ναι, αλλά απ'την μεριά του τροφοδοτικού τα περισσότερα κουτιά δεν έχουν airflow, ακόμα και με air-cooled κάρτες.

Εάν ισχύει για όλες τις κάρτες αυτό τότε μιλάμε ότι είναι θέμα τύχης να μην σου συμβεί 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Το γελάς ? Βγάλανε ανταπτορα με φανακι επάνω. Τι να κλάσει ?

Φιλε παμε να βγαλουμε πατεντα με  watercooled καλωδια να χεστουμε στα λεφτα

• Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Φιλε παμε να βγαλουμε πατεντα με  watercooled καλωδια να χεστουμε στα λεφτα

Θα θες άλλο ένα τριπλό ψυγείο για τα καλώδια μόνο 😆 

Που να δώσουν και τα xoc bios.Για κανέναν λόγο δεν το ρισκάρω .

H hof ήτανε μαλακες που στην 4090 είχαν και θα έχουν διπλή τροφοδοσία 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...