Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

Εγώ προσωπικά με μια ώρα τ μέρα ελεύθερη για Gaming δεν θα αγόραζα ποτέ καρτα γραφικών πάνω από 1000€ και από κάτι εταιρίες τύπου Πλαίσ, οι τύποι είναι τρελό scalping σε κάρτες γραφικών, ενημερωτικά διαθέσιμες από μήνα και πανω,αξίζουν μόνο για αγορά αναλώσιμα εκτύπωση.

Συνηθως οσοι αγοραζουν τετοιες καρτες δεν παιζουν παιχνιδια. Για productivity τις θελουν η benchmarks η αρκετα συνηθισμενο τα τελευταια χρονια για να τις πουλησουν ακομα πιο ακριβα ως scalpers σε καποιους ακομα πιο πλουσιους και να βγαλουν μεροκαματο που για αλλους ειναι 3-4 μηνες δουλειας. Σκεψου να αγορασεις στα 3000 σημερα 5090 αυριο αν θες την πουλας 7000 αν ξερεις κοσμο που δεν τον νοιαζει να τα δωσει και να την παρει αμεσα. Πολυ σπανια θα βρεις κοσμο που θα δωσει 3 4 χιλιαρικα για καρτα και θα λιωνει gaming. 

27 λεπτά πριν, icenex είπε

Ηθελα να ξερα ποιος κανει μαγκες τους σκαλπερς, το εχω απορια, δηλαδη εισαι καποιος που δεν σε νοιαζει το χρηματικο και εισαι ετοιμος να πεταξεις 2-3κ σε εναν που ξερεις οτι σε εκμεταλευεται, πραγματικα ηθελα να ηξερα το σκεπτικο αυτου του ανθρωπου.Περα απο αυτο αν εχεις τοσα λεφτα για πεταμα, αυτο σημαινει οτι δεν εισαι με 3060 αλλα 4090..Τι στο καλο εχεις στο κεφαλι σου και δεν κανεις υπομονη να την παρεις την καρτα κοντα στο msrp της η εν παση περιπτωση χωρις καποιος να σε πιασει κωτσο.

Μου κανει τρομερη εντυπωση τι στο καλο εγω κ ο πιο πλουσιος ανθρωπος στον κοσμο να ημουν θα με ενοχλουσε αν ηξερα οτι καποιος παει να με εκμεταλευτει.

Εχει κοσμο που εχει μεροκαματο 4 5 χιλιαρικα καθαριζει 100 και 200 χιλιαρικα το μηνα. Για αυτον και 10 χιλιαρικα να δωσει για μια καρτα ειναι τιποτα κυριολεκτικα. Εκει πατανε οι scalpers και τετοιο κοσμο εχει αρκετο εκει εξω και 1% να ειναι ειναι παρα παρα πολυς κοσμος για αυτο και οι scalpers ξεσαλωνουν ευκαιρια να βγαλουν γερο μεροκαματο απο το πουθενα. 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Συνηθως οσοι αγοραζουν τετοιες καρτες δεν παιζουν παιχνιδια. Για productivity τις θελουν η benchmarks η αρκετα συνηθισμενο τα τελευταια χρονια για να τις πουλησουν ακομα πιο ακριβα ως scalpers σε καποιους ακομα πιο πλουσιους και να βγαλουν μεροκαματο που για αλλους ειναι 3-4 μηνες δουλειας. Σκεψου να αγορασεις στα 3000 σημερα 5090 αυριο αν θες την πουλας 7000 αν ξερεις κοσμο που δεν τον νοιαζει να τα δωσει και να την παρει αμεσα. Πολυ σπανια θα βρεις κοσμο που θα δωσει 3 4 χιλιαρικα για καρτα και θα λιωνει gaming. 

Εχει κοσμο που εχει μεροκαματο 4 5 χιλιαρικα καθαριζει 100 και 200 χιλιαρικα το μηνα. Για αυτον και 10 χιλιαρικα να δωσει για μια καρτα ειναι τιποτα κυριολεκτικα. Εκει πατανε οι scalpers και τετοιο κοσμο εχει αρκετο εκει εξω και 1% να ειναι ειναι παρα παρα πολυς κοσμος για αυτο και οι scalpers ξεσαλωνουν ευκαιρια να βγαλουν γερο μεροκαματο απο το πουθενα. 

Εγώ και πάλι  δεν μπορώ να βλέπω τιμές Ελλάδας άσχετα με  μισθούς που έχουμε,το πλαίσιο  δεν δικαιολογείται, τύπου Πλαίσ και κάθε κατάστημα παίζει με τ νοημοσύνη μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω τι λες εσυ Αρκιν εγω πλουσιο που να μην ειναι τσιγκουνης η εν παση περιπτωση να μην κοιταει να γλυτωσει λεφτα δεν εχω πετυχει.Και εχω πετυχει αρκετους απο αυτους γιατι 2 χρονια δουλευα βοηθος σιδερα σε εταιρεια που εφτιαχνε επι το πλειστον σπιτια πλουσιων.Να σου δωσω να καταλαβεις εμεις φτιαξαμε την σκαλα στον Αστερα βουλιαγμενης που ειναι ολη χειροποιητη σε καμινι με ενα καρο τεχνοτροπιες.Τοτε που την φτιαξαμε στοιχισε 3000€ το μετρο. Πιστεψε με εχω παει σε παρα πολλα σπιτια οι περισσοτεροι με το ζορι σε κερνουσαν ενα ποτηρι νερο.Θυμαμαι χαρακτηριστικα ειχα παει σε μια βιλα να βαλουμε μια εξωτερικη πορτα αυτες τις θεορατες που εχουν κατι βιλες στην Εκαλη κ ηταν παραδιπλα ενας αλβανος που εβαζε πετρα κ κανει στην ιδιοκτητρια. Κυρια κερνα καμια μπυρα ? Ξερεις τι του απαντησε να εκει εχει λαστιχο πιες νερο αν διψας.Βεβαια τι γελιο πατησα με τον αλβανο που της απαντησε κ της λεει: Τι νερο?τα γαιδουρια πινουν νερο.

Δεν θυμαμαι ουτε εναν να ειπε να παιδια παρτε 50€ για μια μπυρα ή να φερουν εστω κατι να κερασουν.Ενα αναψυκτικο ρε αδερφε, ειλικρινα και πηγαιναμε σε σπιτια πιο απλα κ μας εφερναν μεχρι κ φαγητο κ καποιοι απο αυτους μας εδιναν ειτε ενα 20-50 να μοιραστουμε.

Αυτο εχει η δικη μου εμπειρια τωρα αν υπαρχει οντως κοσμος που βγαζουν πολλα λεφτα κ δεν τους πειραζει οταν τους πιανουν κοροιδο εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει καποιον.Εχω συναντησει κοσμο να μην τα υπολογιζει αλλα οχι να του πιανουν το πωπουδακο κ να το δεχονται.Εκτος αν οι περισσοτεροι εχουν αγνοια κ δεν ασχολουνται με τις τιμες μονο αυτο εχει λογικη.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis2156 είπε

Εγώ και πάλι  δεν μπορώ να βλέπω τιμές Ελλάδας άσχετα με  μισθούς που έχουμε,το πλαίσιο  δεν δικαιολογείται, τύπου Πλαίσ και κάθε κατάστημα παίζει με τ νοημοσύνη μας.

Ενταξει δεν χρειαζεται νομιζω. Πχ ασχολεισαι με τις τιμες κινητων 1500 ευρω? Ουτε καν θα δω τι παιζει σε εκεινο το range. Βαζω 300-500 ευρω range και βλεπω τα κινητα που ειναι σε αυτο το ευρος που θελω να δωσω. Ετσι ειναι και στις καρτες. Βαζεις range 300-1000 ευρω πχ στις καρτες βγαζει 362 προϊοντα και αναλογα απο αυτα επιλεγεις. Ας παει και 10000 ευρω η 6090 απλα δεν την κοιτας. 

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn.html?order_by=recommended&order_dir=desc&price_max=1000&price_min=300

Ενταξει να κρινουμε την κατασταση αλλα δεν μας ενοχλει ολο αυτο που συμβαινει και εξηγουμαι. Ειχα την 4070ti γιατι μεχρι εκει μπορουσα να παω που ειχε 800 ευρω ενω η 4080 ειχε 1600. Πηρα αυτη που μπορουσα με το πορτοφολι μου. Επειτα επεσε η super 999 μολις βγηκε και την χτυπησα χωρις να σκεφτω κατι αλλο. Την 4090 πχ ουτε καν την εβλεπα δεν υπηρχε η συγκεκριμενη καρτα αν επαιζε στο 1000αρικο θα την κοιτουσα. 

Οποτε εχει σημερα η 5080 1600 ευρω με 10% πανω απο 4080. Και 1300 να ειχε παλι δεν θα την κοιτουσα ουτε καν 1200 δεν θα υπηρχε για μενα. Και 50% να εδινε η 5080 απο την 4080 στα 1500 δεν θα την κοιταγα γιατι δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα ασχετα τι θα παρω παραπανω. Θα προτιμουσα δηλαδη 20% πανω στο 1000αρικο απο 50% πανω στα 1300. 

Αν ο πετσινος και το λιζακι δεν βγαλουν για ολη τη γενια των 5000/9000 καρτα μεχρι 1000αρικο που θα μου δωσει εστω ενα 20% πανω απο αυτη που εχω απλα δεν κανω τη μεταβαση και απολαμβανω αυτη που εχω οπως κανω παντα. 

Δεν ειμαστε παιδια ωστε να γκρινιαξουμε αν δεν παρουμε το τελευταιο που υπαρχει σε τιμη που θελουμε. Ελευθερη αγορα εχουμε δεν μας υποχρεωνει κανεις να αγορασουμε οτιδηποτε τουλαχιστον σε αυτα τα προϊοντα γιατι στα πρωτης αναγκης που εχουν ανεβει εκει με επηρεαζει αμεσα και με ενοχλει πολυ. Ο καθενας εχει την ευθυνη των αγορων του και μονο. 

8 λεπτά πριν, icenex είπε

Δεν ξερω τι λες εσυ Αρκιν εγω πλουσιο που να μην ειναι τσιγκουνης η εν παση περιπτωση να μην κοιταει να γλυτωσει λεφτα δεν εχω πετυχει.Και εχω πετυχει αρκετους απο αυτους γιατι 2 χρονια δουλευα βοηθος σιδερα σε εταιρεια που εφτιαχνε επι το πλειστον σπιτια πλουσιων.Να σου δωσω να καταλαβεις εμεις φτιαξαμε την σκαλα στον Αστερα βουλιαγμενης που ειναι ολη χειροποιητη σε καμινι με ενα καρο τεχνοτροπιες.Τοτε που την φτιαξαμε στοιχισε 3000€ το μετρο. Πιστεψε με εχω παει σε παρα πολλα σπιτια οι περισσοτεροι με το ζορι σε κερνουσαν ενα ποτηρι νερο.Θυμαμαι χαρακτηριστικα ειχα παει σε ενα σπιτι να βαλουμε μια εξωτερικη πορτα αυτες τις θεορατες που εχουν κατι βιλες στην Εκαλη κ ηταν παραδιπλα ενας αλβανος που εβαζε πετρα κ κανει στην ιδιοκτητρια. Κυρια κερνα με καμια μπυρα? Ξερει τι του απαντησε να εκει εχει λαστιχο πιες νερο αν διψας.Βεβαια τι γελιο πατησα με τον αλβανο που της απαντησε κ της λεει νερο?τα γαιδουρια πινουν νερο.

Δεν θυμαμαι ουτε εναν να ειπε να παιδια παρτε 50€ για μια μπυρα ή να φερουν εστω κατι να κερασουν.Ενα αναψυκτικο ρε αδερφε ειλικρινα και πηγαιναμε σε σπιτια πιο απλα κ μας εφερνα μεχρι κ φαγητο κ καποιοι απο αυτους μας εδιναν ειτε ενα 20-50 να μοιραστουμε.

Αυτο εχει η δικη μου εμπειρια τωρα αν υπαρχει οντως κοσμος που βγαζουν πολλα λεφτα κ δεν τους πειραζει οταν τους πιανουν κοροιδο εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει καποιον.Εχω συναντησει κοσμο να μην τα υπολογιζει αλλα οχι να του πιανουν το πωπουδακο κ να το δεχονται.Εκτος αν οι περισσοτεροι εχουν αγνοια κ δεν ασχολουνται με τις τιμες μονο αυτο εχει λογικη.

Ναι ισχυει αυτο που γραφεις συνηθως ειναι κοσμος που δεν εχει κανει ποτε βαρια δουλεια ωστε να σου δωσει ενα νερο η γενικα να ειναι ανθρωπος και να σεβαστει τη σκληρη δουλεια που κανει ο εργατης. 

Ξερεις πιο ειναι το θεμα ομως? Αυτος δεν θα σου δωσει ενα αναψυκτικο που εχει 1 ευρω ακομα και αν σταζεις κατω απο τον ηλιο οταν παει μυκονο ομως θα δωσει 1000 ευρω μπουρμπουαρ για να δειξει οτι εχει λεφτα η θα παρει 15 χιλιαδες ευρω κρασι για τον ιδιο λογο. Οποτε ναι δεν ειναι τοσο γυφτια αυτο που ανεφερες οσο ξεδιαντροπια δεν εχουν τσιπα δηλαδη που θεωρουν οτι ο εργατης που δουλευει σκληρα δεν αξιζει να πιει ενα ποτηρι νερο αλλα θα πεταξει 1000πλασια σε μαλακιες για να δειξει οτι μπορει. Αυτος θα παρει και 50 χιλιαρικα 5090 να την μοστραρει σε αλλους πλουσιους αν και ειναι πολυ λιγοι αυτοι συνηθως τετοια αποβρασματα θα δειχτουν με το μπουκαλι κρασι των 15 χιλιαρικων κτλ που ανεφερα. Δεν θα βρεις πραγματικο gamer να δωσει 6 7 χιλιαρικα για να παιζει παιχνιδια. Και πολυ πιθανως αυτος που θα δωσει τοσα ουτε θα ξερει πως να ανοιξει τον υπολογιστη. 

• Like 2
Δημοσ.

Άντε και στην επόμενη γενιά ίδιες επιδόσεις με μειωμένες απλά  καταναλώσεις.Και όσο μειώσεις καταναλώσεις μεγαλοδυναμη πράσινη, αναλογικά αύξησε την τιμη..Αι ρίξε και ένα mfgx8 ξέρω γω, μη σε πουν και γυφτο.Μπορεις μωρη nvidia!! εδω σφάζεται κόσμος για τις 5000,γιατί όχι?

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε γενιά τα ίδια με τις τιμές στις gpus....όταν δεν σου κάνει κάτι στο οποιοδήποτε προϊόν απλά το προσπερνάς.Αγοραστικο κοινό θα υπάρχει πάντα στο οποιοδήποτε τεχνολογικό προϊόν ανεξαρτήτως τιμής.

• Like 7
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο πλαίσιο πριν από λίγο τους λέω ότι κάρτα σας έρθει με παίρνετε τηλ και σας αποστέλλω 1000€ πάνω από την αναγραφόμενη..

Μου απαντάει σας παρακαλώ κύριε θα τηρηθεί ο αριθμός προτεραιότητας.

Συμπέρασμα: το πλαίσιο δεν είναι scalper 😅 

επιτελους βλέπω την καρτουλα μου στα χέρια κάποιου,υπάρχει ελπίδα🥲

@icenex μην πάθεις εγκεφαλικό για το πρωτο πλάκα έκανα😁

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, chrisde είπε

Το MSRP είναι συνιστώμενη τιμή λιανικής. Το Πλαίσιο (και οι λοιποί) αγοράζουν σε τιμές λιανικής; Δεν νομίζω.

Τι σχέση έχει αυτό βρε συ; Εγώ για το γιόκα του ρώτησα που τον αναφέρουμε κάθε τρεις και λίγο λες και είναι ο κολλητός μας.😆 Άμα δει πόσες φορές τον μνημονεύουμε ή θα γελάσει ή θα φρικάρει.:P

Ναι το Πλαίσιο αγοράζει από έξω σε σχεδόν τιμές λιανικής όταν δεν υπάρχει επίσημος στην Ελλάδα.Άντε να αγοράζει 5% φθηνότερα.

Καλα για Ελλάδα όταν δεν υπάρχει επίσημος άστο. Γνωστός χονδρέμπορας έχει την 5090 2.700+ ΦΠΑ για χονδρική

Επεξ/σία από kyr123
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Sprou said:

επιτελους βλέπω την καρτουλα μου στα χέρια κάποιου,υπάρχει ελπίδα🥲

@icenex μην πάθεις εγκεφαλικό για το πρωτο πλάκα έκανα😁

Τι φάση με τις TUF; Όντως μόνο σε ένα video των overclockers.uk είχα πετύχει παρουσίαση της. Της πλάκας βέβαια ήταν από το συγκεκριμένο κανάλι καθώς μόνο unboxing είχε κάνει η κοπέλα που την παρουσίαζε. Διότι βασικές γνώσεις για review δεν μου φάνηκε να είχε.

Μόνο Astral παίζουν παντού (εννοώ στους reviewers), τουλάχιστον στο 1o batch. Να δούμε πόσες, ποτέ και αν θα έρθουν στην χώρα μας αυτή την φορά.

Το Πλαίσιο σίγουρα θα φέρει τις περισσότερες, να δούμε μόνο αν θα καλύψει τα preorders του ή θα περιμένουμε ένα 2μηνο μέχρι να αποφασίσει η Nvidia να τελειώνει με αυτό το artificial shortage.

Εγώ περιμένω όλα τα ενδεχομενα με το zero/low chance να παραλάβω αυτόν τον μήνα. 

Το άλλο είναι να με αφήσουν στην πιπα 2 μήνες+ και φυσικά το τρίτο και χειρότερο(;) είναι να μου την ακυρώσουν μόνοι τους, να μου δώσουν προφανώς τα χρήματα πίσω και να αλλάξουν την τιμή εκ νέου, προς τα πάνω εννοείται... Θα δούμε που θα καταλήξει όλο το φιάσκο.

Είτε παραλάβω είτε όχι, εχει χαθεί όλο το excitement της φάσης, έχω ξενερώσει όσο ποτέ άλλοτε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Τι φάση με τις TUF; Όντως μόνο σε ένα video των overclockers.uk είχα πετύχει παρουσίαση της. Της πλάκας βέβαια ήταν από το συγκεκριμένο κανάλι καθώς μόνο unboxing είχε κάνει η κοπέλα που την παρουσίαζε. Διότι βασικές γνώσεις για review δεν μου φάνηκε να είχε.

Μόνο Astral παίζουν παντού (εννοώ στους reviewers), τουλάχιστον στο 1o batch. Να δούμε πόσες, ποτέ και αν θα έρθουν στην χώρα μας αυτή την φορά.

Το Πλαίσιο σίγουρα θα φέρει τις περισσότερες, να δούμε μόνο αν θα καλύψει τα preorders του ή θα περιμένουμε ένα 2μηνο μέχρι να αποφασίσει η Nvidia να τελειώνει με αυτό το artificial shortage.

Εγώ περιμένω όλα τα ενδεχομενα με το zero/low chance να παραλάβω αυτόν τον μήνα. 

Το άλλο είναι να με αφήσουν στην πιπα 2 μήνες+ και φυσικά το τρίτο και χειρότερο(;) είναι να μου την ακυρώσουν μόνοι τους, να μου δώσουν προφανώς τα χρήματα πίσω και να αλλάξουν την τιμή εκ νέου, προς τα πάνω εννοείται... Θα δούμε που θα καταλήξει όλο το φιάσκο.

Είτε παραλάβω είτε όχι, εχει χαθεί όλο το excitement της φάσης, έχω ξενερώσει όσο ποτέ άλλοτε.

Ποιά περιμένεις ;;; 

Με τις υδρόψυκτες έχουμε εικόνα τι παίζει γενικά ; Δεν έχω δει καμία πουθενά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Δεν ξερω τι λες εσυ Αρκιν εγω πλουσιο που να μην ειναι τσιγκουνης η εν παση περιπτωση να μην κοιταει να γλυτωσει λεφτα δεν εχω πετυχει.Και εχω πετυχει αρκετους απο αυτους γιατι 2 χρονια δουλευα βοηθος σιδερα σε εταιρεια που εφτιαχνε επι το πλειστον σπιτια πλουσιων.

Μπερδεύεις τον κυμπάρη-ανοιχτοχέρη με τον τσιγκούνη... Για τα δικά τους γούστα ανάγκες κανένας "πλούσιος" δεν είναι τσιγκούνης ισα ισα μια χαρά τα σκάνε τέπσα μεγάλη συζήτηση απλά μη ξεχνάτε ότι αυτά τα 2-3k για κάποιον είναι σαν 2-3 λεπτά του ευρώ για εσένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, lefteris patra said:

Ποιά περιμένεις ;;; 

Με τις υδρόψυκτες έχουμε εικόνα τι παίζει γενικά ; Δεν έχω δει καμία πουθενά 

Astral περιμένω. Το πήγα λίγο πονηρά (πονηρός έχοντας σκάσει αυτά τα χρήματα βέβαια είναι οξύμωρο statement) και ενώ στην αρχή έλεγα για την TUF,  επειδη ακριβώς δεν την έβλεπα πουθενά, τελικά λέω αφού θα σκάσω σαν φελλός αυτά τα 3Κ+, μήπως παραλάβω λίγο νωρίτερα λόγω υλοποίησης που είναι πιο ορατό ενδεχόμενο stock atm.

Ηλιθια σκέψη αλλά όταν πας σε τέτοιες αγορές, είτε τα έχεις τα χρήματα είτε όχι, το νοητικό επίπεδο είναι questionable ούτως ή άλλως.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Το excitement και το enthusiast χάθηκε με την αβεβαιότητα της παραλαβής.

Εάν σου λέγανε θα παραλάβεις τότε θα ήσουν καλύτερα.

Επίσης και για εμάς τους "βλ@μμενους" που δίνουμε λεφτά κάθε δύο χρόνια η φετινή χρονιά ήταν πραγματικα σφαλιάρα..

1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Astral περιμένω. Το πήγα λίγο πονηρά (πονηρός έχοντας σκάσει αυτά τα χρήματα βέβαια είναι οξύμωρο statement) και ενώ στην αρχή έλεγα για την TUF,  επειδη ακριβώς δεν την έβλεπα πουθενά, τελικά λέω αφού θα σκάσω σαν φελλός αυτά τα 3Κ+, μήπως παραλάβω λίγο νωρίτερα λόγω υλοποίησης που είναι πιο ορατή σε stock atm.

Ηλιθια σκέψη αλλά όταν πας σε τέτοιες αγορές, είτε τα έχεις τα χρήματα είτε όχι, το νοητικό επίπεδο είναι questionable ούτως ή άλλως.

Καθουλου ηλίθια θα παίξει αυτό με τις toptier

Αυτή που δε έχω δει πουθενά είναι η vanguard 

• Thanks 1
Δημοσ.
Just now, Sprou said:

Το excitement και το enthusiast χάθηκε με την αβεβαιότητα της παραλαβής.

Εάν σου λέγανε θα παραλάβεις τότε θα ήσουν καλύτερα.

Επίσης και για εμάς τους "βλ@μμενους" που δίνουμε λεφτά κάθε δύο χρόνια η φετινή χρονιά ήταν πραγματικα σφαλιάρα..

Είναι και το προϊόν underwhelming. Αν ήταν μια περίπτωση 4090 έναντι της 3090 τότε τουλάχιστον στην παραλαβή θα έλεγες, πάμε να την κουμπώσουμε, Afterburner να δούμε τα νουμερακια μας κτλ.

Τώρα αν μας έρθει ποτέ, θα την βάλεις, θα δεις 10fps διαφορά, θα ανοίξεις Cyberpunk, θα ανοίξεις μια φορά και μοναδικη το MFG x4, θα καταλάβεις πόσο αχρείαστο feature είναι, και μετά από κάποιες ημέρες θα παραπονιομαστε πάλι ποσο unoptimized bs games μας πετάνε στο PC.

Αυτά τα λέω προερχόμενος από την 4090, δεν γνωρίζω αν είμαστε ίδια περίπτωση xD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...