Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Τα 3700-3800 κλπ είναι τιμές scalp του μαγαζιού. Προσπαθούν να πουλήσουν όλοι τους χρυσάφι στους early adopters. Το καλοκαίρι λογικά θα στρώσουν τα πράγματα.

Μακάρι. Γιατί αν είναι κάθε φορά να κανουν το ίδιο για τόσους μήνες ωστε να τις παίρνουν οσοι είναι με το λιλί στο κουτελο (ναι ειμαι μεσα στην κατηγορία αυτη τη φορα) στην αρχη και μετά να παίρνουν και ολοι οι άλλο, το κέρδος τους είναι ασύλληπτο. Στη σειρά 60 πλέον θα εχω ολη την υπομονή )ελπίζω) να περιμενω το οποιο καλοκαίρι. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να υπάρχει τόσο περιορισμένη παραγωγή. Προσπαθω να καταλάβω που το πανε.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στην 60 σειρά τα ίδια θα έχουμε και μάλλον χειρότερα, οι δασμοί δεν ξέρω που θα έχουν φτάσει και θα έχουμε νέο node που θα είναι πιο ακριβό.

Το SCAN UK αφήνει να κάνεις pre-order τώρα αλλά λέει ότι ΑΝ οι τιμές ανέβουν μέχρι να έρθει η σειρά σου, θα πληρώσεις τα έξτρα, χαχα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και στην 60 σειρά τα ίδια θα έχουμε και μάλλον χειρότερα, οι δασμοί δεν ξέρω που θα έχουν φτάσει και θα έχουμε νέο node που θα είναι πιο ακριβό.

Ε κάπου εκεί θα τελειώσει και η ενασχόληση με το pc gaming . Τουλάχιστον από μεριάς μου. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ε κάπου εκεί θα τελειώσει και η ενασχόληση με το pc gaming . Τουλάχιστον από μεριάς μου. 

Θα φτάσουμε τιμές high-end ήχου :P

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα φτάσουμε τιμές high-end ήχου :P

Πολύ το φοβάμαι. Και δεν παίζει να ξανά μπω σε αυτή την διαδικασία.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Απο Public Marketplace

Ανωτέρα βία: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος πλημμύρες , πυρκαγιές προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Εάν ο Πελάτης κρίνει ότι δεν έχει πλέον συμφέρον από την εκτέλεση της παραγγελίας, δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να του επιστρέψει το τίμημα καθώς και κάθε άλλο ποσό που είχε πληρωθεί στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης.

Απο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα

1. Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητά τους. Υπό αυτό το πρίσμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.

Βέβαια στο πλάισιο δεν κατάφερα να βρω αναρτημένους τέτοιους όρους, αλλά λογικά θα είναι γενικοί και τους καλύπτουν.

Από αυτό προκύπτει ότι μπορούν να ακυρώσουν την παραγγελία ως έχει μονομερώς. Πουθενά δεν προκύπτει ότι μπορούν να μου ζητήσουν παραπάνω χρήματα. Σε τέτοιο σενάριο, θα τους ζητήσω η επικοινωνία να γίνει αποκλειστικά γραπτώς μέσω email και κατευθείαν θα το προωθήσω στις όποιες αρχές καταναλωτή. 

Δεν ισχυρίζομαι ότι θα έχω αποτέλεσμα, απλά για το δίκαιο της υπόθεσης.

Δημοσ.

Εκεί που λες δεν βαριέσαι ένα λαχείο τελευταίο κομμάτι,κι ακούω κάτι τιμές 5080 πλαίσιο δεν ήμαστε καλά 1560€ αυτό τραβάει καταγγελία.

Screenshot_2025-02-08-12-08-06-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πολύ το φοβάμαι. Και δεν παίζει να ξανά μπω σε αυτή την διαδικασία.

Τουλάχιστον εκεί μπορεί να τα σκάσεις μια φορά και να τα έχεις χρόνια και να παραμένουν top.

Εδώ τώρα κάθε δύο χρόνια θα ζητάει 3-5Κ με τη δικαιολογία ότι είναι και για AI.

Πάντως ο κόσμος τα σκάει, κάποιοι μάλιστα πληρώνουν scalpers 6-7Κ για 5090..Αυτά βλέπει ο άλλος και η άνοδος θα συνεχίσει.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κάτι μήνες είπε ο πέτσινος πως υπήρχε flaw που έριχνε στον πάτο τα blackwell yields, οπότε η παραγωγή λογικά έχει μείνει πίσω

Δεν υπάρχει άλλος λόγος να έχουν το στοκ τόσο χαμηλά, τα χρήματα βγαίνουν όταν γίνονται μαζικές πωλήσεις, όχι όταν πωλούνται ... 10 κάρτες την μέρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Τι σχέση έχει αυτό βρε συ; Εγώ για το γιόκα του ρώτησα που τον αναφέρουμε κάθε τρεις και λίγο λες και είναι ο κολλητός μας.😆 Άμα δει πόσες φορές τον μνημονεύουμε ή θα γελάσει ή θα φρικάρει.:P

Μα στα ίδια είμαστε...θα αμαρτήσει (και) για το παιδί του!

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, harderos είπε

Από αυτό προκύπτει ότι μπορούν να ακυρώσουν την παραγγελία ως έχει μονομερώς. Πουθενά δεν προκύπτει ότι μπορούν να μου ζητήσουν παραπάνω χρήματα. Σε τέτοιο σενάριο, θα τους ζητήσω η επικοινωνία να γίνει αποκλειστικά γραπτώς μέσω email και κατευθείαν θα το προωθήσω στις όποιες αρχές καταναλωτή. 

Δεν ισχυρίζομαι ότι θα έχω αποτέλεσμα, απλά για το δίκαιο της υπόθεσης.

Μα αυτό ακριβώς θα κάνουν. Και μάλιστα ο συγκεκριμενος λέει και χωρίς αποζημιωση. Τοκους υπερημερίας κλπκλπ προφανως. Ομως ο συγκεκριμενος τα εχει αναρτημένα και μπορείς να τα δεις. Αυτοι δεν εχουν τίποτα. Εκτος αν οταν εκανες την παραγγελία σου εβγαλε ορους και προυποθέσεις που αποδέχτηκες αρα θεωρείσαι ενημερωμενος. Αν οχι, χωρίς βεβαια να ειμαι νομικός, θεωρώ οτι ισως να βγαλεις κατι με την προστασια καταναλωτη. Δεν νομιζω ομως με το νομικό τμημα που θα εχουν να μην ξερουν τι κανουν. Γιατί υπάρχει και αλλο πεδίο που αναφέρει παραγγελία για λαθος τιμή. Με λίγα λογια επικοινωνουν και σου λενε κυριε καναμε λαθος και η τιμη ειναι 3800. Σας ενδιαφέρει τελικα? Οχι. Πολύ ωραία, ειναι δικαιωμα σας η ακυρωση και υποχρέωση μας η επιστροφή του ποσου σας στο ακεραιο.

Μακάρι να μην γινουν αυτα, καθως κι εγω το εχω απορια με αυτα που βλεπω με τις τιμες και να παρεις την καρτα σου κι εσυ και οσοι εχουν παραγγειλει. Παντως για να λεει και ο Psycho οτι σε ολόκληρη αγγλία με τοσο σληρή νομοθετηση δεν μπορει κανεις να κανει κατι.... Είναι δύσκολα αν στραβωσει το εργο. Ευχομαι φιλε μου ολα να πανε καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asus Astral LC 5090 στα 4700 από NBB εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα..

Λογικό, στο ebay θα φύγει 6-7Κ..

Μόνο το Amazon πουλάει σε MSRP..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Asus Astral LC 5090 στα 4700 από NBB εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα..

Λογικό, στο ebay θα φύγει 6-7Κ..

Μόνο το Amazon πουλάει σε MSRP..

Έχουν πάρει φωτιά τα μποτάκια. Σε 5080 που κοιτάω μόνο η tuf κάνει restock ανά λίγες ώρες, εξαφανίζεται πριν βγεί το buy now και εμφανίζεται +500-1000€ σε 3ο πωλητή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να ξερα ποιος κανει μαγκες τους σκαλπερς, το εχω απορια, δηλαδη εισαι καποιος που δεν σε νοιαζει το χρηματικο και εισαι ετοιμος να πεταξεις 2-3κ σε εναν που ξερεις οτι σε εκμεταλευεται, πραγματικα ηθελα να ηξερα το σκεπτικο αυτου του ανθρωπου.Περα απο αυτο αν εχεις τοσα λεφτα για πεταμα, αυτο σημαινει οτι δεν εισαι με 3060 αλλα 4090..Τι στο καλο εχεις στο κεφαλι σου και δεν κανεις υπομονη να την παρεις την καρτα κοντα στο msrp της η εν παση περιπτωση χωρις καποιος να σε πιασει κωτσο.

Μου κανει τρομερη εντυπωση, ο πιο πλουσιος ανθρωπος στον κοσμο να ημουν θα με ενοχλουσε αν ηξερα οτι καποιος παει να με εκμεταλευτει.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά με μια ώρα τ μέρα ελεύθερη για Gaming δεν θα αγόραζα ποτέ καρτα γραφικών πάνω από 1000€ και από κάτι εταιρίες τύπου Πλαίσ, οι τύποι είναι τρελό scalping σε κάρτες γραφικών, ενημερωτικά διαθέσιμες από μήνα και πανω,αξίζουν μόνο για αγορά αναλώσιμα εκτύπωση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...