Sarandis Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Mόνο αυτός έχει κρατήσει τιμές αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει όταν ενημερωθεί το στοκ. Επίσης στέλνει Ελλάδα αλλά όχι με add to cart. Πρέπει να ζήτήσεις quote και στέλνει link με τα μεταφορικά άρα τα bots δεν τα προλαβαίνεις. https://www.alternate.de/Grafikkarten/NVIDIA-Grafikkarten/RTX-5000-Serie?s=price_asc&t=35088
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 03:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:05 μμ 25 λεπτά πριν, kyr123 είπε Το πλαίσιο είναι μεταπωλητής επίσημος όχι εισαγωγέαςΠου πάει να πει όπως είπα αγοράζει MSRP από έξω και βάζει καπέλο για να βγάλει κέρδος. Δεν υπάρχει nvidia στην Ελλάδα όπως πχ υπάρχει η Samsung Όπως και να έχει εγώ τα παίρνω πάντα από Amazon τα hardware. Έχω κόψει την Ελλάδα προ πολλού Το MSRP είναι συνιστώμενη τιμή λιανικής. Το Πλαίσιο (και οι λοιποί) αγοράζουν σε τιμές λιανικής; Δεν νομίζω. 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Σταμάτα ρε συ! Κάνω συλλογή από τις δικαιολογίες που έχουν γράψει όλοι τους (τουλάχιστον ο συγκεκριμένος προχώρησε και σε ωμή παραδοχή 😛) για την αγορά των 5090 τους...τώρα περνάμε και στις αντίστοιχες για 5080. Τι σχέση έχει αυτό βρε συ; Εγώ για το γιόκα του ρώτησα που τον αναφέρουμε κάθε τρεις και λίγο λες και είναι ο κολλητός μας.😆 Άμα δει πόσες φορές τον μνημονεύουμε ή θα γελάσει ή θα φρικάρει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 03:07 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:07 μμ (επεξεργασμένο) Gigabyte RTX 5080/5090 AORUS Master features an optional fourth fan Χάλι. Απλά δεν το βάζεις για 2C. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:08 μμ από Psycho_Warhead 1
DIM1000 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:18 μμ To Πλαίσιο παίρνει απο προμηθευτές. Τώρα αν επειδή ειναι επίσημος μεταπωλητής παίρνει κατ ευθείαν πχ απο Msi ή παίρνει απο την Ελληνική ας το πούμε αντιπροσωπεια δεν το ξέρω. Οπως κι αν εχει πάντως, δεν είναι επίσημη αντιπροσωπεία κανενός AIB. Ισως αν έβγαζε Connect 5090 να ηταν. Οπότε καπέλο στο καπέλο... Η Msi πάντως ανέβασε τις τιμές αρκετά στο σαιτ της. 300-500 πανω. Και φυσικά τα καπέλα εδω είναι για υδροκέφαλους. Δεδομένης και της έλλειψης. Εγω άλλη απορία εχω. Οσοι πχ αγόρασαν την Ventus στα 2700 περίπου η 2800, δεν θυμαμαι, θα την παραλάβουν??? Γιατί στην παραλαβή θα είναι πιο ακριβές απ οτι ειχαν υπολογίσει τότε τις τιμες. Αρα η θα πάνε για μικρότερο κέρδος οριακα (να χάσουν δεν χάνουν) η πιστεύω θα ακυρώσουν οι ίδιοι τις παραγγελίες (στο πλαίσιο αναφέρομαι) και θα σπιστρέψουν τα λεφτά. Εκτιμώ οτι αν ερχόταν τώρα ενα κοματι Ventus, θα είχε για πλάκα 3500-3600. 800 πάνω απ οτι την πλήρωσαν κάποια παιδιά day1. Η αλλο σενάριο, να παραλάβουν κάρτες, να αλλάξουν την τιμή στα 3500πχ, να τις δώσουν σε οσους τις κλείσουν σε αυτή την τιμή και οι day 1 παραγγελίες στα 2800 να περιμένουν μέχρι να υπάρξει στοκ και να πέσει η τιμη. Δύσκολο το έργο νομιζω.
Teddy77 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:21 μμ 40 minutes ago, kyr123 said: Το πλαίσιο είναι μεταπωλητής επίσημος όχι εισαγωγέαςΠου πάει να πει όπως είπα αγοράζει MSRP από έξω και βάζει καπέλο για να βγάλει κέρδος. Δεν υπάρχει nvidia στην Ελλάδα όπως πχ υπάρχει η Samsung Στο site της Nvidia (όχι των AIBs) φαίνεται μόνο το Πλαίσιο στο "where to buy". Τώρα αν δεν φέρνει Founder's επειδή: 1) Δεν του στέλνει η Nvidia 2) Δεν ζητά καν ή φέρνει λίγες για το ξεκάρφωμα γιατί έχει μεγαλύτερα περιθώρια με των AIBs ... αυτό είναι άλλο θέμα. Εάν δεν προβλέπεται καν να φέρνει, πρέπει να τους βγάλουν από το site τους.
harderos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Προσωπικά θα τους απειλήσω με καταγγελία αν πάνε να μου κάνουν τέτοιο πράγμα. Αυτοί έβαλαν την αρχική τιμή στο preorder χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Δεν τους ανάγκασε κανένας.
DIM1000 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 μμ 1 λεπτό πριν, harderos είπε Προσωπικά θα τους απειλήσω με καταγγελία αν πάνε να μου κάνουν τέτοιο πράγμα. Αυτοί έβαλαν την αρχική τιμή στο preorder χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Δεν τους ανάγκασε κανένας. Δεν ξέρω νομικά πως παει καθόλου. Ούτε πως γινεται. Ισως κάποιος φίλος που μπορεί να ειχε τέτοια εμπειρια με τη σειρά 30 να μπορεί να μας πει. Θυμαμαι πάντως αμυδρα, να αναφέρει κάποιος τότε οτι δήλωσαν αδυναμια παράδοσης και επέστρεψαν τα χρηματα. Ισως κανω λαθος. Γιατί ισως νομικά για παράδειγμα να τους καλύπτει το οτι αν σε 30 μερες δεν στην εχουν παραδώσει, ειναι υποχρεωμένοι να σου γυρίσουν τα λεφτά δηλώνοντας αδυναμια παράδοσης και η παραγγελία να ακυρωθει και τελος. Δεν ξερω καθολου.
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ 7 λεπτά πριν, harderos είπε Προσωπικά θα τους απειλήσω με καταγγελία αν πάνε να μου κάνουν τέτοιο πράγμα. Αυτοί έβαλαν την αρχική τιμή στο preorder χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Δεν τους ανάγκασε κανένας. Αν σου επιστρέψουν τα χρήματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
DIM1000 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ Κι εγω αυτό νομίζω. οτι δεν μπορεις να κανεις κατι μετά.
Teddy77 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ 11 minutes ago, Psycho_Warhead said: Αν σου επιστρέψουν τα χρήματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν συνεχίσουν να προσφέρουν το ίδιο ακριβώς προϊόν σε άλλη τιμή, νομίζω είναι μαχητό (το να φάνε έστω μια παρατήρηση). Είναι κι ένας απ'τους λόγους που υπάρχουν πολλές μικροπαραλλαγές σε διάφορα προϊόντα (ειδικά λευκές συσκευές), για να μπορούν να ξεγλιστρούν από ελέγχους ιστορικότητας τιμών. Έγινε τρελό πάρτι από τα "μεγάλα" μαγαζιά με τα κλιματιστικά... όποιος είχε σταμπάρει κλιματιστικό για να πάρει όταν έπαιζε η επιδότηση θα το ξέρει.
DIM1000 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:48 μμ Απο Public Marketplace Ανωτέρα βία: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος πλημμύρες , πυρκαγιές προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Εάν ο Πελάτης κρίνει ότι δεν έχει πλέον συμφέρον από την εκτέλεση της παραγγελίας, δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να του επιστρέψει το τίμημα καθώς και κάθε άλλο ποσό που είχε πληρωθεί στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης. Απο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα Διαθεσιμότητα Προϊόντων Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητά τους. Υπό αυτό το πρίσμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο. Βέβαια στο πλάισιο δεν κατάφερα να βρω αναρτημένους τέτοιους όρους, αλλά λογικά θα είναι γενικοί και τους καλύπτουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 03:49 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:49 μμ 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Αν συνεχίσουν να προσφέρουν το ίδιο ακριβώς προϊόν σε άλλη τιμή, νομίζω είναι μαχητό (το να φάνε έστω μια παρατήρηση). Είναι κι ένας απ'τους λόγους που υπάρχουν πολλές μικροπαραλλαγές σε διάφορα προϊόντα (ειδικά λευκές συσκευές), για να μπορούν να ξεγλιστρούν από ελέγχους ιστορικότητας τιμών. Έγινε τρελό πάρτι από τα "μεγάλα" μαγαζιά με τα κλιματιστικά... όποιος είχε σταμπάρει κλιματιστικό για να πάρει όταν έπαιζε η επιδότηση θα το ξέρει. Στο εξωτερικό και ειδικά Αγγλία το Overclockers.uk επί covid ακύρωνε παραγγελίες και έκανε ξανά listing με scalped τιμές. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα νομικά. 34 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Η Ventus δηλαδή, 2500 ευρώ + 24% ΦΠΑ = 3100 🤣
DIM1000 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:58 μμ 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο εξωτερικό και ειδικά Αγγλία το Overclockers.uk επί covid ακύρωνε παραγγελίες και έκανε ξανά listing με scalped τιμές. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα νομικά. Η Ventus δηλαδή, 2500 ευρώ + 24% ΦΠΑ = 3100 🤣 Μακάρι να ηταν τόσο!!! Στο public 3900 και σε ενα άλλο 3800!!! Η Ventus!!!! Ελεος! Και κλαίω που έδωσα 3500 για την Trio oc. Αν και σε σχέση με παλιότερες Trio είναι πολύ πιο προσεγμένη. Το ίδιο και η Ventus με καλυμμα αλουμινίου πλέον στην πίσω πλευρα και οχι πλαστικό. Αρα κοστίζει και τουλάχιστον 15-20$ παραπάνω η κατασκευή τους οπότε αιτιολογείται λίγο.... Ελεος είπαμε????
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 04:01 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:01 μμ 2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Μακάρι να ηταν τόσο!!! Στο public 3900 και σε ενα άλλο 3800!!! Η Ventus!!!! Ελεος! Και κλαίω που έδωσα 3500 για την Trio oc. Αν και σε σχέση με παλιότερες Trio είναι πολύ πιο προσεγμένη. Το ίδιο και η Ventus με καλυμμα αλουμινίου πλέον στην πίσω πλευρα και οχι πλαστικό. Αρα κοστίζει και τουλάχιστον 15-20$ παραπάνω η κατασκευή τους οπότε αιτιολογείται λίγο.... Ελεος είπαμε???? Τα 3700-3800 κλπ είναι τιμές scalp του μαγαζιού. Προσπαθούν να πουλήσουν όλοι τους χρυσάφι στους early adopters. Το καλοκαίρι λογικά θα στρώσουν τα πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα