harderos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες https://www.e-active.gr/msi-geforce-rtx-5090-32g-ventus-3x-oc-32gb-512bit-gddr7 Παράδοση 7-30 ημέρες λέει εδώ στην προνομιακή τιμή των 3.800 ευρώ. Μεγάλο δέλεαρ τα δωρεάν μεταφορικά αλλά μόνο εντός Αττικής. 8
Arkin Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 λεπτό πριν, harderos είπε https://www.e-active.gr/msi-geforce-rtx-5090-32g-ventus-3x-oc-32gb-512bit-gddr7 Παράδοση 7-30 ημέρες λέει εδώ στην προνομιακή τιμή των 3.800 ευρώ. Μεγάλο δέλεαρ τα δωρεάν μεταφορικά αλλά μόνο εντός Αττικής. Καλυτερα εδω μεχρι 14 εργασιμες μερες https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/anavathmisi/kartes-grafikon-vga/karta-grafikon-vga-nvidia-msi-geforce-rtx-5090-g Δεν παμε καλα παντως τι ζητανε ρε γαμωτο τι τιμες ειναι αυτες. 1999 msrp 1935 + 24% παει 2400 ευρω. Δηλαδη βαρανε 1000+ ευρω καπελο γιατι ετσι γουσταρουν. Ελευθερη αγορα θα μου πεις αλλα καπου η αισχροκερδεια εχει ξεφυγει. Και να πεις οτι αξιζουν η εχουμε καμια τρομερη γενια καρτων παει στο καλο. Η χειροτερη γενια ever με το χειροτερο jump απο προηγουμενη γενια στις χειροτερες τιμες με τη χειροτερη διαθεσιμοτητα. Αλλα καλα κανουν μας πηραν χαμπαρι και αρμεγουν ατελειωτα και κυριως ασαλιωτα. 5
xartemporas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Τελικα ο σενσορας για το hot spot υπαρχει στις 5000 ?
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, xartemporas είπε Τελικα ο σενσορας για το hot spot υπαρχει στις 5000 ? Όχι. Είμαι σίγουρος ότι αφαιρέθηκε λόγω της FE, θα έδειχνε 100C+ Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Psycho_Warhead 1
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το κόστος παραγωγής του iPhone είναι σίγουρα 300-400$. Τα 10$ μπορεί να είναι μόνο το ''βίδωμα'' που θα κάνουν οι Κινέζοι, μην τρελαθούμε τώρα.. Το κόστος του HW έχει σίγουρα μέσα απληστία των εταιρειών αλλά και η TSMC βαράει στο ψαχνό πια. GeForce RTX 5070 Ti on February 20 confirmed by another large retailer Αν έδειναν από την asml τη δυνατότητα να τυπώνουν σε euv και οι Κινέζοι, να δεις πως θα έπεφταν οι τιμές. Με τα τεχνητά μονοπώλια κρατάνε τις τιμές ψηλα. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από thanosAIAS
chrisde Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Βρε Azazil εγώ το έχω απορία: Το παλικάρι, ζωή να χει, το ξέρει ότι γίνει φίρμα/είδωλο στο ινσόμνια; Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από chrisde 6
Πέτρος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 11 λεπτά πριν, chrisde είπε Βρε Azazil εγώ το έχω απορία: Το παλικάρι, ζωή να χει, το ξέρει ότι γίνει φίρμα/είδωλο στο ινσόμνια; Σταμάτα ρε συ! Κάνω συλλογή από τις δικαιολογίες που έχουν γράψει όλοι τους (τουλάχιστον ο συγκεκριμένος προχώρησε και σε ωμή παραδοχή 😛) για την αγορά των 5090 τους...τώρα περνάμε και στις αντίστοιχες για 5080. 1 1 2
Teddy77 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Εμένα με συμβούλεψε ο πνευματικός μου να πάρω 5090. Κάτι σχετικό με τον γέροντα Παΐσιο, δεν τα ξέρω καλά αυτά με τις ιερές παντόφλες 7
Arkin Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Και εδω μερικες top δικαιολογιες Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Arkin 12
kyr123 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, Arkin είπε Καλυτερα εδω μεχρι 14 εργασιμες μερες https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/anavathmisi/kartes-grafikon-vga/karta-grafikon-vga-nvidia-msi-geforce-rtx-5090-g Δεν παμε καλα παντως τι ζητανε ρε γαμωτο τι τιμες ειναι αυτες. 1999 msrp 1935 + 24% παει 2400 ευρω. Δηλαδη βαρανε 1000+ ευρω καπελο γιατι ετσι γουσταρουν. Ελευθερη αγορα θα μου πεις αλλα καπου η αισχροκερδεια εχει ξεφυγει. Και να πεις οτι αξιζουν η εχουμε καμια τρομερη γενια καρτων παει στο καλο. Η χειροτερη γενια ever με το χειροτερο jump απο προηγουμενη γενια στις χειροτερες τιμες με τη χειροτερη διαθεσιμοτητα. Αλλα καλα κανουν μας πηραν χαμπαρι και αρμεγουν ατελειωτα και κυριως ασαλιωτα. Μερικοί έχετε παρεξηγήσει τον όρo. MSRP έχουμε ΜΟΝΟ όταν υπάρχει επίσημος εισαγωγέας/χονδρέμπορας ενός προϊόντος και είτε τα πουλάει και αυτός είτε τα δίνει μεταπώληση σε επίσημους πωλητές(βλέπε infoquest) κτλ. Που πάει να πει ότι τα αγοράζει και ο ίδιος είτε από την επίσημη εισαγωγική στην Ευρώπη είτε κατευθείαν από το εργοστάσιο. Εκεί έχουνε όλοι την ίδια MSRP βλέπε Apple,Sony,Samsung κτλ. Στις κάρτες γραφικών δεν υπάρχει κανένας επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα.Ούτε NVIDIA,ούτε AMD.Οπότε δεν υπάρχει και επίσημη διανομή.Οπότε οι χονδρέμπορες στην Ελλάδα θα αγοράσουν από το εξωτερικό λογικά με την MSRP,θα το φέρουν Ελλάδα και φυσικά θα βάλουν καπέλο για το κέρδος τους.Και η λιανική μετά θα κάνει το ίδιο.
Sarandis Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μα έχουμε τον καλύτερο επίσημο εισαγωγέα. Spoiler 8
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες ''Hot Price'' λέει το you 🤣 Scalp kids σε όλα τα μαγαζιά Ελλάδα. 1
Teddy77 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, kyr123 said: Μερικοί έχετε παρεξηγήσει τον όρo. MSRP έχουμε ΜΟΝΟ όταν υπάρχει επίσημος εισαγωγέας/χονδρέμπορας ενός προϊόντος και είτε τα πουλάει και αυτός είτε τα δίνει μεταπώληση σε επίσημους πωλητές(βλέπε infoquest) κτλ. Που πάει να πει ότι τα αγοράζει και ο ίδιος είτε από την επίσημη εισαγωγική στην Ευρώπη είτε κατευθείαν από το εργοστάσιο. Εκεί έχουνε όλοι την ίδια MSRP βλέπε Apple,Sony,Samsung κτλ. Στις κάρτες γραφικών δεν υπάρχει κανένας επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα.Ούτε NVIDIA,ούτε AMD.Οπότε δεν υπάρχει και επίσημη διανομή.Οπότε οι χονδρέμπορες στην Ελλάδα θα αγοράσουν από το εξωτερικό λογικά με την MSRP,θα το φέρουν Ελλάδα και φυσικά θα βάλουν καπέλο για το κέρδος τους.Και η λιανική μετά θα κάνει το ίδιο. Εμ. Επίσημος είναι η Πλαίσιο. Επίσης επίσημες "διανεμητές" (σε AIB) είναι κι άλλες οι οποίοι αναλαμβάνουν και το RMA (όπως MSystems, Cosmodata, infoquest,oktabit κλπ) Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως τι θα πει επίσημος εισαγωγέας/partner ή ό,τι άλλο φαντεζί δίνουν ως τίτλο, η MSRP είναι η συνιστώμενη λιανική τιμή και θεωρητικά δεν είναι δέσμευση. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Teddy77
kyr123 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Εμ. Επίσημος είναι η Πλαίσιο. Επίσης επίσημες "διανεμητές" (σε AIB) είναι κι άλλες οι οποίοι αναλαμβάνουν και το RMA (όπως MSystems, Cosmodata κλπ) Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως τι θα πει επίσημος εισαγωγέας/partner ή ό,τι άλλο φαντεζί δίνουν ως τίτλο, η MSRP είναι η συνιστώμενη λιανική τιμή και θεωρητικά δεν είναι δέσμευση. Το πλαίσιο είναι μεταπωλητής επίσημος όχι εισαγωγέαςΠου πάει να πει όπως είπα αγοράζει MSRP από έξω και βάζει καπέλο για να βγάλει κέρδος. Δεν υπάρχει nvidia στην Ελλάδα όπως πχ υπάρχει η Samsung Όπως και να έχει εγώ τα παίρνω πάντα από Amazon τα hardware. Έχω κόψει την Ελλάδα προ πολλού Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από kyr123 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς στα μαγαζιά και στο Αμέρικα.. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Psycho_Warhead 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα