Grisos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έλα path-tracing και μαμηστερα physics να πιάσουν τόπο τα λεφτά της 5090. 4 12
azazil1190 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Westbaum είπε Έχει απίστευτο oc headroom η 5080.και ελάχιστa υψηλότερη κατανάλωση όταν την κλοκαρεις. Έχει αρχίσει να μου αρέσει σαν σκέψη μια τέτοια στο pc του μικρού και να σπρώξω την 4090. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από azazil1190 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Επίτηδες χαντάκωσαν την 5080 για να φαίνεται μεγαλύτερη η διαφορά με την 5090 στα reviews. Αλλά για αντικατάσταση της 4090 δεν θα έλεγα ναι. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Psycho_Warhead 3
DIM1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Έχει απίστευτο oc headroom η 5080.και ελάχιστa υψηλότερη κατανάλωση όταν την κλοκαρεις. Έχει αρχίσει να μου αρέσει σαν σκέψη μια τέτοια στο pc του μικτού και να σπρώξω την 4090. Απο εμένα είναι ΟΧΙ. Ελα λέγε... Πόσα μηνύματα σου σκάσανε ¨φίλε αμα τη δώσεις πες μου¨.... 😅 3
azazil1190 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Επίτηδες χαντάκωσαν την 5080 για να φαίνεται μεγαλύτερη η διαφορά με την 5090 στα reviews. Αλλά για αντικατάσταση της 4090 δεν θα έλεγα ναι. Από την μία ναι . Από την άλλη ,καινούρια κάρτα με φουλ εγγύηση,mfg για τους single player τίτλους. Έτσι και αλλιώς το μόνιτορ του μικρού είναι oled 3440x1440 240hz άρα με mfg θα το γεμίζει πιο άνετα. Στο μόνο που κολλάω είναι τα 16γβ . Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από azazil1190
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Αν παίζει competitive είναι άχρηστο το MFG λόγω latency. 9
harderos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δέκα ημέρες μετά την παραγγελία καμία ενημέρωση από Πλαίσιο για την 5090 Ventus. Επίσης, δεν έχω δει πουθενά κανένα review ή φωτογραφίες από την κάρτα, άρα μάλλον δεν την έχει πάρει κανένας στα χέρια του μέχρι σήμερα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, harderos είπε Δέκα ημέρες μετά την παραγγελία καμία ενημέρωση από Πλαίσιο για την 5090 Ventus. Επίσης, δεν έχω δει πουθενά κανένα review ή φωτογραφίες από την κάρτα, άρα μάλλον δεν την έχει πάρει κανένας στα χέρια του μέχρι σήμερα. Η 5090 Ventus δεν υπάρχει γενικότερα, ένας έκανε ερώτηση και στο reddit νομίζω δεν έχει κανένας..Σιγά μη νοιαστεί η MSI να βγάλει ''MSRP'' κάρτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οι AIBs θεωρούν ότι μπαίνουν μέσα με το MSRP της NVIDIA οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα βρίσκονται ''MSRP κάρτες''. Θα θέλουν να σπρώξουν τις ακριβότερες. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες που έχω δει είναι Astral. Το MSRP της είναι 800$ πάνω από αυτό της FE. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Psycho_Warhead
azazil1190 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αν παίζει competitive είναι άχρηστο το MFG λόγω latency. Ναι ρε το ξέρω . Για αυτό διευκρίνισα για single player τίτλους mfg. Ο μικρός παίζει cod k Fortnite που και στις δύο περιπτώσεις παίζει σε native χωρίς upscaling. Τελικά δεν βιάζομαι 😆 Στην πορεία θα δούμε. Η 4090 θερίζει. 4090 stock vs 5080 oc Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από azazil1190 3
valantis123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου @azazil1190 Ναι φτιάξε τον μικρό μην είναι μία γενιά πίσω θα τόν κοροϊδεύουν οι φίλοι του!! Spoiler την 4090 την ζήτησα πρώτος! 😆 1 12
xartemporas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5090-founders-edition-with-custom-water-block-sees-25c-temperature-reduction 1
Teddy77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 hour ago, valantis123 said: @azazil1190 Ναι φτιάξε τον μικρό μην είναι μία γενιά πίσω θα τόν κοροϊδεύουν οι φίλοι του!! Hide contents την 4090 την ζήτησα πρώτος! 😆 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα