Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Και με ένα pl στα στα 450w να βάλεις μέσω ab πάλι κομπλέ θα είσαι....και όποτε θες την έξτρα δύναμη την αφήνεις ελεύθερη. Ναι αυτό σκοπεύω να κάνω, ειδικά όταν θα παίζω Diablo 4. Θεριό σε VR η 5090 λένε. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Psycho_Warhead 3
grevoil Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Πάλι καλώδιο μόντα, είπαμε χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ τα καλώδια του PSU κατασκευαστή και τίποτα άλλο. Δεν ξέρω, τα κινέζικα καλώδια που κάνουν 0,20€ μου φαίνονται top quality, totally legit, made to last.
music_lover Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες ASUS’ only “MSRP” GeForce RTX 5080 PRIME graphics card now costs $1,265 Asus ή καλύτερα Crapsus 🙄 Εκτός από fake frames η σειρά 5000 έχει και fake MSRP 😆 2
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εντάξει το έχουν παρακάνει με το ρεύμα τώρα..Πρέπει να βελτιώσουν δραματικά το performance per watt και να έχει max 350-400W το top dog και χωρίς περίεργα spikes. Aφου ουσιαστικα δεν αλλαξε νανομετρα 4N vs refined 4NP, για αυτο τα βλεπουμε αυτα..Στην επομενη γενια και αν.. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από d4ydr33m3r 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Έλα path-tracing και μαμηστερα physics να πιάσουν τόπο τα λεφτά της 5090.
7nisiotis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 20 minutes ago, Psycho_Warhead said: Έλα path-tracing και μαμηστερα physics να πιάσουν τόπο τα λεφτά της 5090. Τα παλιά ήταν AMD sponsored πάντως. Άλλαξε κάτι στο 2042; Δεν παρατήρησα αν ήταν ακόμα στην συμφωνία του 2013 όπου έγινε το marketing deal
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Ιστορία μου αμαρτία μου. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Alex21121988 1 13
Πέτρος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Τα παλιά ήταν AMD sponsored πάντως. Άλλαξε κάτι στο 2042; Δεν παρατήρησα αν ήταν ακόμα στην συμφωνία του 2013 όπου έγινε το marketing deal Το V ήταν το 1ο μεγάλο παιχνίδι με RT, ολόκληρη παρουσίαση για χάρη του. Εννοείται έχει αλλάξει το sponsoring. 3
7nisiotis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 10 minutes ago, Πέτρος said: Το V ήταν το 1ο μεγάλο παιχνίδι με RT, ολόκληρη παρουσίαση για χάρη του. Εννοείται έχει αλλάξει το sponsoring. Α ναι ρε φίλε όντως. Ήταν τόσο κακό το promotion εκείνου του τίτλου με τις ειρωνίες τους "if you don't like it don't buy it" & " everyone's battlefield" που το ξέχασα. Σωστός. Ήρθαμε σ επαφή με τις πρώτες RT ON RT OFF γυαλαδες εκεί. 2
33Bird33 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εντάξει το έχουν παρακάνει με το ρεύμα τώρα..Πρέπει να βελτιώσουν δραματικά το performance per watt και να έχει max 350-400W το top dog και χωρίς περίεργα spikes. Η 5090 δουλεύει με 3*8pin στα 450W πάντως λένε μια χαρά.. Παίρνει και από pcie
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Ιστορία μου αμαρτία μου. Welcome to the waiting club! 2
harderos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 8 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Ιστορία μου αμαρτία μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα