Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Eαν παιζεις με ΑΒ δεν δουλευει το voltage slider .Αστο στο 0 η ακομα καλυτερα μην το ενεργοποιεις μεσα απο τα σετινγκς του ΑΒ.Περι pl αστο στο 100 γιατι δεν σου δινει και τπτ περα απο λιγο πιο σταθερο ρολοι καi ζεστη.

Παρακατω μετα απο 1.5 ωρα cp2077 σε 4κ max out me mfg x3 .Oc core k memory ελαχιστα και κατεβασμα pl -10 .

53c στα 450w με ambient 22-23c

astral gpuz.jpg

To τσεκαρα ξανα σημερα και σηκωνει κανονικα 3d clock oλα στοck 2700mhz+, πριν δεν ξερω τι ειχε παθει και δεν πηγαινε πανω απο 2500mhz σε στοκ. Kανενα σκαλωμα μαλλον. 

Για καθε μερα εχω δωσει +150mhz core/200mhz ram και pl 104 ετσι για να το τσιτωμα. Τοσα λεφτα εχω δωσει θα τρωει κωλοδαχτυλο η καρτα για τα επομενα 2 χρονια. 😆

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

και καίγεσε να βρεις μια 5080?

Όχι γενικά την κατάσταση αναφέρω και τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά και έχω μια τόσο κακή γενιά με τέτοια διαθεσιμότητα τεχνητή η μη. 5080 μέχρι 1100 θα έδινα το ανέφερα πιο πίσω και αυτό αν έφευγε η 4080super μέχρι 900. Και πάλι 200 ευρώ για 8% επιδόσεις αλλά λες να έχω και το mfg σαν bonus.

Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή όπως βλέπω τα πράγματα είναι κάμια 4080S εκεί στο 1000άρικο. Οτιδήποτε πάνω από 'κει είναι λίγο κοροϊδία για παιχνίδια. Κι αν βάλεις DLSS Performance αντί για Quality δεν έγινε και τίποτα τώρα με το Transformer DLSS.

Η 5070Ti θα παίζει εκεί στο 1000άρικο αλλά αν έχει το supply της 5090 καλό καλοκαίρι θα πάει άπατη.

Για όποιον θέλει να πάιξει στα 500-700 λογικά θα είναι μια χαρά η 9070XT. Απλά δεν ξέρω αν θα έχει τέτοιες τιμές στην αρχή ή αν θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες. Η 5070 με τα 12GB για μένα είναι DOA.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η καλύτερη επιλογή όπως βλέπω τα πράγματα είναι κάμια 4080S εκεί στο 1000άρικο. Οτιδήποτε πάνω από 'κει είναι λίγο κοροϊδία για παιχνίδια. Κι αν βάλεις DLSS Performance αντί για Quality δεν έγινε και τίποτα τώρα με το Transformer DLSS.

Η 5070Ti θα παίζει εκεί στο 1000άρικο αλλά αν έχει το supply της 5090 καλό καλοκαίρι θα πάει άπατη.

Για όποιον θέλει να πάιξει στα 500-700 λογικά θα είναι μια χαρά η 9070XT. Απλά δεν ξέρω αν θα έχει τέτοιες τιμές στην αρχή ή αν θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες. Η 5070 με τα 12GB για μένα είναι DOA.

Δεν υπαρχουν 4080super πλεον ξαφνικα μετα τις 30 του μηνα εξαφανιστηκαν εκτος αν καποιος πληρωσει 1700 για tuf 4080super ξερω εισαι αναγκασμενος να κοιταξεις 5080 θες δεν θες.

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Με 3400€ έγινες μάγκας,τπτ μην το πεις ούτε του παπά 😆

Ευτυχως γλιτωνει το φπα  αλλα ειναι παιδι που κραταει το πισι για χρονια και μετα κανει ολικη αλλαγη ,δλδ παει απο 1700x και 1080ti σε 9800x3d και 5080

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ χαζεύω κάθε μέρα αγγελίες να στήσω ένα κάτω από 20 λίτρα προσπαθώ αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτα ψάχνω να δω τι κάρτα θα βρω απο 4070ti super και πάνω και μετά τι κουτί θα την χωράει.

Ήλπιζα στον Γιώργο να του πάρω την 4080super αλλά δεν βλέπω να το κουνάει...

Οι αγγελίες τραγικές τιμές... αν μπορούσα να κόψω τιμολόγιο θα εστηνα ολόκληρο καινούργιο με 5080 κάπου 2.500 θα έβγαινε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Εγώ χαζεύω κάθε μέρα αγγελίες να στήσω ένα κάτω από 20 λίτρα προσπαθώ αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτα ψάχνω να δω τι κάρτα θα βρω απο 4070ti super και πάνω και μετά τι κουτί θα την χωράει.

Οι αγγελίες τραγικές τιμές... αν μπορούσα να κόψω τιμολόγιο θα εστηνα ολόκληρο καινούργιο με 5080 κάπου 2.500 θα έβγαινε.

Πραγματικά αυτό με τις αγγελίες είναι τραγικό ,λες κι απευθύνονται σε χαζούς ,πολλές φορές οι τιμές είναι οι ίδιες με καινούργιες η ελάχιστα κάτω που δεν αξίζει καν να ασχοληθείς  με μεταχειρισμένα ..

εγώ πήρα μια 4070 tiS πριν εξαφανιστούν κι αυτές κι ησύχασα

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Μακάρι φίλε μου αλλά με αυτές τις τιμές δεν το κουνάω ρούπι και που να πάω να μου πεις. Μακάρι να ειχε 1000αρικο η 5080 και θα την έδινα και 600 την 4080 αν ήταν σε κάποιο παιδί από το εδώ θέμα. Αλλά στα 1700 απλά δεμένα δεμένα χέρια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Με 3400€ έγινες μάγκας,τπτ μην το πεις ούτε του παπά 😆

Τσαμπα πραμα..😂

50 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν υπαρχουν 4080super πλεον ξαφνικα μετα τις 30 του μηνα εξαφανιστηκαν εκτος αν καποιος πληρωσει 1700 για tuf 4080super ξερω εισαι αναγκασμενος να κοιταξεις 5080 θες δεν θες.

Ευτυχως γλιτωνει το φπα  αλλα ειναι παιδι που κραταει το πισι για χρονια και μετα κανει ολικη αλλαγη ,δλδ παει απο 1700x και 1080ti σε 9800x3d και 5080

Προφανως ενηργησαν αρκετοι με αντιστοιχο με εμενα τροπο οταν ειδαν τα χαλια της 5080..

29/1 παρηγγειλα τη 4080s παρεμπιπτοντως, ακομα δεν εχει ερθει, εξ ου και δεν εχουν σταλει και οι αντιστοιχες φωτο..

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostiger είπε

Τσαμπα πραμα..😂

Ε ναι ρε 3400€ για ολόκληρο gaming pc είναι τρελή ευκαιρία 😆 χωρίς οθόνη κτλ.😋 

Εδώ φτάσαμε να δίνουμε 3κ+ για gpu. Τραγικά πράγματα πέρα από τον χαβαλε.

Με 2κ εφτιαχνες κάποτε pc μαζί με custom νερα και ήσουν top of the top.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nimik είπε

Πραγματικά αυτό με τις αγγελίες είναι τραγικό ,λες κι απευθύνονται σε χαζούς ,πολλές φορές οι τιμές είναι οι ίδιες με καινούργιες η ελάχιστα κάτω που δεν αξίζει καν να ασχοληθείς  με μεταχειρισμένα ..

Σε περίοδο κυκλοφορίας νέων καρτών(οι οποίες βγήκαν και μάπα το καρπούζι κυρίως λόγω τιμών), που το ενδιαφέρον σε αγγελίες είναι υψηλό, τι ακριβώς περιμένετε ορισμένοι να δείτε?

Rtx 4070ti Super/4080 στα 500ευρώ?

Προφανώς και οι τιμές δεν θα απέχουν πολύ από καινούργιες ,λόγω υψηλής ζήτησης, ειδικά αν δεν υπάρχει και απόθεμα στα καταστήματα.

Μονο όταν το perf/$ ανεβαίνει σε κάθε γενιά, βλέπουμε μεγαλύτερες μειώσεις τιμών σε αγγελίες πχ 2070/80, 3070/80.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε περίοδο κυκλοφορίας νέων καρτών(οι οποίες βγήκαν και μάπα το καρπούζι κυρίως λόγω τιμών), που το ενδιαφέρον σε αγγελίες είναι υψηλό, τι ακριβώς περιμένετε ορισμένοι να δείτε?

Rtx 4070ti Super/4080 στα 500ευρώ?

Προφανώς και οι τιμές δεν θα απέχουν πολύ από καινούργιες ,λόγω υψηλής ζήτησης, ειδικά αν δεν υπάρχει και απόθεμα στα καταστήματα.

Μονο όταν το perf/$ ανεβαίνει σε κάθε γενιά, βλέπουμε μεγαλύτερες μειώσεις τιμών σε αγγελίες πχ 2070/80, 3070/80.

Συμφωνώ αλλά το σχόλιο μου ήταν γενικό για τις αγγελίες κι όχι για την συγκεκριμένη σειρά Nvidia  ,πχ βλέπεις RX6750xt στα 340-380Ε που τόσο βρίσκεις και καινούργιες ..

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nimik είπε

πχ βλέπεις RX6750xt στα 340-380Ε που τόσο βρίσκεις και καινούργιες ..

Η συγκεκριμένη κάρτα που αναφέρεις πχ και αυτή έχει καταργηθεί από την αγορά, άρα δεν βρίσκεις γενικά και αόριστα τόσο καινούργιες, γιαυτό και βλέπεις ότι να ναι τιμές στις αγγελίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...