Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλώδιο είναι ? Ή μλκιζεται η NVIDIA με τους drivers?

Τώρα λένε ότι τα bricks προκλήθηκαν επειδή έβαλαν τον press driver πριν τον official αλλά δεν ξέρω..Κάθε φορά και μια μλκια για τους early adopters έχουμε.

Κάποιοι έχουν την κάρτα και δεν την βάζουν γιατί φοβούνται, περιμένουν νέο driver.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το καλώδιο είναι ? Ή μλκιζεται η NVIDIA με τους drivers?

Τώρα λένε ότι τα bricks προκλήθηκαν επειδή έβαλαν τον press driver πριν τον official αλλά δεν ξέρω..Κάθε φορά και μια μλκια για τους early adopters έχουμε.

Κάποιοι έχουν την κάρτα και δεν την βάζουν γιατί φοβούνται, περιμένουν νέο driver.

Μπα το καλωδιο ειναι σιγουρα γιατι αυτο το ειχα απο εποχη 4090 αλλα ισως ειναι και λαθος κατασκευαστικο.Απο την ωρα που εβαλα 4χ8 με τον μαμα ανταπτορα δεν εχω κανενα θεμα.Επισης με τους οδηγους δεν εχω κανενα θεμα ,ουτε μαυρες οθονες κτλ που λενε.Τους εχω περασει 3 φορες για δοκιμη.Επισης βασικο ειναι για να δουλεψει καλα η καρτα να εχουμε τελευταιο bios στην μητρικη.Σε καποιους με προηγουμενα bios δεν δουλευε σωστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ άλλαξα PSU για να έχει native 12v-2x6 να μην ασχοληθώ ξανά με χταπόδια κλπ.

Στο pc του μικρου εχω το bequiet με 2 native .Αλλα για κανενα λογο δεν το βγαζω να το κανω τραμπα. Και μονο που σκεφτομαι το cable management θελω να πεθανω. Και αυτο που εχω στην 5090 καλο ειναι hx1500i απλα δεν εχει native.Μπορει στην πορεια να παρω ενα με native και για αυτο. Τωρα δεν σκαλιζω αλλο τα καλωδια μου βγηκε η πιστη με τα 4χ8 το μεσημερι να τα φτιαξω σωστα μεσα στο κουτι.

*cp2077 με mfg x3 4k max out k balanced dlss transformer  .Ακομα και το balanced δειχνει σαν quality

210fps++😂

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

Εγω αν και εχει native εβαλα το 4x γιατι μου καθεται καλυτερα αν και θεωρητικα δεν εχει διαφορα. Οπτικα μου τη δινει αλλα οκ. 

Παντως εξωτερικα και πανω σε benchmark του Wukong με τη χοντρη να ρουφαει κατι ψηλα, εφτασε 48 βαθμους εξωτερικα το καλωδιο. Το εχω βαλει στο εσωτερικο μονιτορ του pc για να βλεπω τι γινεται. 

Παντως και απο θερμοκρασιες παει μια χαρα και κανενα θεμα κι εγω ως τωρα με τελευταια παντα update και σε pcie5. Πιστολι μην τη ματιασω.

Η φωτο ειναι πανω στο benchmark και στη μεγαλυτερη τιμη watts που ειδα. Και θερμοκρασιας εκτος του κσλωδιου που ανεβηκε πιο ψηλσ. 

20250208_234430.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...