azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Westbaum είπε Δυνατό ! Πιστεύω θα κάνει τρομερή δουλειά το dlss4 στην πορεία. Δυστυχώς από δω και πέρα μάλλον θα αρχίσουμε να πληρώνουμε software k ai. Το ράστερ θα πάει περίπατο. Χτες έβαλα να παιξω λίγο το cp2077 πιο πολύ να δω το mfg. Σε 4κ ultra ,dlss balanced , transformer k mfg x3 . Η εικόνα ακόμα και με balanced είναι το ίδιο με quality. Τελικά το mfg μέχρι χ3 που δοκίμασα κάνει σοβαρή δουλειά και το input lag δεν το καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου.Μπορω να πω ότι με το κλασικό mfg στην 4090 στον συγκεκριμένο τίτλο είναι πιο αισθητό. Δεν δοκίμασα με την 4090 όμως και τα παραπάνω σετινγκς με dlss4. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από azazil1190 8
BabisTs Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Τελικά το mfg μέχρι χ3 που δοκίμασα κάνει σοβαρή δουλειά και το input lag δεν το καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου. Το ίδιο και στο Spiderman 2 Νικ που παίζω αυτήν την περίοδο σε 4Κ (dlss q)...Πολύ καλή δουλειά στο Χ3.Το Χ4 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα . Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από BabisTs 4
xartemporas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 14 hours ago, aki said: και ελπίζω παραπάνω VRam H ελπίδα πεθαίνει τελευταία...!
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Άντε μπας και δούμε τρίχες της προκοπής.. Render Path-Traced Hair in Real Time with NVIDIA GeForce RTX 50 Series GPUs 2
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 13 λεπτά πριν, BabisTs είπε Το ίδιο και στο Spiderman 2 Νικ που παίζω αυτήν την περίοδο...Πολύ καλή δουλειά στο Χ3.Το Χ4 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα . Θα κάνω δοκιμες και εγώ σήμερα στο χ4 να δω . Αρκετά με τα νούμερα καλά ήταν. Θα κατεβάσω και spiderman 2 επί ευκαιρίας να παίξω το ΣΚ 2
chrisde Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 45 λεπτά πριν, Westbaum είπε Όπως έχω ξαναπεί, κανένας λόγος πλέον να μην μεταβεί κάποιος σε 4Κ μονιτορ εφόσον έχει μια gpu της προκοπής. Δεν χρειάζεται και καλά 5090 για 4Κ εφόσον κάνεις κάποιους λογικούς συμβιβασμούς. Αν το 4K dlss ultra perf είναι καλύτερο από το 1440p quality, τι συζητάμε πλεόν; 9
noFEARgr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 29 minutes ago, azazil1190 said: Θα κάνω δοκιμες και εγώ σήμερα στο χ4 να δω . Αρκετά με τα νούμερα καλά ήταν. Θα κατεβάσω και spiderman 2 επί ευκαιρίας να παίξω το ΣΚ spiderman 2 ειναι αθλιο port περιμενε κανα patch για να το ευχαριστηθεις 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 25 λεπτά πριν, chrisde είπε Όπως έχω ξαναπεί, κανένας λόγος πλέον να μην μεταβεί κάποιος σε 4Κ μονιτορ εφόσον έχει μια gpu της προκοπής. Δεν χρειάζεται και καλά 5090 για 4Κ εφόσον κάνεις κάποιους λογικούς συμβιβασμούς. Αν το 4K dlss ultra perf είναι καλύτερο από το 1440p quality, τι συζητάμε πλεόν; Το τερμάτισε ο πετσινος με το dlss4!! Μακράν ότι καλύτερο έχει βγάλει η Nvidia
Tambas91 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Χτες έβαλα να παιξω λίγο το cp2077 πιο πολύ να δω το mfg. Σε 4κ ultra ,dlss balanced , transformer k mfg x3 . Η εικόνα ακόμα και με balanced είναι το ίδιο με quality. Πόσα fps έχεις σαν βάση νικ; Χωρίς mfg ?
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πόσα fps έχεις σαν βάση νικ; Χωρίς mfg ? Χωρίς δεν δοκίμασα καθόλου. Θα το δω σήμερα με dlss balanced μόνο. 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Το ίδιο και στο Spiderman 2 Νικ που παίζω αυτήν την περίοδο σε 4Κ (dlss q)...Πολύ καλή δουλειά στο Χ3.Το Χ4 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα . Ρε συ τώρα είδα mfg x3 . Τελικά ποια τσιμπησες? Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από azazil1190 1
BabisTs Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 21 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε συ τώρα είδα mfg x3 . Τελικά ποια τσιμπησες? 5080 4
azazil1190 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 16 λεπτά πριν, BabisTs είπε 5080 Σούπερ, μεγιες! Υλοποίηση?
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 19 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Σούπερ, μεγιες! Υλοποίηση? H καρτα του Μπαμπη ειναι η πιο ομορφη καρτα του κοσμου! 3
azazil1190 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, akoinonitos είπε H καρτα του Μπαμπη ειναι η πιο ομορφη καρτα του κοσμου! Έχει και μακρύ μαλλί? 2
BabisTs Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 34 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Σούπερ, μεγιες! Υλοποίηση? Thanks bro...δράκος κλασσικά...msi supreme 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα