Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Δυνατό ! Πιστεύω θα κάνει τρομερή δουλειά το dlss4 στην πορεία. Δυστυχώς από δω και πέρα μάλλον θα αρχίσουμε να πληρώνουμε software k ai. Το ράστερ θα πάει περίπατο.

Χτες έβαλα να παιξω λίγο το cp2077 πιο πολύ να δω το mfg. Σε 4κ ultra ,dlss balanced , transformer k mfg x3 . Η εικόνα ακόμα και με balanced είναι το ίδιο με quality. 

Τελικά το mfg μέχρι χ3 που δοκίμασα κάνει σοβαρή δουλειά και το input lag δεν το καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου.Μπορω να πω ότι με το κλασικό mfg στην 4090 στον συγκεκριμένο τίτλο είναι πιο αισθητό.

Δεν δοκίμασα με την 4090 όμως και τα παραπάνω σετινγκς με dlss4.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 8
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Τελικά το mfg μέχρι χ3 που δοκίμασα κάνει σοβαρή δουλειά και το input lag δεν το καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου.

Το ίδιο και στο Spiderman 2 Νικ που παίζω αυτήν την περίοδο σε 4Κ (dlss q)...Πολύ καλή δουλειά στο Χ3.Το Χ4 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα .

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Το ίδιο και στο Spiderman 2 Νικ που παίζω αυτήν την περίοδο...Πολύ καλή δουλειά στο Χ3.Το Χ4 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα .

Θα κάνω δοκιμες και εγώ σήμερα στο χ4 να δω . Αρκετά με τα νούμερα καλά ήταν.

Θα κατεβάσω και spiderman 2 επί ευκαιρίας να παίξω το ΣΚ

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Όπως έχω ξαναπεί, κανένας λόγος πλέον να μην μεταβεί κάποιος σε 4Κ μονιτορ εφόσον έχει μια gpu της προκοπής. Δεν χρειάζεται και καλά 5090 για 4Κ εφόσον κάνεις κάποιους λογικούς συμβιβασμούς. Αν το 4K dlss ultra perf είναι καλύτερο από το 1440p quality, τι συζητάμε πλεόν;

• Like 9
Δημοσ.
29 minutes ago, azazil1190 said:

Θα κάνω δοκιμες και εγώ σήμερα στο χ4 να δω . Αρκετά με τα νούμερα καλά ήταν.

Θα κατεβάσω και spiderman 2 επί ευκαιρίας να παίξω το ΣΚ

spiderman 2 ειναι αθλιο port περιμενε κανα patch για να το ευχαριστηθεις 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrisde είπε

Όπως έχω ξαναπεί, κανένας λόγος πλέον να μην μεταβεί κάποιος σε 4Κ μονιτορ εφόσον έχει μια gpu της προκοπής. Δεν χρειάζεται και καλά 5090 για 4Κ εφόσον κάνεις κάποιους λογικούς συμβιβασμούς. Αν το 4K dlss ultra perf είναι καλύτερο από το 1440p quality, τι συζητάμε πλεόν;

Το τερμάτισε ο πετσινος με το dlss4!! Μακράν ότι καλύτερο έχει βγάλει η Nvidia 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Χτες έβαλα να παιξω λίγο το cp2077 πιο πολύ να δω το mfg. Σε 4κ ultra ,dlss balanced , transformer k mfg x3 . Η εικόνα ακόμα και με balanced είναι το ίδιο με quality. 

Πόσα fps έχεις σαν βάση νικ; Χωρίς mfg ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Πόσα fps έχεις σαν βάση νικ; Χωρίς mfg ?

Χωρίς δεν δοκίμασα καθόλου. Θα το δω σήμερα με dlss balanced μόνο.

1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Το ίδιο και στο Spiderman 2 Νικ που παίζω αυτήν την περίοδο σε 4Κ (dlss q)...Πολύ καλή δουλειά στο Χ3.Το Χ4 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα .

Ρε συ τώρα είδα mfg x3 . Τελικά ποια τσιμπησες?

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...