azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Sarandis είπε Δεν έχουν δει το πλαίσιο ακόμα, δεν ξέρουν. https://videocardz.com/newz/asus-unveils-rog-astral-geforce-rtx-5090-dhahab-gold-edition Santa Barbara,Menidi ,liosia attikis edition!😆 Έχει και καμήλες στο backplate.Τους καλοκαιρινους μήνες μέσα στο δωμάτιο θα νιώθεις ότι είσαι στην έρημο Σαχάρα τις πρωινές ώρες. Και το βράδυ θα ζεις στο παραμύθι ,χίλιες και μία νύχτες. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από azazil1190 1 10
Nefpitou99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Santa Barbara,Menidi ,liosia attikis edition!😆 Έχει και καμήλες στο backplate.Τους καλοκαιρινους μήνες μέσα στο δωμάτιο θα νιώθεις ότι είσαι στην έρημο Σαχάρα. Πάω να κάνω μια βουτιά στις χρυσές 5090 μου. 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε Πάω να κάνω μια βουτιά στις χρυσές 5090 μου. Αυτό! 1
Sprou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Και επειδή το σοβαρεψαμε πολύ @Nefpitou99 @harderos Εξέλιξη παραγγελίας πλαίσιο Spoiler Εμένα πάντως αυτό μου βγάζει 😂 19
billeiros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ένα ωραίο συγκριτικό 4090stock Vs 5080 oced από αξιόπιστο youtuber Πολύ καλή κατανάλωση η 5080 θα ελεγα.πιο κάτω από 4090 κατά 70watt περίπου συνδυάζοντας δυνατές επιδοσεις https://youtu.be/G-99ziZT4M4 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από billeiros 1
icenex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, akoinonitos είπε Προφανως και η 5090 ειναι ενα "κακο" προιον με τις τιμες που βλεπουμε να επικρατουν ,ωστοσο δεν ειναι η 5090 που κρινει την τιμολογηση απο τις εταιριες αλλα οι πιο κατω καρτες, το skip για να εχει νοημα θα πρεπει να γινει στο 5070 / 5070ti . Η 5090 ειναι ενα προιον που απευθυνεται σε λιγους. Αλλα προφανως αυτο ποτε δεν θα γινει ας μην κοροιδευομαστε . Προφανως και η 5090 απευθυνεται σε λιγους το καταλαβαινω αυτο κ το ειπα στο αρχικο μου ποστ ασχετως που εφερε τσακωμο με αλλο μελος,αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι συμπαρασυρει και τα μικροτερα tier σε αυξηση τιμων.Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να γινει skip και το παω ενα βημα παραπερα οτι κανονικα θελει σε ολα τα tier οχι μονο 5070/5070ti.Γιατι στην ουσια βλεπουμε τις καρτες να κοστολογουνται αναλογα ποσο παραπανω επιδοσεις σου δινoυν τοσα παραπανω λεφτα κανουν.Η 5080 εχει μισες επιδοσεις απο 5090 στα μισα λεφτα.Η μηπως πιστευει κανεις εδω μεσα οτι η 5070ti αν εχει 10% λιγοτερες επιδοσεις απο 5080 θα κανει 30-40% κατω?Γιατι ειμαι σιγουρος απλα θα κανει 10-15% κατω απο μια 5080.Για αυτο ειπα οτι δεν θελω να δω 6070 στα 1500€ υπερεβαλα στο ποστ μου οτι θα δουμε τιμη 1500€ στην 6070 αλλα με τον γεωμετρικο ρυθμο που ανεβαινουν οι τιμες δεν θα ειναι απιθανο σεναριο να δουμε αυτη την τιμη στην 7070. Αναγκαστικά καποιοι θα αγορασουν για χ ψ λογους κ καλα θα κανουν δεν λεω να μεινουν χωρις καρτα, αυτο που λεω ειναι για οσους τους ειναι εφικτο να την βγαλουν με την τωρινη τους καρτα να το κανουν κ μονο καλο θα κανουν κ στον εαυτο τους κ κατ επεκταση στο γενικο συνολο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από icenex 4
harderos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Sprou είπε Και επειδή το σοβαρεψαμε πολύ @Nefpitou99 @harderos Εξέλιξη παραγγελίας πλαίσιο Απόκρυψη περιεχομένων Εμένα πάντως αυτό μου βγάζει 😂 και μένα τα ίδια
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Sprou είπε Και επειδή το σοβαρεψαμε πολύ @Nefpitou99 @harderos Εξέλιξη παραγγελίας πλαίσιο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμένα πάντως αυτό μου βγάζει 😂 Ποια υλοποίηση περιμένεις ;
Sprou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ποια υλοποίηση περιμένεις ; Tuf, μιας που πηραν όλοι την αστραλ😁
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Sprou είπε Tuf, μιας που πηραν όλοι την αστραλ😁 Για πότε σου είπαν παραλαβή ;
Sprou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Είναι σε ποιον θα πέσεις στο τηλέφωνο psycho ..ένας χτες μου είπε σε δύο μηνες..του λέω σε διάστημα δύο μηνών? μου απαντάει δε γνωρίζω. Παίρνω μετά από δέκα λεπτα και μου λένε σε μια βδομάδα αναμένουμε να μας έρθουν κάποιες υλοποιήσεις Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα εν ολίγοις 1
Teddy77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εν τω μεταξύ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η όλη αβεβαιότητα. Πως γίνεται να έχεις επιχείρηση και να μην ξέρεις πότε θα παραλάβεις εμπόρευμα? Θ'ανοίξεις κούτα και 'ω μι τζι έστειλαν 5090 παίδες!' Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Santa Barbara,Menidi ,liosia attikis edition!😆 Έχει και καμήλες στο backplate.Τους καλοκαιρινους μήνες μέσα στο δωμάτιο θα νιώθεις ότι είσαι στην έρημο Σαχάρα τις πρωινές ώρες. Και το βράδυ θα ζεις στο παραμύθι ,χίλιες και μία νύχτες. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Santa Barbara,Menidi ,liosia attikis edition!😆 Έχει και καμήλες στο backplate.Τους καλοκαιρινους μήνες μέσα στο δωμάτιο θα νιώθεις ότι είσαι στην έρημο Σαχάρα τις πρωινές ώρες. Και το βράδυ θα ζεις στο παραμύθι ,χίλιες και μία νύχτες. Αν την αφησεις εξω το βραδυ θα κλεψουν το backplate και τα fans οι Ρωσοποντιοι και οι τιφοζι της Ρωμης.. 😂 5
ASFE Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, billeiros said: Ένα ωραίο συγκριτικό 4090stock Vs 5080 oced από αξιόπιστο youtuber Πολύ καλή κατανάλωση η 5080 θα ελεγα.πιο κάτω από 4090 κατά 70watt περίπου συνδυάζοντας δυνατές επιδοσεις λινκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα