Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, pug987 said:

Παιδιά έλεγα να μην πάρω από το Πλαίσιο. Να περιμένω μερικούς μήνες να στρώσει το supply να πάρω κάτι σε πιο normal τιμή και να ξέρω πότε θα έρθει. Βλέπω όμως ταρίφες να έρχονται, από Αμερική σε Ταϊβάν πρώτα και βλέπουμε, και MSI να ανεβάζει τις τιμές στο δικο της store. Μήπως να πάρω να κλειδώσω την τιμή και όποτε έρθει; Ή σε 3-4 μήνες που παίζει να ρθει θα τη βρίσκω 400 ευρώ κάτω και θα χτυπάω το κεφάλι;

Τους ίδιους ενδοιασμούς έχω και ο ίδιος...Λέμε ότι κάνεις το preorder στην Πλαισιάρα, εν τέλει παραλάβεις στην χειρότερη I guess τέλος Μαρτίου, και μετά απο κάποιες ημέρες έτσι για σπάσιμο αρχίζουν δειλά δειλά και εμφανίζονται στο σκρουτζ, εγώ σου λέω 300 ευρώ κάτω. Ε εκεί *αμοσταυρίζεις, όπως έκανα και εγώ με την 4090 που μια εβδομάδα μετά την αγορά και την παραλαβή αποφάσισε η ΑSUS 100 ευρώ κάτω για όλες τις κάρτες τους.. Δεν το λέω για να μοιρολογούμε, μακριά από εμάς η μιζέρια αλλά αισθάνεσαι λίγο ''άτυχος'' 'στην συγκυρία. 

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως ειδικά σε αυτή την γενιά αν πας να κάνεις πρόβλεψη για διαθεσιμότητες άρα και τιμές. μάλλον θα πέσεις έξω.. Eδώ δεν σταυρώνουν info άνθρωποι που έχουν άκρη και μιλάνε με ανθρώπους του πέτσα, ένας τύπος στο insomnia θα μπορεί να σου πει για διαθεσιμότητες και προβλέψεις τιμών; Μόνο αν έχεις κανένα γνωστούλη στο Πλαίσιο και μπορεί να σου πει, έχω μια που δεν έχει κρατηθεί ακόμα κτλ κτλ. Που δεν νομίζω και πάλι πως θα ισχύει στο δεύτερο batch που θα φέρουν. Ολες θα είναι για να καλύψουν τις προπληρωμένες παραγγελίες τους.

Σε τέτοιου είδους αγορές πολυτελείας βέβαια δεν υπάρχει το αγοράζω με μυαλό και προφανώς με υπομονή, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.  Είναι halo product, το θέλεις, το θέλουν και άλλοι, αν το βρεις διαθέσιμο ή θέλεις να πάρεις την σειρά σου για να παραλάβεις, τα σκας και δεν κοιτάς πίσω.
Η μόνη εξαίρεση (γνώμη μου) είναι περιπτώσεις  όπως πχ αυτο με την Msi Gaming Trio στο you.gr. Όχι ρε φίλε, 3.450 ευρώ για αυτή την υλοποίηση, σόρρυ αλλά με τα ίδια χρήματα πήγαινε κάνε Preorder την Αstral από το Πλαίσιο και ας περιμένεις 3μηνο που λέει ο λόγος.

Η απόφαση δική σου πάντα, είτε περιμένεις και χειροτερέψουν οι τιμές (και αυτό μέσα είναι) είτε καλυτερέψουν.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, godslayerxp είπε

Πως δεν τρέχουν; Πρέπει να δεις τι γίνεται από τηλεφωνήματα στα καταστήματα που τις έχουν φέρει.
Και το ότι βαράνε όσο θέλουν δεν το κάνει πιο δύσκολο να φύγουν, με το που έρχονται εξαφανίζονται ανεξάρτητα από την τιμή τους

To τι κάνουνε λίγα άτομα μέχρι να καταφέρουν να βρουν την κάρτα, δεν λέει κάτι. Πάντα υπάρχει ένα ποσοστό αγοραστών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν παραπάνω

Το αν περπατάει η σειρά και αν έχει ζήτηση θα φανεί όταν θα φτάσει στοκ στα ράφια. Το να κυνηγάνε 400 άτομα π.χ να αγοράσουν κάρτα και να έχουν φύγει 30 κομμάτια σε +50% msrp δεν λέει απολύτως τίποτα.

5 ώρες πριν, pug987 είπε

Παιδιά έλεγα να μην πάρω από το Πλαίσιο. Να περιμένω μερικούς μήνες να στρώσει το supply να πάρω κάτι σε πιο normal τιμή και να ξέρω πότε θα έρθει. Βλέπω όμως ταρίφες να έρχονται, από Αμερική σε Ταϊβάν πρώτα και βλέπουμε, και MSI να ανεβάζει τις τιμές στο δικο της store. Μήπως να πάρω να κλειδώσω την τιμή και όποτε έρθει; Ή σε 3-4 μήνες που παίζει να ρθει θα τη βρίσκω 400 ευρώ κάτω και θα χτυπάω το κεφάλι;

Γιατί επηρεάζεστε από τα σχόλια που διαβάζετε σε αμερικάνικα sites; Πως ακριβώς θα επηράσουν την τιμή προς τα πάνω εδώ τυχόν import tariffs στις ΗΠΑ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...