DIM1000 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 33 λεπτά πριν, BabisTs είπε Νάτος ο δράκος.... καλορίζικη Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/ 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Westbaum είπε https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/ Δεν δουλεύει σωστά το voltage slider με αποτέλεσμα εάν το ενεργοποιήσεις και τo βάλεις τέρμα να κλειδώνει χαμηλά τα ρολόγια .(Μια δουλεύει ,μια δεν δουλεύει είναι ανάλογα τα φεγγάρια του.)Πιο χαμηλά από ότι δουλεύει νορμάλ με default voltage.ΓΤΠ κοινώς. Ίσως το κάνανε επίτηδες ώστε να μην ξεπεράσει η κάρτα τα 600w. Στα 1.1ν. Μαξ που έχω δει με default voltage 600w στα 1.085ν και οοοταν δουλευει το voltage slide σωστά έχω δει 610w στα 1.1ν . Τουλάχιστον στην 5090. Στις 5080 δεν ξέρω τι κάνει. Για την ώρα το καλύτερο είναι να το αφήνεις default χωρίς να το έχεις ενεργοποιήσει στο μενού του ab Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από azazil1190 2
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 minutes ago, azazil1190 said: Δεν δουλεύει σωστά το voltage slider με αποτέλεσμα εάν το ενεργοποιήσεις και τι βάλεις τέρμα να κλειδώνει χαμηλά τα ρολόγια .(Μια δουλεύει ,μια δεν δουλεύει είναι ανάλογα τα φεγγάρια ρου.)Πιο χαμηλά από ότι δουλεύει νορμάλ με default voltage.ΓΤΠ κοινώς. Δεν το'χω κάνει ακόμα update.Για δες και στην 4090 με max volt,πάλι ρίχνει τα clocks?
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, Westbaum είπε Δεν το'χω κάνει ακόμα update.Για δες και στην 4090 με max volt,πάλι ρίχνει τα clocks? Στην 4090 δουλεύει μια χαρά άψογα 1
Sarandis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν ξέρω αν φταίει το software της zotac, η ίδια η 5090, οτι είναι engineering sample ή οτι ο jay είναι ο jay, εδώ δείχνει κρασαρίσματα, χαμηλά ρολόγια όταν πάει να κάνει oc και τάση out of spec.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, Sarandis είπε Δεν ξέρω αν φταίει το software της zotac, η ίδια η 5090, οτι είναι engineering sample ή οτι ο jay είναι ο jay, εδώ δείχνει κρασαρίσματα, χαμηλά ρολόγια όταν πάει να κάνει oc και τάση out of spec. Από ότι βλέπω οι 5090 δεν δουλεύουν σωστά όταν τους δίνεις ρεύμα. Δοκίμασα και το asus gpu tweak και έχει ίδια συμπεριφορά με το AB . Μένει μόνο κάποια στιγμή να δω το precision x εάν δουλεύει σωστά. Ίσως να στρώσουν με νέους οδηγούς,ίσως να θέλουν official bios updates από τον κάθε βεντορ. Ίσως να τις έχουν "κλειδώσει" επίτηδες και ότι oc πάρεις να το πάρεις από θερμοκρασία και από στοκ ρεύματα. Θα δούμε λοιπόν στην πορεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα