Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Mεγιες το εργαλείο!

Να σαι καλα φιλε μου!!! Ευχαριστω.

7 λεπτά πριν, thn είπε

κολλημα αυτή η εταιρία με τους δράκους. 

με γειες και καλά παιχνίδια. Κριμα που και πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος. 

Μια χαρα ειμαι. Θδανικα επειδη απο μητρκη κλπ εχω παιξει σε ακραια πραγματα, θα ηθελα ιδανικα suprim η Astral. Δεν ειμαι αχαριστος.... 

7 λεπτά πριν, ASFE είπε

Εκανε δουλειτσα η καθαριστρια τελικα😁

Εκανα οτι και ο ψαλτης.... Επα7ρνα τηλ και ελεγα μαναρι θα τη βρουμε??? Αλλο νομιζε αλλα... και τι εγινε που ηταν 76 χρονων... καρτα βρηκα? Βρηκα??? 🤣🤣🤣

5 λεπτά πριν, Sprou είπε

Εγώ ξέρω ότι κάποια παιδιά από εδώ μέσα πρέπει να τους έχω man to man στη σειρά 6000 😅

μεγειες Μήτσο και αυτή πρέπει να ήταν όντως η τελευταία 

Ευχαριστω φιλαρακι μου. Οχι η τελευταια. Μονη εντελως και κρυωνε.... αφου ειμαι πονοψυχος αφου...

Που το επαιξα και δυσκολος? Και λεω να το σκεφτω αν τη θελω.... επαιζα με τη φωτια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Teddy77 είπε

Η MSI έχει ψιλοεξωφρενικές τιμές στην Ευρώπη πάντως... κάτι δεν πάει καλά 🙄

Ναι γτ έχει το μικροτερο απόθεμαπ Από τις αλλες..είχε βασικά, τώρα δεν υπάρχει τίποτα.

Και το πλαίσιο δεν είναι χαζοι που την έβαλαν 3500..μόνο αυτή θα έφερναν για αρχή.

Και λέω αυτή γτ βασικά πρέπει να έφεραν μια του dim😂

Ποιοι έχουμε μείνει τώρα 2-3 άτομα από εδω;

Εγώ πήρα τηλέφωνο μόλις μου είπαν το 2026 θα είσαι από τους πρώτους που θα παραλάβουν 

Δημοσ.
3 minutes ago, Sprou said:

Ναι γτ έχει το μικροτερο απόθεμαπ Από τις αλλες..είχε βασικά, τώρα δεν υπάρχει τίποτα.

Και το πλαίσιο δεν είναι χαζοι που την έβαλαν 3500..μόνο αυτή θα έφερναν για αρχή.

Και λέω αυτή γτ βασικά πρέπει να έφεραν μια του dim😂

Γενικώς το λέω. Και στις οθόνες που κοιτούσα για OLED, οι τιμές ήταν ασυνήθιστα μεγάλες... 

Δημοσ.

Εμένα στην Ventus μου λέει ακόμα αναμονή παραλαβής προϊόντος. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι στην πρώτη παρτίδα για μέσα Φλεβάρη, δεν ξέρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κάτι γράφουν για μαύρες οθόνες στις 5090, ότι είναι θέμα του pcix5?

Μάλλον FE specific. Δε θα μουκανε εντύπωση αν έχει να κάνει και με τα daughter boards.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Sprou said:

Ποιοι έχουμε μείνει τώρα 2-3 άτομα από εδω;

Στην περίπτωση μου σιγή ιχθύος απο Πλαίσιο. Τα πήραν τα λέφτα και έφυγαν 😒

5 hours ago, DIM1000 said:

Δεν ειναι στις δυο πρωτες επιλογες αλλα βλεπουμε τι θα βρεθει λιγο αργοτερα. Τωρα κανουμε δουλεια....

20250204_115654.jpg

Μεγειά! Την απάτησες την Astral βλέπω...

Δημοσ.

Αν σκεφτει κανεις οτι τα χερια μου ειναι σαν κουπια... ειναι πολυ ζωο. Ποιοτητα πολυ ξαλυτερη απο παλιοτερες trio, θυμιζει πιο μεγαλο tier. 

20250204_123609.jpg

• Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κάτι γράφουν για μαύρες οθόνες στις 5090, ότι είναι θέμα του pcix5?

Προσωπικά τα θεωρώ π@π@ριες όλα αυτά + τα καμένα καλώδια,κάρτες(ρεύματα) κτλ...

Δεν είναι ικανοποιητικα τα δείγματα σε ποσοτητα για να βγάλεις τελικο συμπεράσμα ..από την άλλη βέβαια είναι ακόμη νωρίς.θα δουμε

10 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε

Στην περίπτωση μου σιγή ιχθύος απο Πλαίσιο. Τα πήραν τα λέφτα και έφυγαν 😒

Δεν τα χάνεις από το πλαισιο, υπομονή θελει..

6 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Με τα reviews που βλέπω πάντως, ενώ η astral θα ήταν η πρώτη μου επιλογη, με βλέπω για Aorus Master.

Αν μπορούσα να διαθέσω κάποια λεφτά παραπάνω για toptier (γτ παρήγγειλα τελικά την tuf) θα πήγαινα σε suprim,master και μετά astral..αν υπήρχαν 😁

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 1
Δημοσ.

Η οθονίτσα η πλάγια της Aorus που μπορείς να βάλεις και gifάκια με ιντριγκάρει, παρότι δεν το βλέπω το κουτί 🤪

• Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sprou είπε

Προσωπικά τα θεωρώ π@π@ριες όλα αυτά + τα καμένα καλώδια,κάρτες(ρεύματα) κτλ...

Δεν είναι ικανοποιητικα τα δείγματα σε ποσοτητα για να βγάλεις τελικο συμπεράσμα ..από την άλλη βέβαια είναι ακόμη νωρίς.θα δουμε

Δεν τα χάνεις από το πλαισιο, υπομονή θελει..

Αν μπορούσα να διαθέσω κάποια λεφτά παραπάνω για toptier (γτ παρήγγειλα τελικά την tuf) θα πήγαινα σε suprim,master και μετά astral..αν υπήρχαν 😁

Για τις μαυρες το ανέφεραν στα review και ο Ντερμπαουερ και ο mini-cases-καμενος (a.k.a Optimum). Φυσικά και οι 2 με FE.

Δημοσ.
1 hour ago, Teddy77 said:

Πλάκα πλάκα γύρω στα 1500-1800 ευρώ πρέπει να παίξει αυτό τον καιρό μια μεταχειρισμένη 4090, αναλόγως την υλοποίηση. 

Η 5080 είναι σκουπίδι σ'αυτή την τιμή, δεν έχει νόημα καν να την κοιτάμε. Πρέπει να είσαι αδαής ή απελπισμένος για να δώσεις σχεδόν 2Κ€ για 5080.

Αν 5070 = 4090

τότε

5080 > 5090

Άρα,

Όποιος αγοράσει 5080 στα 1500-1800 ευρώ είναι μάγκας και η 5090 είναι σκουπίδι , όποιος την αγόρασε στα 2.5Κ/3.0Κ είναι αδαής η απελπισμένος.

Για σου ρε Πέτσινε με τα Quantum Marketing, μετά το The more you buy the more you save έχουμε και το 5080 > 5090 στα μισά λεφτά,  μόνο αυτός θα μπορούσε να βγάλει τέτοιες κάρτες γατάκια (ελπίζω να μην τα βλέπουν αυτά εκεί στην AMD/Intel). 

Ps. Και μετά λέμε ότι δεν ανέβηκε το perf/$

• Haha 6
Δημοσ.

Παιδια εγω αλλαξα καλωδιο απο το παλιο που ειχα παρει για την 4090 το 12VHPWR παραγγειλα το καινουργιο απο corsair το 12V-2x6 γιατι το 12VHPWR η Νvidia το εχει recommend μεχρι 5070,μετα παει στο καινουργιο.

Και σημερα διαβασα αυτο τυχαια απο Wccftech.

Those cables and the connector have already caused severe melting issues on the RTX 4090, so a 600W 5090 with even more power can lead to disastrous outcomes. With that said, there haven't been any reports of the new 12V-2x6 connectors or the RTX 50 GPUs melting or getting damaged yet, but there aren't a lot of cards out yet due to inventory issues, so if there are any such reports, we will be sure to keep an eye out for them.

Απλα επειδη διαβασα που υπαρχουν θεματα και καιγονται αναφερομαι.Οχι πως εχω και ιδεα βεβαια απλα ειπα να παω safe με το recommended.

insomnia.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...