Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Αφησα το Πλαισιο ησυχο και βρηκα το τηλ του Πετσινου. Καθε μιση ωρα τηλ. Τελικα επειδη στοκ δεν υπαρχει για 5 σειρα μου στελνει σειρα 12 μονο για παρτη μου. Ισως εγινα λιγο πιεστικος... Μου εστειλε και αποδειξη φορτωσης μπας και ηρεμησει. Ζηλεψτε ελευθερα!

Screenshot_20250203_142120_TikTok.jpg

tenor.gif

• Haha 6
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα αυτο που μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση ειναι πως υπαρχει κοσμος να τα σκαει αυτα τα λεφτα.

Ναι οκ υπαρχουν μερικοι τρελαμενοι αλλα ποσοι ειναι αυτοι.Εκτος αν μιλαμε οτι βγαζει ο πετσας 1000 καρτες παγκοσμιως.

Σε αυτην την γενια θα ειχε ενδιαφερον μια στατιστικη για το ποιος πηγε σε σειρα 5000 περισσοτερο απο καθε αλλη φορα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, majnun είπε

Για πειτε οι γνώστες του thread, με αυτό τον υπολογιστή, αξίζει να περιμένω για 5070Ti ή την νέα σειρα της AMD ή θα είναι bottleneck ο επεξεργαστής οπότε να πάω σε παλαιότερη γενιά;

- Κουτί Fractal Torrent Compact RGB
- Τροφοδοτικό Corsair 850W
- Δίσκο NVME Samsung 980 1TB
- Επεξεργαστή Intel 9900K
- RAM 32GB Corsair Vengeance
- Gigabyte Aorus Z390 

Τον εχω βάλει για να τον δώσω αλλά με τρώει μήπως αξίζει να επενδύσω κανα 500αρι και να με παει 2,3 χρονια.

Σε τι ανάλυση παίζεις?

2 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Το κακό δεν είναι αν η Nvidia ζητάει τα διπλά,το κακό είναι ότι η AMD προσπαθεί να ζητήσει σχεδόν τα ίδια με μόλις 10% market share,η τρελή της υπόθεσης είναι η amd

Περίμενε να δούμε ρε συ, ακόμα δεν ήρθανε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Για την ώρα σε καμία.

Έχω μία LG DualUp για δουλειά (2X QHD οθόνες επί της ουσίας).

Κάποια στιγμή πιθανώς να αναβαθμίσω σε 5K2K οθόνη.

Το pcάκι περιμένει υπομονετικά αν και εφόσον το χρησιμοποιήσω.

Μέχρι στιγμής τις λίγες στιγμές που είχα χρόνο είχα ένα Series S και μου φαινόταν μπόμπα.
Εξαίρεση το Indiana Jones που είπα οτι δείχνει χάλια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε

tenor.gif

Κατσε γιατι θα τα παρω τωρα. .. Μηπως δεν ημουν αρκετα πιεστικος απεναντι του... 🤣🤣🤣

Ενταξει... Το ηξερα οτι μπορω και καλυτερα. Το μυστικο ηταν καθε 5 λεπτα τηλ.... 

Screenshot_20250203_144255_TikTok.jpg

• Haha 12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Μα δεν δικαιολογείται ειδικά από την 5080 που είναι 375-400w να κάψει πάλι καλώδιο.

Μια χαρά δικαιολογείται, ηλεκτρ(ολιγ)ικά...αρκεί να μην κάνει επαφή σωστά για τον οποιονδήποτε λόγο.

Το άν/τί έγινε, άλλη ιστορία.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Μια χαρά δικαιολογείται, ηλεκτρ(ολιγ)ικά...αρκεί να μην κάνει επαφή σωστά για τον οποιονδήποτε λόγο.

Το άν/τί έγινε, άλλη ιστορία.

Πάω βάση της πιθανότητας να το είχαν βάλει σωστά. Που τελικά αποδείχτηκε ότι με τις αλλαγές από κάρτα σε κάρτα έγινε η πατάτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά όσο περισσότερα amps περνάνε από το καλώδιο τόσο μικρότερα τα περιθώρια αστοχίας, είτε λόγω κατασκευής είτε λόγω ανθρώπινου λάθους.

Καμμένες 4080s υπάρχουν αρκετές στο internet, απλά λιγότερες από 4090s, ενώ 4070s (σχεδόν;) καθόλου.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, music_lover είπε

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Περίμενε να δούμε ρε συ, ακόμα δεν ήρθανε.

Τι να δούμε δεν τα είδες στην rdn3?

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, rioener είπε

Και ακόμη και σήμερα βρίσκεις κάτω από το msrp, στα 1070 που παίζει.

Στο skroutz πάντως δεν υπάρχει τέτοια τιμή, ούτε ετοιμοπαράδοτη ούτε κατόπιν παραγγελίας. Και στο bestprice το είχε το Dexter 4-10 εργάσιμες, πλέον δε το έχει καν.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ASFE είπε

Χθες παντως ειχε μια στα 1070€ που χαζευα λιγο.

Βλέπω μέχρι να πέσουν λίγο οι 5αρες να ανεβαίνουν ελαφρά οι 4αρες.Η θα μείνουν σταθερές  μέχρι να τελειώσει τελείως το απόθεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...