kostiger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 λεπτά πριν, xartemporas είπε O scalper, του scalper, ω scalper. Καταντια.. 3
azazil1190 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/rtx-5090-orders-could-take-up-to-16-weeks-to-fulfill-at-major-uk-retailer-shop-ceases-new-pre-orders. Μαλακία και ήθελα να πάρω άλλη μια στον γιο. 😆 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από azazil1190 1 2
ASFE Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 minutes ago, azazil1190 said: https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/rtx-5090-orders-could-take-up-to-16-weeks-to-fulfill-at-major-uk-retailer-shop-ceases-new-pre-orders. Μαλακία και ήθελα να πάρω άλλη μια στον γιο. 😆 Μπαμπααααααααα 12
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μαλακία και ήθελα να πάρω άλλη μια στον γιο. 😆 2
icenex Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/rtx-5090-orders-could-take-up-to-16-weeks-to-fulfill-at-major-uk-retailer-shop-ceases-new-pre-orders. Μαλακία και ήθελα να πάρω άλλη μια στον γιο. 😆 Μπαμπα! Παρε μου μια δεν πειραζει! 4 λεπτά πριν, ASFE είπε Μπαμπααααααααα Αδερφουλη εσυ να κατσεις στα αυγα σου, σου πηρε 4090 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από icenex 4
azazil1190 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δεν παίζουν αλλά για φέτος τέλος. Δώσαμε. Θα μείνει τιμωρημένος με την 4090😆 1 3
ASFE Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από ASFE
kostiger Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν παίζουν αλλά για φέτος τέλος. Δώσαμε. Θα μείνει τιμωρημένος με την 4090😆 Τετοια ταξη, τετοια αλφαδια δεν την εχω δει.. 8
azazil1190 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Πριν 2-2.5 χρόνια που είχα πάρει τις 2 4090. Μου λέει μπαμπά τι κάρτα μου πήρες του λέω 4090 ,μετά μου λέει εσύ τι πήρες του λέω ίδια 4090 αλλά άλλη μάρκα από την δική σου. Μου κάνει καλά αυτές δεν είναι ακριβές? Του λέω ναι αλλά μην πεις τπτ στην μάνα σου γιατί θα έχουμε θέμα . Τις είχα κρύψει. Ε πήγε και με έδωσε. 20
xartemporas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 9 minutes ago, azazil1190 said: Θα μείνει τιμωρημένος με την 4090 Η μοναδικη περιπτωση που το παιδι θελει την τιμωρια του χωρις να βγαλει αχνα! 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, xartemporas είπε Η μοναδικη περιπτωση που το παιδι θελει την τιμωρια του χωρις να βγαλει αχνα! Το τι έγινε πριν 2 χρόνια στο σπίτι μόλις googlαρε η γυναίκα και είδε τις τιμές. Ευτυχώς της πέρασε σχετικά γρήγορα. Φέτος ενώ είχα πει ότι δεν θα πάρω την είδε πάλι ξαφνικά . Και επειδή είμαι σκληρός😆 της είπα και την πραγματική τιμή. Το ξεπέρασε πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Περίμενα ότι θα με πάρει ο διάολος. Είμαστε σε καλό δρόμο,καλά να μαστε και πάμε δυνατά για 6090😆 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από azazil1190 8
icenex Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Το τι έγινε πριν 2 χρόνια στο σπίτι μόλις googlαρε η γυναίκα και είδε τις τιμές. Ευτυχώς της πέρασε σχετικά γρήγορα. Φέτος ενώ είχα πει ότι δεν θα πάρω την είδε πάλι ξαφνικά . Και επειδή είμαι σκληρός😆 της είπα και την πραγματική τιμή. Το ξεπέρασε πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Περίμενα ότι θα με πάρει ο διάολος. Μηπως δεν βρηκε ακομη παπα να σε θαψει? 8
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Φέτος ενώ είχα πει ότι δεν θα πάρω την είδε πάλι ξαφνικά . Και επειδή είμαι σκληρός😆 της είπα και την πραγματική τιμή. Το ξεπέρασε πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Περίμενα ότι θα με πάρει ο διάολος. Για καλό και για κακό να κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοικτό για τους επόμενους μήνες. 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, icenex είπε Μηπως δεν βρηκε ακομη παπα να σε θαψει? Ε που να φας τον κώλο σου. Χτύπα ξύλο. Δεν μπορεί χωρίς εμένα 😋 Μόλις τώρα, Nefpitou99 είπε Για καλό και για κακό να κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοικτό για τους επόμενους μήνες. Όσο έχουμε φαγητό δεν θα έχουμε θέμα. 1 2
xartemporas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από xartemporas 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα