Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Όταν θα έχω χρόνο θα το κατεβάσω να σου στείλω αποτελέσματα. Εκτός εάν με προλάβει κανένας άλλος από δω.

Δεν πιστεύω να την σκίζει την κάρτα χωρίς σάλιο.

Είναι δεκάδες (ίσως και πάνω από 20 δεκάδες σύνολο) τεστ μικρής διάρκειας, θα ανεβοκατεβαίνει η ισχύς συνέχεια. Δε θα είναι 30 λεπτά σε peak όπως θα ήταν αν έτρεχες πχ κάποιο Blender.

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οσο θυμαμαι τις εποχες των 700-800 ευρω για την top tier που και παλι γκρινιαζαμε.... αλλα διαλεγεις μετα. Πουλαω πολλα κοματια φτηνοτερα η λιγα ακριβα για να βγαλω κερδος? Ε οταν λοιπον μπορεις να πουλας πολλα και ακριβα... ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα. 

Ακραιο πολυ αλλα... Μην ειναι και εκ των εσω οι scalpers και κρατανε ενα καλο ποσοστο αναλογα υου margin που θα πουλησουν προς τα πανω. Θυμαστε στη 30 σειρα κατι φωτο με 10-15 η εως και παλετα καρτες? Οταν εδω τις ψαχναμε με το κυαλι? Ακομα και οταν ειπαν για να μας προστατεψουν και καλα μια ανα καταναλωτη το βλεπαμε. 

Δεν ξερω για τις αλυσιδες, αλλα για πιο μικρα καταστηματα θα ηταν ευκολο. Παραλαμβανω 10 τεμαχια 3080 πχ. Μπορω να τις πουλησω (για τοτε λεω) 2000 γιατι αλλιως θα φαω ντοματες. Ομως το ανηψακι μου η και ο ιδιος στο ebay την πουλαω 4000-4500 και να λενε ευχαριστω. Γιατι να μην το κανω? 

Οπως ειπα βρηκανε την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα. Ολοι τα δινουμε στο επιπεδο που μπορουμε (γιατι και τα 600-700 των μικρων ειναι πολλα λεφτα) οποτε... τζαμπα γκρινιαζουμε. Μονο χειροτερα θα παει ολο αυτο και οσο intel και amd κοιμουνται.

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ.
2 hours ago, azazil1190 said:

Με λίγα λόγια και σταρατα.

" Οι μαλακίες πληρώνονται" και πληρώνονται ακριβά 😉

Μας έφαγε ο Cambotar..Γρήγορα βγάλε το PC στο μπαλκόνι με τα fans 100% και ξανατρέξε Nomad.Διακυβεύεται η εθνική περηφάνια🫡

• Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Westbaum είπε

Μας έφαγε ο Cambotar..Γρήγορα βγάλε το PC στο μπαλκόνι με τα fans 100% και ξανατρέξε Nomad.Διακυβεύεται η εθνική περηφάνια🫡

Η ενα χαλαρο αζωτακι τροφιμων στους -65. Μη θελουμε και βερνικωματα και φουρνους. Ενα κανιστρακι και βαραμε.

• Haha 1
Δημοσ.

Μας έχουν πιάσει κωτσο με το hype marketing εδώ και μια δεκαετία και όσο πάει χειροτέρευει το πράγμα.. όλη η αλυσίδα κερδίζει σε βάρος του καταναλωτή που στο τέλος νιώθει και χαρούμενος που αναβαθμίζει.. είμαστε άξιοι της μοίρας μας λέω εγω

Screenshot_20250202_183920.jpg

• Like 5
  • Haha 6
Δημοσ.
1 hour ago, ncrp said:

Ωραίες Covid εποχές που το Πλαίσιο ήταν οι ίδιοι scalpers (από τους μεγαλύτερους μάλιστα) οπότε όλα τα υπόλοιπα απλά δεν θα συνέβαιναν ποτέ, ούτε καν σαν σενάριο.

Σσσσσσ, μην λες τέτοια και έρθουν πάλι οι υπ... εννοώ διάφοροι συμφορουμίτες να σου ζητήσουν αποδείξεις και να σου πουν για μηνύσεις 🤣  

• Haha 1
Δημοσ.

Η ελλειψη ανταγωνισμου ( και κυριως σε επιπεδο fabs) ειναι ο κυριοτερος λογος που καταληγουμε να γκρινιαζουμε για scalpers, για κακες εταιριες, για κακους καταναλωτες, πανκακους εμπορους και whatever.

Και οσα παιδια τα σκανε για την κ@@@@ τους μια χαρα κανουνε. Εγω το χαιρομαι και μακαρι να μπορουσα κι εγω! 

Εδω αλλοι σκανε πολλα χιλιαρικα για ρολογια ( που στο τελος της μερας......απλα δειχνουν την ωρα!), αλλοι σε καρτες ποκεμον, αλλοι σε φιλετα των 500 ευρω, αλλοι ξοδευουν μια 5090 σε γαρυφαλλα σε ενα βραδυ. 

Αν υπηρχαν 4-5 επιλογες σαν την 5090, και μαλιστα απο πχ samsung, intel διαφορετικα τσιπακια, μια χαρα στο λιαρικο θα βρισκαμε 5090 ή γουατεβα.

🤩

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Westbaum είπε

Είδες θερμοκρασία Μαξ του? 38c

Παίζει να έχει κανά φορητό κλιματιστικό και να το έχει κολλήσει επάνω στην gpu. 

Κάτσε από βδομάδα που πέφτει λίγο η θερμοκρασία να ανοίξω καμία μπαλκονόπορτα. Αλλιώς με θερμοκρασία 21-22c ambient δεν γίνεται δουλειά.

*Επίσης δεν την έχω μαξαρει. Τουλάχιστον μνήμες. 

Θέλω να κατεβάσω precision x γιατί το ΑΒ δεν σε αφήνει να πας μνήμες πάνω από +2000 . Αυτή μαξαρει μνήμη.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.

Για εμένα τέλος το ψάξιμο μιας και έγινα τώρα που ήμουν στο Αμβούργο με 4080 super απο έναν άρρωστο που την αγόρασε 11 Δεκέμβρη και παίζει να μην την έχει δουλέψει πάνω απο 5-6 ώρες. οϋτε κόκος σκόνη. Τιμή τόσο χώμα (για σημερινά δεδομένα πάντα) που τον έβαλα και την ξαναέβαλε σε pc να την δοκιμάσω γιατί δεν το πίστευα.

Όχι και η καλύτερη υλοποίηση (GIGABYTE RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2) αλλά μια χαρά κόλλησε και χρωματικά στο build μου.

Και τέρμα το ψάξιμο για εμένα. Πρέπει να βρώ παλικάρι για την παλιά αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

• Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xartemporas είπε

image.png.de299eba5518f4c067cc1823bfe74c26.png

χαρτεμπορα έχεις αρχίσει πάλι τις τρολιές σου ρε φιλε? δε παίρνεις το μάθημα σου με τίποτα?

• Haha 1
Δημοσ.
25 minutes ago, Tambas91 said:

χαρτεμπορα έχεις αρχίσει πάλι τις τρολιές σου ρε φιλε? δε παίρνεις το μάθημα σου με τίποτα?

Τρολιές αλλά εντός θέματος! Είμαι αθώος κύριε δικαστά!

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Γιατι καποια παιχνιδια <<επιβαλουν>> αναλογικα sticks πχ MGS V,οσο το ακουμπας τοση ειναι κ η ταχυτητα του χαρακτηρα,οπως κ στα racing με τα triggers για το γκαζι,φρενο πχ.

Πατάς shift

11 ώρες πριν, exopctrela είπε

Εάν κάποιος έμμεσα σε χαρακτηρίζει πρόβατο & κομπλεξικό τότε να το "καταγγείλεις" κι εσύ.

Αυτό έκανε.. καταγγέλει τον πέτσινο γιατί μας περνά για μπεεε

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Η ελλειψη ανταγωνισμου ( και κυριως σε επιπεδο fabs) ειναι ο κυριοτερος λογος που καταληγουμε να γκρινιαζουμε για scalpers, για κακες εταιριες, για κακους καταναλωτες, πανκακους εμπορους και whatever.

Και οσα παιδια τα σκανε για την κ@@@@ τους μια χαρα κανουνε. Εγω το χαιρομαι και μακαρι να μπορουσα κι εγω! 

Εδω αλλοι σκανε πολλα χιλιαρικα για ρολογια ( που στο τελος της μερας......απλα δειχνουν την ωρα!), αλλοι σε καρτες ποκεμον, αλλοι σε φιλετα των 500 ευρω, αλλοι ξοδευουν μια 5090 σε γαρυφαλλα σε ενα βραδυ. 

Αν υπηρχαν 4-5 επιλογες σαν την 5090, και μαλιστα απο πχ samsung, intel διαφορετικα τσιπακια, μια χαρα στο λιαρικο θα βρισκαμε 5090 ή γουατεβα.

🤩

Μακάρι αλλά όχι.

Σε κινητά που υπάρχουν πολλοί παίχτες, βρίσκεις vfm flagship?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...