harderos Δημοσ. χθες στις 02:21 μμ Δημοσ. χθες στις 02:21 μμ Ebay έχω δει 5090 (gigabyte κτλ) να φεύγουν κοντά στο πεντοχίλιαρο. Αν διατηρηθούν έτσι τα πράγματα, τότε αναγκαστικά θα τη βγάλω για πώληση την MSI όταν την παραλάβω:( I didn't choose the scalper's life, the scalper's life chose me. 4 1 6
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 02:39 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:39 μμ We’ve tried NVIDIA Smooth Motion, here are our thoughts ''All in all, I was quite impressed with NVIDIA’s Smooth Motion. The only downside is that it needs a game profile, so you’ll have to rely on NVIDIA to add new game profiles via the NVIDIA App. Other than that, though, Smooth Motion is better in every way than Lossless Scaling or AFMF. It has fewer visual artifacts, it does a great job with its Frame Gen, it has a very small impact on input latency, it works with VRR, and it does not de-activate itself during fast motions. It may have taken NVIDIA a while to release its answer to AMD’s AFMF, but it’s better than it in every way!'' 7
Jts Δημοσ. χθες στις 02:56 μμ Δημοσ. χθες στις 02:56 μμ 34 λεπτά πριν, harderos είπε Ebay έχω δει 5090 (gigabyte κτλ) να φεύγουν κοντά στο πεντοχίλιαρο. Αν διατηρηθούν έτσι τα πράγματα, τότε αναγκαστικά θα τη βγάλω για πώληση την MSI όταν την παραλάβω:( I didn't choose the scalper's life, the scalper's life chose me. Γερμανία σύμφωνα με derbauer πουλούσε η ίδια η Asus στο site της 5090 4500+€ χαχαχα 1
d4ydr33m3r Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ 48 λεπτά πριν, harderos είπε Ebay έχω δει 5090 (gigabyte κτλ) να φεύγουν κοντά στο πεντοχίλιαρο. Αν διατηρηθούν έτσι τα πράγματα, τότε αναγκαστικά θα τη βγάλω για πώληση την MSI όταν την παραλάβω:( I didn't choose the scalper's life, the scalper's life chose me. Και καλά θα κάνεις δικαίωμα σου μετά όμως μην δοαμαρτυρεστε για διατήρηση της τραγικης κατάστασης , εφόσον στην πρώτη ευκαιρία συμμετέχετε και εσείς βάζοντας το λιθαράκι σας. Δεν είναι προσωπική επίθεση με βάση το ποστ σου μιλάω για ολους 9
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 03:48 μμ Δημοσ. χθες στις 03:48 μμ 32 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Και καλά θα κάνεις δικαίωμα σου μετά όμως μην δοαμαρτυρεστε για διατήρηση της τραγικης κατάστασης , εφόσον στην πρώτη ευκαιρία συμμετέχετε και εσείς βάζοντας το λιθαράκι σας. Δεν είναι προσωπική επίθεση με βάση το ποστ σου μιλάω για ολους Πας πλαίσιο αγοράζεις μια 5090 2500 ευρώ και είσαι από του λίγους τυχερούς που παραλαμβάνεις, την άλλη μέρα εμφανίζομαι στην πόρτα σου και σου δίνω 5k να μου τη δώσεις... είμαι σίγουρος ότι το 99% θα τα πάρουν και θα δώσουν την κάρτα, οποτε ας μην κοροϊδευόμαστε όλοι αυτό θα κάναμε κάθε νέα γενιά γίνετε το ίδιο πράγμα στην αρχή... όσοι θέλουν κάνουν υπομονή και περνούν αργότερα σε κανονική τιμή 1
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 03:52 μμ Δημοσ. χθες στις 03:52 μμ 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πας πλαίσιο αγοράζεις μια 5090 2500 ευρώ και είσαι από του λίγους τυχερούς που παραλαμβάνεις, την άλλη μέρα εμφανίζομαι στην πόρτα σου και σου δίνω 5k να μου τη δώσεις... είμαι σίγουρος ότι το 99% θα τα πάρουν και θα δώσουν την κάρτα, οποτε ας μην κοροϊδευόμαστε όλοι αυτό θα κάναμε κάθε νέα γενιά γίνετε το ίδιο πράγμα στην αρχή... όσοι θέλουν κάνουν υπομονή και περνούν αργότερα σε κανονική τιμή Με λίγα λόγια και σταρατα. " Οι μαλακίες πληρώνονται" και πληρώνονται ακριβά 😉 2 2
d4ydr33m3r Δημοσ. χθες στις 04:04 μμ Δημοσ. χθες στις 04:04 μμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πας πλαίσιο αγοράζεις μια 5090 2500 ευρώ και είσαι από του λίγους τυχερούς που παραλαμβάνεις, την άλλη μέρα εμφανίζομαι στην πόρτα σου και σου δίνω 5k να μου τη δώσεις... είμαι σίγουρος ότι το 99% θα τα πάρουν και θα δώσουν την κάρτα, οποτε ας μην κοροϊδευόμαστε όλοι αυτό θα κάναμε κάθε νέα γενιά γίνετε το ίδιο πράγμα στην αρχή... όσοι θέλουν κάνουν υπομονή και περνούν αργότερα σε κανονική τιμή Οπότε να μη συζητάμε και μ@λακίες τύπου άσχημα τα πράγματα αυτό λέω εγώ, το τι θα έκανε ο καθένας είναι δικαίωμα του. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ειρωνεία σε αυτό γράφοντας σεντόνια εδώ μέσα και μετά να αυτοαναιρουμαστε τότε κάτι δεν πάει καλά με εμάς. Όλα τα υπόλοιπα είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης και θα αναλάβει η ίδια η αγορά να υποδείξει την τιμή και όχι εμείς. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν σε τιμή εξωφρενική που υποδεικνύει ο παραγωγός, ο διανομέας ή ο σκαλπερ και πάντα θα υπαρχουν οι επιτήδειοι που θα το εκμεταλλεύονται όντας "τυχεροί" που παρέλαβαν πρώτοι.. Προσωπικά έχω πει επανειλημμένα δεν με απασχολεί το τι κάνει ο καθένας με τον οβολό του και τα υπάρχοντα του, αλλά όχι άλλο κλάμα και αυτοαναιρεση αυτό είναι όλο. Επεξ/σία χθες στις 04:07 μμ από d4ydr33m3r 3
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ 13 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Οπότε να μη συζητάμε και μ@λακίες τύπου άσχημα τα πράγματα αυτό λέω εγώ, το τι θα έκανε ο καθένας είναι δικαίωμα του. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ειρωνεία σε αυτό γράφοντας σεντόνια εδώ μέσα και μετά να αυτοαναιρουμαστε τότε κάτι δεν πάει καλά με εμάς. Εντάξει πάντα σε κάθε νέο release υπάρχει γκρίνια κυρίως για τις τιμές το έχουμε και στο αίμα μας αυτό σα λαός Κατά τα αλλα για εμενα το μεγάλο πρόβλημα είναι στο perf όταν 2μιση χρονια μετά βλέπω αυτές τις κάρτες με πιάνει απογοήτευση, φέτος ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία και από τις 2 μεριές ταυτόχρονα.. με την nvidia να δίνει ένα refresh, η AMD θα βγάλει κάρτα που δε φτάνει ούτε 7900xtx και intel άφαντη...
MikeGR7 Δημοσ. χθες στις 04:31 μμ Δημοσ. χθες στις 04:31 μμ 16 ώρες πριν, Cubicolor είπε η 5080 απο την 7900 xtx και την 4080 super σε 1440 Π αναλυση ειναι 10 με 12% πιο πανω απο την 4080 super και την 7900xtx? οποτε σε 1440π τι συμφερει να αγορασω? 7900xtx η 4080 super? 4080 super 1
Jts Δημοσ. χθες στις 04:32 μμ Δημοσ. χθες στις 04:32 μμ (επεξεργασμένο) Καλά πέρα από mining, τεχνητή έλλειψη κάνει η Nvidia να κρατήσει τις τιμές ψηλά. Ίδιο node είναι άλλωστε, δεν είναι και καμία νέα τεχνολογία. 1 βδομάδα δώσανε στους AIBs να τεσταρουν τις κάρτες. Γι'αυτό και η MSI πχ ανέβαλε το δικό της launch. Επεξ/σία χθες στις 04:34 μμ από Jts 1
just getting started Δημοσ. χθες στις 04:34 μμ Δημοσ. χθες στις 04:34 μμ 4 minutes ago, Tambas91 said: φέτος ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία και από τις 2 μεριές ταυτόχρονα.. με την nvidia να δίνει ένα refresh, η AMD θα βγάλει κάρτα που δε φτάνει ούτε 7900xtx και intel άφαντη... Δες το θετικά, ίσως αυτό πιέσει τους devs να κάνουν καλύτερο optimization... Spoiler 6
d4ydr33m3r Δημοσ. χθες στις 04:54 μμ Δημοσ. χθες στις 04:54 μμ Στις επιδόσεις σίγουρα παίζει τεράστιο ρόλο το ότι πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο refined process node και έτσι εξηγούνται και οι αναλογικά μεγάλες απαιτήσεις κατανάλωσης για αναλογες επιδόσεις . Στην τιμή κυρίως το πρόβλημα είναι τι συμβαίνει στα χαμηλότερα tiers και στην έλλειψη ανταγωνισμού που οδηγεί την Nvidia να διαμορφώσει όπως θέλει τις επιδόσεις και να αυξομειώνει κατά το δοκούν (κυρίως να αυξάνει) την τιμή αυτών των tier. Τα προβλήματα διαθεσιμότητας στο ίδιο process node βέβαια έχουν ένα τεράστιο ερωτηματικό και το γεγονός ότι η Nvidia όντως έδειξε παντελώς ασοβαρη στάση με τους AIBs εξηγεί εν μέρει την αρχική αυτή έλλειψη. Εντάξει μη μας πιάνει υστερία βέβαια μόλις λανσαριστηκαν. ΕΑΝ κυκλοφορούσαν όλα τα tiers μαζί όπως συνέβαινε παλιότερα δεν θα το αντιλαμβανόμασταν και θα έχαναν και πωλήσεις από ψηλότερα tiers ουσιαστικά με αυτό που κάνουν μεγιστοποιούν τα κέρδη τους σε κάθε περίπτωση 2
music_lover Δημοσ. χθες στις 05:19 μμ Δημοσ. χθες στις 05:19 μμ 3 ώρες πριν, Wspr είπε Τελικα καποιος που στηνει καινουργιο συστημα τι κανει; Αγοραζει τη παλια σειρα η περιμενει διαθεσιμοτητα της καινουργιας; Μιλαω για αναλυση 1440p,λιγες απαιτησεις μια και δεν προλαβαινω να παιξω games πλεον αλλα αδιαφορο το οικονομικο κομματι. Η 4070s vs 5070 μου φαινεται η πιο λογικη επιλογη.Τι κανουμε;Περιμενουμε;;; Για 1440p είναι αρκετή και η 4070 super στα 650€. Άντε αν θες και λίγο future proof πήγαινε σε 4070 ti super λόγω των 16gb ram. Οι 5070ti και 5070 θα είναι μεν καλύτερες αλλά θα έχουν χειρότερο vfm γιατί αρχικά θα είναι ακριβές δες πχ τι γίνεται με 5080-4080 super.
ncrp Δημοσ. χθες στις 05:34 μμ Δημοσ. χθες στις 05:34 μμ 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Πας πλαίσιο αγοράζεις μια 5090 2500 ευρώ και είσαι από του λίγους τυχερούς που παραλαμβάνεις, την άλλη μέρα εμφανίζομαι στην πόρτα σου και σου δίνω 5k να μου τη δώσεις... είμαι σίγουρος ότι το 99% θα τα πάρουν και θα δώσουν την κάρτα, οποτε ας μην κοροϊδευόμαστε όλοι αυτό θα κάναμε κάθε νέα γενιά γίνετε το ίδιο πράγμα στην αρχή... όσοι θέλουν κάνουν υπομονή και περνούν αργότερα σε κανονική τιμή Ωραίες Covid εποχές που το Πλαίσιο ήταν οι ίδιοι scalpers (από τους μεγαλύτερους μάλιστα) οπότε όλα τα υπόλοιπα απλά δεν θα συνέβαιναν ποτέ, ούτε καν σαν σενάριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα