akiskar123 Δημοσ. χθες στις 09:23 πμ Δημοσ. χθες στις 09:23 πμ 2 ώρες πριν, Nefpitou99 είπε Keyboard/mouse και εγώ κατά 99% 'Αντε να βάλω controller σε souls like games εγω key-mouse μονο σε civ-moba-strategies τα υπολοιπα απο τον καναπε στην tv,δεν μπορω να φανταστω πως θα επαιζα το hollow knight χωρις controller πχ. 1
exopctrela Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ 1 ώρα πριν, DIM1000 είπε Το θεμα ειναι οτι καποιοι που δεν ασχολουνται σε πιο πολυ βαθος, θα δουν αρκετα FPS σε benchmarks λογω του Dlss4 και θα στησουνε χορο. Ουτε latencies ξερουν ουτε τιποτα. Σε native.... γελανε τα ανεμιστηρακια της 4090 με την 5070. Αν στο dlss 4 σε καποιο σημειο, σε ενα παιχνιδι κσι μονο εγραψε στιγμιαια ιδιο νουμερο fps με τη 4090, του αρκει για να βγει να πει την κουταμαρα και τα προβατα να τον πιστεψουν. Και πολλοι και λογω κομπλεξ. Χαιρονται στην ιδεα οτι αν ποτε ισχυε αυτο, θα αισθανοντουσαν ηλιθιοι οσοι πληρωσαν τις 4090 και αυτοι μαγκες που την εβγαλαν με 700. Η 4090 ειναι πιστολι. Συγγνώμη. Να σας κάνω μια ερώτηση ? Εσένα και στον προηγούμενο που ειρωνεύεται συνεχώς αυτούς που είπαν την άποψή τους για την 5070 σε σχέση με την 4090. Γιατί τους αναφέρεται συνεχώς στα post σας και μάλιστα χρησιμοποιείται και χαρακτηρισμούς του τύπου «πρόβατα», «κομπλεξικοί» κλπ? Σας έχει παραχωρήσει κανείς αυτό το δικαίωμα – προνόμιο, επειδή αγοράσατε κάρτες χιλιάδων ευρώ? 1
akiskar123 Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ 2 λεπτά πριν, exopctrela είπε Συγγνώμη. Να σας κάνω μια ερώτηση ? Εσένα και στον προηγούμενο που ειρωνεύεται συνεχώς αυτούς που είπαν την άποψή τους για την 5070 σε σχέση με την 4090. Γιατί τους αναφέρεται συνεχώς στα post σας και μάλιστα χρησιμοποιείται και χαρακτηρισμούς του τύπου «πρόβατα», «κομπλεξικοί» κλπ? Σας έχει παραχωρήσει κανείς αυτό το δικαίωμα – προνόμιο, επειδή αγοράσατε κάρτες χιλιάδων ευρώ? το ιδιο αισθανομαι κ εγω,ετσι τους αποκαλω κ εχω 4060 κ δεν προκειται ποτε να δωσω πανω απο 500-600 ευρω για gpu....λαθος το καταλαβες. 1
exopctrela Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ (επεξεργασμένο) Μια λάθος εκτίμηση μπορεί να έκαναν οι άνθρωποι... Επεξ/σία χθες στις 09:38 πμ από exopctrela
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, exopctrela είπε Συγγνώμη. Να σας κάνω μια ερώτηση ? Εσένα και στον προηγούμενο που ειρωνεύεται συνεχώς αυτούς που είπαν την άποψή τους για την 5070 σε σχέση με την 4090. Γιατί τους αναφέρεται συνεχώς στα post σας και μάλιστα χρησιμοποιείται και χαρακτηρισμούς του τύπου «πρόβατα», «κομπλεξικοί» κλπ? Σας έχει παραχωρήσει κανείς αυτό το δικαίωμα – προνόμιο, επειδή αγοράσατε κάρτες χιλιάδων ευρώ? Σε εμένα αναφέρεσαι όταν λες o προηγούμενος? Είδες σε καποιο ποστ μου να ειρωνευτω κάποιος μέλος η να τον αναφέρω πρόβατο η κομπλεξικο? Το ποστ μου είναι καθαρά ειρωνικό στις αναφορές του Τζένσεν. Σχετικά με το perf. 5070-4090. Επεξ/σία χθες στις 09:37 πμ από azazil1190 3
exopctrela Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ Μα αυτό λέω, ότι ειρωνεύεσαι εκείνους που είπαν για το perf 5070 - 4090. Όσο για τα "πρόβατα" και τους "κομπλεξικούς" αναφέρθηκα στον επόμενο, που υπερθεμάτισε στο δικό σου post. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι σωστό... 1
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 09:47 πμ Δημοσ. χθες στις 09:47 πμ Μόλις τώρα, exopctrela είπε Μα αυτό λέω, ότι ειρωνεύεσαι εκείνους που είπαν για το perf 5070 - 4090. Όσο για τα "πρόβατα" και τους "κομπλεξικούς" αναφέρθηκα στον επόμενο, που υπερθεμάτισε στο δικό σου post. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι σωστό... Δεν το είπε κανένας από τα μέλη . Πουθενά . Κάποιοι τον πίστεψαν βέβαια και άρχισαν να χλευάζουν όσους είχαν δώσει χρήματα για τις 4090.Εκει όμως πάμε πάσο ε? Δεν ενοχλεί .Αυτοί έχουν το δικαίωμα να χλευάζουν και να μειώνουν κατόχους 4090. Πάμε παρακάτω.... Ο μόνος που το ανακοίνωσε αυτό(5070-4090) άσχετα εάν ευσταθεί η όχι ήταν ο Τζένσεν.Την αναφορά και την κοροϊδία του συγκεκριμένου ειρωνευομαι. 2
exopctrela Δημοσ. χθες στις 10:00 πμ Δημοσ. χθες στις 10:00 πμ 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν το είπε κανένας από τα μέλη . Πουθενά . Κάποιοι τον πίστεψαν βέβαια και άρχισαν να χλευάζουν όσους είχαν δώσει χρήματα για τις 4090.Εκει όμως πάμε πάσο ε? Δεν ενοχλεί .Αυτοί έχουν το δικαίωμα να χλευάζουν και να μειώνουν κατόχους 4090. Πάμε παρακάτω.... Ο μόνος που το ανακοίνωσε αυτό(5070-4090) άσχετα εάν ευσταθεί η όχι ήταν ο Τζένσεν.Την αναφορά και την κοροϊδία του συγκεκριμένου ειρωνευομαι. Εάν κάποιος έμμεσα σε χαρακτηρίζει πρόβατο & κομπλεξικό τότε να το "καταγγείλεις" κι εσύ.
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Μόλις τώρα, exopctrela είπε Εάν κάποιος έμμεσα σε χαρακτηρίζει πρόβατο & κομπλεξικό τότε να το "καταγγείλεις" κι εσύ. Άσχετο αυτό που γράφεις και δεν καταλαβαίνω γιατί θιγεσαι ,σε αποκάλεσε κάποιος προσωπικά κάτι από τα παραπάνω ? Εάν ναι μπορείς απλά να κάνεις στοχευμένα αναφορά στο σχόλιο του. Προσωπικά δεν έχω να καταγγείλω τίποτα . Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενα του και εάν κάποιος μου επιτεθει λεκτικά ξέρω τι θα κάνω.
DIM1000 Δημοσ. χθες στις 10:05 πμ Δημοσ. χθες στις 10:05 πμ 24 λεπτά πριν, exopctrela είπε Συγγνώμη. Να σας κάνω μια ερώτηση ? Εσένα και στον προηγούμενο που ειρωνεύεται συνεχώς αυτούς που είπαν την άποψή τους για την 5070 σε σχέση με την 4090. Γιατί τους αναφέρεται συνεχώς στα post σας και μάλιστα χρησιμοποιείται και χαρακτηρισμούς του τύπου «πρόβατα», «κομπλεξικοί» κλπ? Σας έχει παραχωρήσει κανείς αυτό το δικαίωμα – προνόμιο, επειδή αγοράσατε κάρτες χιλιάδων ευρώ? Σαφως και δεν λεει τιποτα το αν καποιοι μπορουν να δωσουν περισσοτερα χρηματα απο αλλους. Κανενα παραπανω δικαιωμα εννοειται. Νακαρι ολος ο κοσμος να ειχε τη δυνατοτητα να δινει οσα θελει, οπου θελει. Εννοειται πως δεν ειρωνευτηκα κανενα μελος και δεν ειναι του στυλ μου. Θα ηταν ευθεια απαντηση σε οποιον διαφωνουσα και σαφως σε μορφη συζητησης. Δεν νομιζω οτι καποιος μπαινει εδω για να τσακωθει η να προσβαλλει αλλους. Οι χαρακτηρισμοι μου αφορουν οντως κοσμο που εχω δει post του σε facebook, instagram κλπ, αφου απο παντου μπορουμε να εχουμε πληροφοριες και να μεταφερθουν και εδω. Δεν ειναι αποστειρωμενα τα πραγματα. Εχω δει λοιπον κακια και ειρωνια (τονιζω οχι απο καποιο παιδι εδω) ως προς αυτους που μπορουν και δινουν η εχουν δωσει παραπανω χρηματα. Γιατι αυτο μπορει και να μην ειναι κατ εξακολουθηση αλλα αποτελεσμα οικονομιων και αγορα σε μια συγκεκριμενη στιγμη. Οποτε ναι, κομπλεξ και κακια. Το να χαρεις γιατι θα φτασεις ενα καλο προιον ειναι θεμιτο. Το να συνεχιζεις ομως χαρακτηριζοντας οσους επειδη εισαι αδαης και δεν ξερεις να κρινεις εδωσαν πολλα χρηματα, ειναι κομπλεξ και κακια. Παρ' ολα αυτα, σας 2υχαριστω για την παρεμβαση γιατι μου δωσατε πασα να ξεκαθαρισω οτι δεν προσβαλω καποιο μελος εδω. Αν αισθανθηκατε ετσι συγνωμη αλλα παρεξηγησατε. Ομως... επειδη ειπα πιο πισω οτι ειμαι και ευθυς, αν καποιος που διαβαζει και δεν εχει γραψει απλως λειτουργησε με τετοια χαιρεκακια και αισθανθηκε ανωτερος των κουτων που τους παιρνουν τα λεφτα, τοτε ναι τον αφορουν στο επακρο οι χαρακτηρισμοι μου. Σας ευχαριστω και παλι για την παρεμβαση σας. 3
akisk Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ Ήμουν με το χέρι στο ποντίκι στο release date να παραγγείλω 5080 γιατί περίμενα καλή αύξηση επιδόσεων.. Τελικά έμεινα με το ποντίκι στο χέρι όταν είδα τιμές κ επιδόσεις 2 6
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ Μόλις τώρα, akisk είπε Ήμουν με το χέρι στο ποντίκι στο release date να παραγγείλω 5080 γιατί περίμενα καλή αύξηση επιδόσεων.. Τελικά έμεινα με το ποντίκι στο χέρι όταν είδα τιμές κ επιδόσεις Εάν έχεις καμία 4080/s δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κίνηση. Εδώ δεν υπάρχει ούτε από 4090 σε 5090 (άσχετα εάν εγώ έκανα την μαλακία λόγω λοξας) 5
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 10:12 πμ Δημοσ. χθες στις 10:12 πμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, akisk είπε Ήμουν με το χέρι στο ποντίκι στο release date να παραγγείλω 5080 γιατί περίμενα καλή αύξηση επιδόσεων.. Τελικά έμεινα με το ποντίκι στο χέρι όταν είδα τιμές κ επιδόσεις Εμένα μου κάνει αρνητική εντύπωση το ray tracing performance,περίμενα αν στο raster ειναι 10% πιο γρήγορη στο rt να είναι 20% η κάτι παρόμοιο,ενώ στην πραγματικότητα είδαμε μηδέν πρόοδο σε αυτό το κομμάτι παρότι η Nvidia μιλάει για διπλάσιους ray intersection cores στην Blackwell,μουφα αποδείχτηκε. Επεξ/σία χθες στις 10:31 πμ από nikos5800 2
malakudi Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ @azazil1190 Μπορείς να κατεβάσεις το hashcat και να τρέξεις ένα πλήρες benchmark και να το ανεβάσεις κάπου το αποτέλεσμα; https://hashcat.net/hashcat/ hashcat.exe -b --benchmark-all Παίρνει αρκετή ώρα το benchmark-all, πάνω από μισή. Ευχαριστώ πολύ
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ 1 λεπτό πριν, malakudi είπε @azazil1190 Μπορείς να κατεβάσεις το hashcat και να τρέξεις ένα πλήρες benchmark και να το ανεβάσεις κάπου το αποτέλεσμα; https://hashcat.net/hashcat/ hashcat.exe -b --benchmark-all Παίρνει αρκετή ώρα το benchmark-all, πάνω από μισή. Ευχαριστώ πολύ Όταν θα έχω χρόνο θα το κατεβάσω να σου στείλω αποτελέσματα. Εκτός εάν με προλάβει κανένας άλλος από δω. Δεν πιστεύω να την σκίζει την κάρτα χωρίς σάλιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα