hln3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δλδ η ASUS χρεώνει την astral 1100$ πάνω από το msrp επειδή κότσαρε έναν ανεμιστήρα στην πίσω μεριά; Εγώ στην Zotac που έχω στερεώσει πάνω δύο ανεμιστήρες, πόσο πρέπει να την πουλήσω; 9
azazil1190 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου @Sprou k @Westbaum με 50% κ 85% αντιστοιχα rt very high k cinematic κτλ κτλ . Με ελαφρυ Oc η καρτα ,μαλλον το daily.Εαν δεν φαω κρας σε παιχνιδι. 3
Cubicolor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 28 minutes ago, Cubicolor said: η 5080 απο την 7900 xtx και την 4080 super σε 1440 Π αναλυση ειναι 10 με 12% πιο πανω απο την 4080 super και την 7900xtx? οποτε σε 1440π τι συμφερει να αγορασω? 7900xtx η 4080 super? πειτε μου
hln3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Cubicolor είπε πειτε μου αυτό κανονικά πάει για άλλο νήμα (ίσως και το δικό μου ποστ) Αν μπορείς να περιμένεις, βγαίνει η 5070 ti και η 9700 ΧΤ σε Φεβρουάριο και Μάρτιο αντίστοιχα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από hln3 2
33Bird33 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Ασε εχω φιλο που παιζει ολα τα Assasins Creed με ποντικι χαχα Επισης ρυθμισεις BIOS μονο με ποντικι! Γιατι να μη παίξει AC με mouse/keyboard? Μάλλον ήσουν σε κονσόλα πριν από PC? 1 1
akiskar123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 59 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Γιατι να μη παίξει AC με mouse/keyboard? Μάλλον ήσουν σε κονσόλα πριν από PC? Γιατι καποια παιχνιδια <<επιβαλουν>> αναλογικα sticks πχ MGS V,οσο το ακουμπας τοση ειναι κ η ταχυτητα του χαρακτηρα,οπως κ στα racing με τα triggers για το γκαζι,φρενο πχ. 1
Westbaum Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) DLSS4 UPerformance vs DLSS3Q https://imgsli.com/MzQ1MDMz/0/1 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Westbaum 4
Arkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, akiskar123 είπε το ποντίκι φώναζε"""πάρε ένα controller(με hall effect εννοείται) ρεεεεεεεεεεεεεε""" Κάποτε άκουσα κάποιον που έπαιζε mortal kombat με πληκτρολόγιο..... fighting game με πληκτρολόγιο.... 😄 7 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Ασε εχω φιλο που παιζει ολα τα Assasins Creed με ποντικι χαχα Επισης ρυθμισεις BIOS μονο με ποντικι! Τα πάντα με ποντίκι πληκτρολόγιο παιδιά τα τελευταία 7 χρόνια. Πήρα Xbox one controller και το χάρισα μιας και το έπιανε η σκόνη. Όλα τα ac racing crash bandicoot τα παντα με πληκτρολόγιο ποντίκι. Η αίσθηση της αμεσότητας δεν υπάρχει και ότι παίζεις εσύ αλλα όχι το παιχνίδι με τις όποιες assist ειδικά σε fps ακόμα και στο forbidden west δεν υπάρχει περίπτωση χωρίς assist με controller να πετύχεις σημείο σε ρομπότ ας είσαι και στο 1 μέτρο. Βέβαια όπως βολεύει τον καθένα είναι πάντα η πλατίνα που πήρα στο crash bandicoot με πληκτρολόγιο ποντίκι ήταν μια εμπειρία από μόνη της. 2 1
Nefpitou99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα πάντα με ποντίκι πληκτρολόγιο παιδιά τα τελευταία 7 χρόνια. Πήρα Xbox one controller και το χάρισα μιας και το έπιανε η σκόνη. Keyboard/mouse και εγώ κατά 99% 'Αντε να βάλω controller σε souls like games. 1
azazil1190 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Westbaum είπε Γ@μαει η 4090!!! Τελικά ρε παιδιά δεν παίζει 4090 στα 500-600€ ? Αφού ο "αρχηγός" μας δήλωσε ότι 5070=4090 performance . Ψέματα μας είπε δλδ?😋 1 5
DIM1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Γ@μαει η 4090!!! Τελικά ρε παιδιά δεν παίζει 4090 στα 500-600€ ? Αφού ο "αρχηγός" μας δήλωσε ότι 5070=4090 performance . Ψέματα μας είπε δλδ?😋 Το θεμα ειναι οτι καποιοι που δεν ασχολουνται σε πιο πολυ βαθος, θα δουν αρκετα FPS σε benchmarks λογω του Dlss4 και θα στησουνε χορο. Ουτε latencies ξερουν ουτε τιποτα. Σε native.... γελανε τα ανεμιστηρακια της 4090 με την 5070. Αν στο dlss 4 σε καποιο σημειο, σε ενα παιχνιδι κσι μονο εγραψε στιγμιαια ιδιο νουμερο fps με τη 4090, του αρκει για να βγει να πει την κουταμαρα και τα προβατα να τον πιστεψουν. Και πολλοι και λογω κομπλεξ. Χαιρονται στην ιδεα οτι αν ποτε ισχυε αυτο, θα αισθανοντουσαν ηλιθιοι οσοι πληρωσαν τις 4090 και αυτοι μαγκες που την εβγαλαν με 700. Η 4090 ειναι πιστολι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από DIM1000 2
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, DIM1000 είπε Το θεμα ειναι οτι καποιοι που δεν ασχολουνται σε πιο πολυ βαθος, θα δουν αρκετα FPS σε benchmarks λογω του Dlss4 και θα στησουνε χορο. Ουτε latencies ξερουν ουτε τιποτα. Σε native.... γελανε τα ανεμιστηρακια της 4090 με την 5070. Αν στο dlss 4 σε καποιο σημειο, σε ενα παιχνιδι κσι μονο εγραψε στιγμιαια ιδιο νουμερο fps με τη 4090, του αρκει για να βγει να πει την κουταμαρα και τα προβατα να τον πιστεψουν. Και πολλοι και λογω κομπλεξ. Χαιρονται στην ιδεα οτι αν ποτε ισχυε αυτο, θα αισθανοντουσαν ηλιθιοι οσοι πληρωσαν τις 4090 και αυτοι μαγκες που την εβγαλαν με 700. Η 4090 ειναι πιστολι. Κατανοώ το σκεπτικό σου αλλά όχι. Οι gamers το ψάχνουν ΠΟΛΥ. Και η πατατιά της 50ΧΧ σειράς δεν ειναι καν κρυμμενη 2
akiskar123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Westbaum είπε DLSS4 UPerformance vs DLSS3Q 8:10 it can predict the future.............😄😁
MikeGR7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Εγω παντως δηλωνω ενοχος ότι στιγμιαία ειπα βρε λες μολις ειδα το 5070=4090 😂 Ηταν νωπες ακομα οι αναμνήσεις απο τη σειρά 3000... θυμάστε? Τοτε που 2080 --> 3080 ειχε +30% αντι για 8%....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα