azazil1190 Δημοσ. Σάββατο στις 05:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:53 μμ 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αχ Νικο η καρταρα σου! Χαχαχα μου τελείωσαν τα reaction's 4
Tambas91 Δημοσ. Σάββατο στις 06:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:01 μμ 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αχ Νικο η καρταρα σου! Θες να τη χαϊδέψεις τη μεγάλη κάρτα του Νίκου ; 9
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 06:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:25 μμ 1 ώρα πριν, Saloufas είπε Αυτό έχω και εγώ για τα χρήματα του καλό δείχνει, για αντοχή θα δούμε γιατί ένα razer που είχα παλιότερα παρέδωσε, απλά το πήρα λόγω rgb και να πάει ασορτί με το πληκτρολόγιο αλλιώς θα έπαιρνα logitech. Καλοδούλευτο Στο rtings το έχουν στα καλύτερα σε απόκριση cpi sensoras παραμετροποίηση. Λίγο το synapse φοβάμαι αλλά είδα το βελτίωσαν αρκετά. 1
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ 40 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Χαχαχα μου τελείωσαν τα reaction's θυμιζει λιγο nitro απο μακρυα ε?
Δημοφιλής ανάρτηση acalm Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ (επεξεργασμένο) vs master 30series κ ενα first run speedway Επεξ/σία Σάββατο στις 06:36 μμ από acalm 32
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ 33 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Θες να τη χαϊδέψεις τη μεγάλη κάρτα του Νίκου ; ελα δεν ντρεπεσαι αμεσως 1 λεπτό πριν, acalm είπε vs master 30series Με γειες! Τι λεει η καρταρα? Η motu εννοω 3 1
acalm Δημοσ. Σάββατο στις 06:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:39 μμ 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ελα δεν ντρεπεσαι αμεσως Με γειες! Τι λεει η καρταρα? Η motu εννοω m2 ιζ fantastic, μεγάλο upgrade απο τη χαζο focusrite και τα 1002 προβλήματα. 1
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ 1 λεπτό πριν, acalm είπε m2 ιζ fantastic, μεγάλο upgrade απο τη χαζο focusrite και τα 1002 προβλήματα. Την ειχα και εγω φοβερη ηταν.
azazil1190 Δημοσ. Σάββατο στις 06:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:51 μμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, acalm είπε vs master 30series κ ενα first run speedway Ω ρε μεγιες! Ρε συ ποιο afterburner πέρασες ? Έκδοση? Επεξ/σία Σάββατο στις 06:56 μμ από azazil1190 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ω ρε μεγιες! Ρε συ ποιο afterburner πέρασες ? Έκδοση? Το τελευταιο που εχει βγει ειναι το 4.6.6. beta 5 😉
Psycho_Warhead Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ coil whine έχετε με την Astral ;
acalm Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ω ρε μεγιες! Ρε συ ποιο afterburner πέρασες ? Έκδοση? το τελευταίο beta απο guru3d που είχε 50series support αλλά δε δούλευε το fan curve. Το πίσω fan με το κουτί ανοικτό κάνει βαβούρα με το που αρχιζει να στροφάρει αρα προβλέπω να θέλει custom curve.. έτρεξα κ το forza κ με έχει cpu limited ay ay ay... κάτσε να βρώ λίγο χρόνο να φορτώσω το 6ghz all core με 5.2 ring να βάλω πάλι το ram fan full blast και στα 8200mts ~45ns να του δόσω να καταλάβει τι εστί πύραυλος λίμνης. 🤣 Έπρεπε να το βάλω σε suggested low settings μάλον 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε coil whine έχετε με την Astral ; έχει λίγο αλλά είναι bass heavy noise εδώ και με το που έκλεισα το κουτί δεν το ακούω τώρα αλλα θα χρειαστώ λίγες μέρες να φανεί τι και πώς.. Σίγουρα δεν έχω ακούσει το ενοχλιτηκό high pitched - τουλάχιστο όχι ακόμα. 4 2
Nefpitou99 Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Πάρτε μια πρόχειρη. Δεν είναι εναντίον των κανονισμών του φόρουμ να διαμοιράζεται πορνογραφικό υλικό ; 😄 Τρομερή! Μεγειά! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα