music_lover Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, stratdevel1 είπε https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/nvidia-confirms-press-build-rtx-5090s-are-not-juiced-up-performance-is-identical-to-retail-counterparts Έχει πλάκα η απόδοση των 5090 να είναι τελικά ακόμα πιο κάτω από αυτή που είδαμε στα reviews... It's getting better and better.. 😄 1
scorpion8283 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Sprou said: Πέντε με έξι ώρες άντε λίγο ακομα τη βδομάδα Μ βγαίνει.. Στα ίδια είμαστε οι περισσότεροι πιστεύω,μη σκας Υπάρχουν βέβαια και κάτι εκπλήξεις να λείπουν όλοι από το σπίτι ή ρεπό 😁 Ουτε καν...περιμενω ποτε θα κολλησω κορονοιο μπας και το ανοιξω το ρημαδι 😵💫 3
Nefpitou99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, icenex είπε Μα καλα τι κουπονι/επιστροφη εχεις απο πλαισιο που να πεις παει στο καλο τοσο μεγαλο σομπρερο? 2.059 έδωσα για την κάρτα, τα υπόλοιπα ήταν πιστωτικό. Προφανώς και πάλι πολλά είναι αλλά ειπάμε η μαλάκυνση στο εγκέφαλο.... 1
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, godslayerxp είπε Μπορείτε να μου πείτε εσείς με παιδιά πότε προλαβαίνετε και παίζετε; Εγώ το θεωρώ πολυτέλεια να προλαβαίνω να ανοίξω το pc μου. Ακόμα και εγώ που λέω ότι παίζω στο τσακίρ κέφι 3 4 ώρες τη μέρα αλλά στο τέλος της χρονιάς έχω τερματίσει καμιά 20αρια και πολλά λέω και 3 4 μεγάλα από αυτά. 7 χρόνια μετά παρέδωσε πνεύμα το ποντίκι ξεκίνησε τα διπλά κλίκς και forbidden west δεν παίζεις στις μάχες. Οπότε χθες έπεσε παραγγελία το παρακάτω από το 6κουμπωτο motospeed στο 10κουμπωτο razer. Optical να μην έχουμε τα θέματα του double click με τα μηχανικά. 3
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Arkin είπε Ακόμα και εγώ που λέω ότι παίζω στο τσακίρ κέφι 3 4 ώρες τη μέρα αλλά στο τέλος της χρονιάς έχω τερματίσει καμιά 20αρια και πολλά λέω και 3 4 μεγάλα από αυτά. 7 χρόνια μετά παρέδωσε πνεύμα το ποντίκι ξεκίνησε τα διπλά κλίκς και forbidden west δεν παίζεις στις μάχες. Οπότε χθες έπεσε παραγγελία το παρακάτω από το 6κουμπωτο motospeed στο 10κουμπωτο razer. Optical να μην έχουμε τα θέματα του double click με τα μηχανικά. To θεμα με τα κλικ ειτε διπλα ειτε να μη κανει καθολου ή να κανει 1 στις 3 φορες, με ταλαιπωρουσε για χρονια. Με τις ωρες που επαιζα(10-12 μερα), καθε χρονο ηθελα ποντικι και εδινα 60-70-80€. Τελικα κατεληξα στο Asus Rog Impact II. Tα κουμπια ειναι της Omron και αλλαζουν με ενα κλικ ,ειναι κουμπωτα. Πηρα το ποντικι πηρα και καμια 10αρια Omron απο ebay με 5€ και καθαρισα εδω και 2 χρονια. Προσφατα πηρα και αλλο 1 ποντικι καβα που το ειχε τελευταιο κομματι το πλαισιο απο 60€ στα 9€. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece 2
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε To θεμα με τα κλικ ειτε διπλα ειτε να μη κανει καθολου ή να κανει 1 στις 3 φορες, με ταλαιπωρουσε για χρονια. Με τις ωρες που επαιζα(10-12 μερα), καθε χρονο ηθελα ποντικι και εδινα 60-70-80€. Τελικα κατεληξα στο Asus Rog Impact II. Tα κουμπια ειναι της Omron και αλλαζουν με ενα κλικ ,ειναι κουμπωτα. Πηρα το ποντικι πηρα και καμια 10αρια Omron απο ebay με 5€ και καθαρισα εδω και 2 χρονια. Προσφατα πηρα και αλλο 1 ποντικι καβα που το ειχε τελευταιο κομματι το πλαισιο απο 60€ στα 9€. Βρε το motospeed v30 με υπηρέτησε 7 χρόνια κυριολεκτικά ατελείωτες ώρες το είχα πάρει 15 ευρώ αλλά ήρθε η ώρα του 7 χρόνια είναι αυτά. Θα πήγαινα σε g502 hero αλλα περα απο μεγαλο θέμα με double clicks λόγο μηχανικού είναι αρκετά πίσω σε πολλά από το ballistic 3. Με Οπτικά κουμπιά δεν θα έχω θέμα. Λίγο τη ροδέλα φοβάμαι μόνο.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Βρε το motospeed v30 με υπηρέτησε 7 χρόνια κυριολεκτικά ατελείωτες ώρες το είχα πάρει 15 ευρώ αλλά ήρθε η ώρα του 7 χρόνια είναι αυτά. Θα πήγαινα σε g502 hero αλλα περα απο μεγαλο θέμα με double clicks λόγο μηχανικού είναι αρκετά πίσω σε πολλά από το ballistic 3. Με Οπτικά κουμπιά δεν θα έχω θέμα. Λίγο τη ροδέλα φοβάμαι μόνο. Δεν παει με τα χρονια ,παει με τις ωρες και για την ακριβια με τα κλικ. 1 μερα δικη μου μπορει να ειναι 1 μηνας για καποιον αλλο για να μη πω 1 χρονος. Games οπως το MU Online που βαζει 32767 points σε 4 stats click click σε ενα απογευμα(131.000) για καποιον αλλον μπορει να ειναι 20 χρονια CP2077. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece
nemesis89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου να κανω μια ερωτηση για μελλοντική αγορα 5000 series θελω να παρω και τροφοδοτικό έχει σημασία να ειναι 12VHPWR ή 12V-2x6 δλδ ATX 3.0 ή 3.1? ξέρω οτι η αλλαγή ειναι στο κούμπωμα του Gpu Δλδ να προχωρισω σε μια προσφορα ενος καλου τροφοδοτικου ATX 3.0 ή να περιμενω δω για ATX 3.1?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nemesis89 είπε να κανω μια ερωτηση για μελλοντική αγορα 5000 series θελω να παρω και τροφοδοτικό έχει σημασία να ειναι 12VHPWR ή 12V-2x6 δλδ ATX 3.0 ή 3.1? ξέρω οτι η αλλαγή ειναι στο κούμπωμα του Gpu Δλδ να προχωρισω σε μια προσφορα ενος καλου τροφοδοτικου ATX 3.0 ή να περιμενω δω για ATX 3.1? Ειτε 3.0 ειτε 3.1 κανουν και τα 2. Ακομα και παλιο Corsair RMx series να εχεις ,μπορεις να αγορασεις μονο 1 καλωδιο με 15-20€. Aλλιως πας εδω: https://www.skroutz.gr/s/56618123/Corsair-RM1000x-1000W-Mayro-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular.html Προσοχη να ειναι το 2024 μοντελο (Corsair RMX Series RM1000X (2024) PCIe 5.1 1000W) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece 1
ZahosDoganos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, Arkin said: Βρε το motospeed v30 με υπηρέτησε 7 χρόνια κυριολεκτικά ατελείωτες ώρες το είχα πάρει 15 ευρώ αλλά ήρθε η ώρα του 7 χρόνια είναι αυτά. Θα πήγαινα σε g502 hero αλλα περα απο μεγαλο θέμα με double clicks λόγο μηχανικού είναι αρκετά πίσω σε πολλά από το ballistic 3. Με Οπτικά κουμπιά δεν θα έχω θέμα. Λίγο τη ροδέλα φοβάμαι μόνο. είχα το g502 hero για 5 χρόνια και για δουλειά σε σχεδιαστικά προγράμματα οπότε του έκανα χρήση βαριά. Το middle click της ροδελας με άφησε στα 4 χρόνια και τα double click αρχίσανε πριν κάνα μήνα. Σκέφτηκα να το ξαναπάρω αλλά με χάλασε που το καλώδιο το κάνανε πλαστικό από ύφασμα και κοιτούσα το 502 x που βγήκε τώρα και λένε δεν έχει θέμα με double click αλλά εργονομικά δεν μου άρεσε και έτσι πήρα το razer και γω. Πολύ καλύτερο από 502 σε όλα αλλά και μένα για κάποιο λόγο με ανησυχεί η αντοχή της ροδελας 1
Saloufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Arkin είπε Οπότε χθες έπεσε παραγγελία το παρακάτω από το 6κουμπωτο motospeed στο 10κουμπωτο razer. Optical να μην έχουμε τα θέματα του double click με τα μηχανικά. Αυτό έχω και εγώ για τα χρήματα του καλό δείχνει, για αντοχή θα δούμε γιατί ένα razer που είχα παλιότερα παρέδωσε, απλά το πήρα λόγω rgb και να πάει ασορτί με το πληκτρολόγιο αλλιώς θα έπαιρνα logitech. Καλοδούλευτο Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Saloufas 1
Edito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.corsair.com/us/en/p/pc-components-accessories/cp-8920332/premium-individually-sleeved-12-4pin-pcie-gen-5-12v-2x6-600w-cable-type-4-white-cp-8920332?srsltid=AfmBOoojeIrzwr7dOyi9kWYgVCHu3pr3icTfj5apYFZx0dqESNozDtjh εγώ αυτό έχω .Ειναι όμορφο σαν performance δεν ξέρω . Μαζί με το thermal grizzly wireview https://www.thermal-grizzly.com/en/wireview-gpu/s-tg-wv-h1r Απλα η Corsair έχει βγάλει και 90 degree που λογικά θα είναι perfect . Απλό και reverse για τς rog strix και aorus που είναι reverse Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Edito
Δημοφιλής ανάρτηση azazil1190 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Πάρτε μια πρόχειρη. 52
Tambas91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πάρτε μια πρόχειρη. Ρε τσακαλακο τι πετάγεσαι εσύ ; Εδώ μιλάμε για ποντίκια πάρε το σαπάκι σου και δίνε του 22
akoinonitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πάρτε μια πρόχειρη. Αχ Νικο η καρταρα σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα