acalm Δημοσ. Σάββατο στις 12:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:55 μμ Το αστείο είναι ότι η Astral παίζει κ να είναι η πρώτη κάρτα που έχει ποτέ πουλήσει ο πλαισιος στο MSRP της ($2800+tax=3472)
lefteris patra Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 μμ 18 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Μααααααααλιστααααα! Αυτο ακριβως που επρεπε συμφωνα με τον πετσινο. 104,78 το μηνα αλλα ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ! 🤩 Πληρωνεις, σου κοβουν αποδειξη, αλλα δεν σου δινουν καρτα!! Απόκρυψη περιεχομένων Μενεις μονο με το κουτι αλλα περηφανος! ...''the more you buyyy...'' Στο Μήνα Μήνα η πρώτη δόση είναι 1 μήνα μετά την παραλαβή . Στους υπόλοιπους ξεκινάνε από την αρχή της δανειοδότησης . Just sayin
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 12:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:58 μμ 2 λεπτά πριν, acalm είπε Το αστείο είναι ότι η Astral παίζει κ να είναι η πρώτη κάρτα που έχει ποτέ πουλήσει ο πλαισιος στο MSRP της ($2800+tax=3472) 3348€ βγαινει σε ευρω με την ισοτιμια αλλα δεν νομιζω οτι οι τιμες ειναι msrp+ tax ,ασχετως που περιπου εκει παιζουν συνηθως αλλιως δεν θα βρισκαμε καρτες στο msrp η ελαχιστα πανω 1
DIM1000 Δημοσ. Σάββατο στις 12:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:58 μμ (επεξεργασμένο) Το παληκαρι (να ειστε καλα ρε παιδια.... στα 45... κανονικα παει κερασμα χαχα) εχει τις κορες με γριπη τυπου Α και ετρεχε γιατρους. Πηραν δυο φορες απο πλαισιο αλλα το ειδα αργα. Μονο αυτο δεν με ενοιαζε. Σημερα πηρα τηλ την κοπελα που μας εξυπηρετει σαν εταιρια αλλα δεν ειναι εκει. Δευτερα θα ξερω αν και μαλλον θα τη δωσσνε αλλου και δικαιο θα ειναι. Τουλαχιστον να μου εμενε η καθαριστρια αλλα δεν... 😅😅😅 Ας συνελθουν τα μωρα γιατι βαραμε 39αρια και αν δεν την κρατησαν θα δω τι θα κανω. Ισως παρω μια 4090 μεχρι να ερθει η 5090 και τη βαζω στο μικρο. Και φτιαχνω και ενα πιο μικρο για την 3090. Σε δουλεια να βρισκομαστε. Μεγεια σε οσους παρελαβαν και να τη χαρουν στο 100000%. Μπραβο παιδες! Επεξ/σία Σάββατο στις 01:00 μμ από DIM1000 18
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 01:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:00 μμ 1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε Τ8 παληκαρι (να ειστε καλα ρε παιδια.... στα 45... κανονικα παει κερασμα χαχα) εχει τις κορες με γριπη τυπου Α και ετρεχε γιατρους. Πηραν δυο φορες απο πλαισιο αλλα το ειδα αργα. Μονο αυτο δεν με ενοιαζε. Σημερα πηρα τηλ την κοπελα που μας εξυπηρετει σαν εταιρια αλλα δεν ειναι ρκει. Δευτερα θα ξερω αν και μαλλον θα τη δωσσνε αλλου και δικαιο θα ειναι. Τουλαχιστον να μου εμενε η καθαριστρια αλλα δεν... 😅😅😅 Ας συνελθουν τα μωρα γιατι βαραμε 39αρια και αν δεν την κρατησαν θα δω τι θα κανω. Ισως παρω μια 4090 μεχρι να ερθει η 5090 και υη βαζω στο μικρο. Και φτιαχνω και ενα πιο μικρο για την 3090. Σε δουλεια να βρισκομαστε. Μεγεια σε οσους παρελαβαν και να τη χαρουν στο 100000%. Μπραβο παιδες! Περαστικα τους 3
Nefpitou99 Δημοσ. Σάββατο στις 01:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:01 μμ 1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε Τ8 παληκαρι (να ειστε καλα ρε παιδια.... στα 45... κανονικα παει κερασμα χαχα) εχει τις κορες με γριπη τυπου Α και ετρεχε γιατρους. Πηραν δυο φορες απο πλαισιο αλλα το ειδα αργα. Μονο αυτο δεν με ενοιαζε. Σημερα πηρα τηλ την κοπελα που μας εξυπηρετει σαν εταιρια αλλα δεν ειναι ρκει. Δευτερα θα ξερω αν και μαλλον θα τη δωσσνε αλλου και δικαιο θα ειναι. Τουλαχιστον να μου εμενε η καθαριστρια αλλα δεν... 😅😅😅 Ας συνελθουν τα μωρα γιατι βαραμε 39αρια και αν δεν την κρατησαν θα δω τι θα κανω. Ισως παρω μια 4090 μεχρι να ερθει η 5090 και υη βαζω στο μικρο. Και φτιαχνω και ενα πιο μικρο για την 3090. Σε δουλεια να βρισκομαστε. Μεγεια σε οσους παρελαβαν και να τη χαρουν στο 100000%. Μπραβο παιδες! Περαστικά! Υγεία πάνω απ'όλα. Η κάρτα ας περιμένει. 3
DIM1000 Δημοσ. Σάββατο στις 01:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:02 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Περαστικα τους Ευχαριστω φιλε μου παρα πολυ. Ειχαμε και ενα κρουσμα μηνιγγιτιδας σε σχολειο της περιοχης και μου κοπηκανε τα κακαλα. Ευτυχως καλα σε σχεση με τα χειροτερα. 1 λεπτό πριν, Nefpitou99 είπε Περαστικά! Υγεία πάνω απ'όλα. Η κάρτα ας περιμένει. Να σαι καλα! Εννοειται. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:03 μμ από DIM1000 6
godslayerxp Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ Μπορείτε να μου πείτε εσείς με παιδιά πότε προλαβαίνετε και παίζετε; Εγώ το θεωρώ πολυτέλεια να προλαβαίνω να ανοίξω το pc μου. 4
DIM1000 Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ Μόλις τώρα, godslayerxp είπε Μπορείτε να μου πείτε εσείς με παιδιά πότε προλαβαίνετε και παίζετε; Εγώ το θεωρώ πολυτέλεια να προλαβαίνω να ανοίξω το pc μου. Μα δεν παιζω... μια απο τα ιδια. Προσπαθω μια βδομαδα να συναρμολογησω τον πυργο ο οποιος ειναι πανω στο πασο της κουζινας λογω μεγεθους και δεν...με οτι ρισκο συνεπαγεται απο τη γυναικα. Λογω μεγεθους πρεπει να τον συναρμολογησω εκει. Σε κανενα διαλειμμα οταν δουλευω σπιτι, μπορει να παιξω μιση μια ωρα και οσο ειναι στο σχολειο. Ολοι στο ιδιο καζανι με μικρα παιδια. 8
Sprou Δημοσ. Σάββατο στις 01:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:10 μμ Μόλις τώρα, godslayerxp είπε Μπορείτε να μου πείτε εσείς με παιδιά πότε προλαβαίνετε και παίζετε; Εγώ το θεωρώ πολυτέλεια να προλαβαίνω να ανοίξω το pc μου. Πέντε με έξι ώρες άντε λίγο ακομα τη βδομάδα Μ βγαίνει.. Στα ίδια είμαστε οι περισσότεροι πιστεύω,μη σκας Υπάρχουν βέβαια και κάτι εκπλήξεις να λείπουν όλοι από το σπίτι ή ρεπό 😁 4
acalm Δημοσ. Σάββατο στις 01:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:11 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Μπορείτε να μου πείτε εσείς με παιδιά πότε προλαβαίνετε και παίζετε; Εγώ το θεωρώ πολυτέλεια να προλαβαίνω να ανοίξω το pc μου. Για να καταλάβεις εγώ στη δουλειά την εχω παραλάβει.. Απαντά μερικώς το ερώτημα Ε;🫠 Επεξ/σία Σάββατο στις 01:12 μμ από acalm 2
_Theo_ Δημοσ. Σάββατο στις 01:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:17 μμ 10 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Μπορείτε να μου πείτε εσείς με παιδιά πότε προλαβαίνετε και παίζετε; Εγώ το θεωρώ πολυτέλεια να προλαβαίνω να ανοίξω το pc μου. Και εγώ την ίδια απορία έχω, μαμώ τη δουλειά! Περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να παίξω σαν άνθρωπος!
godslayerxp Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ ΟΚ ρε μάγκες, φοβήθηκα μήπως σε εσάς η ημέρα έχει 36ώρες και σε μένα μόνο 24 😅 Καλό λιώσιμο όπως και να χει. όσο και να είναι! 1 10
icenex Δημοσ. Σάββατο στις 01:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:55 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nefpitou99 είπε Θα είπε η Asus εκεί στην Ελλάδα υπάρχουν 5-6 μουρλοί που αγοράζουν ότι προιόν βγάλουμε, εεε ας τους πετάξουμε κανά ξεροκόμματο να χαρούν. Ακόμα περιμένω Asus!! Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Μα καλα τι κουπονι/επιστροφη εχεις απο πλαισιο που να πεις παει στο καλο τοσο μεγαλο σομπρερο? 58 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Μπορείτε να μου πείτε εσείς με παιδιά πότε προλαβαίνετε και παίζετε; Εγώ το θεωρώ πολυτέλεια να προλαβαίνω να ανοίξω το pc μου. Ποιος ειπε οτι προλαβαινουμε...Βεβαια ας μην παραπονιεμαι παιζω στο repeat με την 4.5 χρονων κορη μου το last of us σε σημειο που εχω σιχαθει το αγαπημενο μου παιχνιδι Να εχεις το μικρο να λεει παμε μπαμπα να παιξουμε με τον τζοελ κ ελι το παιχνιδι τερατακια.Θελω να τα ψησω σαν τα σουβλακια κ εννοει οταν πετας μολοτοφ στα κλικερ/μολυσμενους...Αξια ανεκτιμητη. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:04 μμ από icenex 2
nvidiafan Δημοσ. Σάββατο στις 02:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:32 μμ 1 ώρα πριν, Sprou είπε Υπάρχουν βέβαια και κάτι εκπλήξεις να λείπουν όλοι από το σπίτι 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα