Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Παιδιά να σας ανακοινώσω κάτι?

Τελικά είμαι μαλακας....🥲 Το γιατι νομίζω καταλάβατε.

Περισσότερα αύριο.

IMG_20250131_182708.jpg

Καλοριζικη ρε τσακαλε. 

Πες μας και που θα κατασκηνωσεις σημερα να ερθουμε να κανουμε παρεα να ψησουμε κανα σουβλακι καμια μπριζολιτσα γιατι σπιτι δεν βλεπω να κοιμασαι. 😛 

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, azazil1190 said:

Περισσότερα αύριο.

IMG_20250131_182708.jpg

Όντως; χαχαχαχα

Μπορώ να έχω την άλλη ή την έταξες κάπου; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε

Όντως; χαχαχαχα

Μπορώ να έχω την άλλη ή την έταξες κάπου; 

Η μία είναι δική μου . Η άλλη πήγε κιόλας σε φίλο 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Καλοριζικη ρε τσακαλε. 

Πες μας και που θα κατασκηνωσεις σημερα να ερθουμε να κανουμε παρεα να ψησουμε κανα σουβλακι καμια μπριζολιτσα γιατι σπιτι δεν βλεπω να κοιμασαι. 😛 

Η αλήθεια είναι ότι παρήγγειλα σουβλάκια να φάμε σπιτι και μάλιστα μοσχάρι για μένα(κάνω διατροφή) μετά από μια διαμάχη με τη γυναίκα 

• Like 1
  • Haha 8
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Περισσότερα αύριο.

IMG_20250131_182708.jpg

Αύριο λογικά θα σας δώσω τα πρώτα στοκ νουμερακια.

Δίδυμα τελικα; Να σου ζήσουν αδερφέ 

• Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Sprou είπε

Δίδυμα τελικα; Να σου ζήσουν αδερφέ 

Η μια δεν υπαρχει αλανια μου. Ειναι με FG και την βλεπουμε διπλη ειναι το ghosting της το trail που αφηνει πισω του το FG. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Haha 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Εμείς δεν μετράμε βέβαια ως αγορά, δεν επηρεάζουμε είτε αγοράσουμε είτε όχι σε παγκόσμια κλίμακα. Προφανώς δεν μας κάνει λιγότερο ηλιθίους που αγοράζουμε τις παπαριες του πέτσα, αλλά ενα δυο χόμπι έχουμε, όσο μπορούμε θα τα σκαμε μέχρι να μην γίνεται άλλο.

Η Nvidia δεν θα αλλάξει πολιτική γιατί πολύ απλά κάνει next level μονοπώλιο. Πως γίνεται να μην αγοράσεις τις κάρτες τους όταν είναι το χόμπι σου και είναι η μοναδική σου επιλογή την δεδομένη στιγμή;  

Είναι σαν να κάνεις σκι και όλον τον εξοπλισμό μπορείς να τον πάρεις από ενα μόνο brand. Η AMD μπορεί να εκθρόνισε την Intel στις cpu αλλά στις gpu και τις κατηγορίες που ενδιαφέρεται από ότι φαίνεται ο περισσότερος κόσμος, χαιρετάει πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας.

Μείναμε λοιπόν με τον πέτσα και τις ορέξεις του κάθε γενιά. Το θετικό πάντως αφού μιλάμε για Ελλάδα, και εδώ είμαστε ένα μέρος του τεχνολογικού community της χώρας, ειναι πως οι περισσοτεροι, αν όχι όλοι, δεν είναι υπέρμαχοι της πολιτικής της nvidia, ίσα ίσα...σε κανέναν δεν αρεσει να τα σκάει σε κάτι που κοστίζει αδικαιολογητα αυτά τα ποσά. Μας βλέπεις ότι σχεδόν όλοι κράζουμε. 

Κράζουμε θα πεις αλλά αγοράζουμε. Το απάντησα αυτό πιο πάνω, όταν είσαι αρρωστακι με αυτήν την φάση, δεν λογαριάζεις και πολλά. Προφανώς υπάρχουν οι έχοντες και η μη έχοντες, υπάρχει διαφορετικός πήχης αγοραστικής δύναμης και προτεραιοτήτων.

Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως είναι ίσως η χειρότερη γενιά που έχει βγάλει ποτέ ο πέτσας από άποψη performance per dollar.

Όσοι είστε με τις 4xxx, skip and be happy with that, οσοι είστε με τις 3xxx και κάτω, δείτε μήπως βρείτε κάτι αξιόλογο αν ποτέ πέσει η τιμή κτλ. Υπάρχει και το 2d hand aftermarket, μπορεί να έχετε όφελος στο τέλος της ημέρας.

Μέχρι τότε θα θαυμάζω benches από τον συμφορουμίτη που όπως μας είπε τσίμπησε την 5090 από Πλαισιάρα, (τα περιμένω κανόνισε) και τον @azazil1190 λίαν συντόμως να μας κανει ανακοίνωση για την Astral και ότι εν τέλει ενέδωσε στην αμαρτία...

Εχω περασει απο πολλα χομπυ και συνεχιζω με αρκετα.
Κατα καιρους εχω δωσει χρηματα που αν τα βαλεις κατω αγοραζες ενα καλο αυτοκινητο για να μη πω ενα διαμερισματακι.
Παντα ομως εβαζα τη λογικη πανω απο τη ταβλα.
Σε ολα τα χομπυ υπαρχουν κατηγοριες προιοντων και παντα το 1ο προιον δεν ειχε μεγαλες διαφορες απο το 2ο αλλα ειχε μεγαλη διαφορα στη τιμη, απο διπλασια εως και τριπλασια.
Εκει λοιπον πρεπει να σκεφτεις αν πραγματικα δεν σε καλυπτει το 2ο και ειναι τοσο αναγκη να εχεις το 1ο.
Αν το 1ο ειναι μονοδρομος τοτε πρεπει να βρεις το timing που θα το παρεις στη καλυτερη δυνατη τιμη.
Δεν εχει λοιπον να κανει με το αν η ταβλα ειναι μεγαλη η μικρη ουτε με το κατα ποσο μπορεις να το παρεις.
Εχει να κανει με το τροπο σκεψης.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 2
Δημοσ.
Just now, azazil1190 said:

Η αλήθεια είναι ότι παρήγγειλα σουβλάκια να φάμε σπιτι και μάλιστα μοσχάρι για μένα(κάνω διατροφή) μετά από μια διαμάχη με τη γυναίκα 

Ωχ ωχ ωχ. Να ξέρεις ότι όντως ήμουν ένα κλικ πριν αντίστοιχης διαμάχης. Τελικά έκανα την κότα. Για την ώρα τουλάχιστον.

Μεγιες, αυτό περιμέναμε 😆 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Περισσότερα αύριο.

IMG_20250131_182708.jpg

Αύριο λογικά θα σας δώσω τα πρώτα στοκ νουμερακια.

Ούτε στην Κουάλα-Λουμπούρ δεν μπορούσες να το παίξεις...με 'γειες.

• Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.
1 minute ago, azazil1190 said:

Το Sex μετά τον τσακωμό είναι το καλύτερο.Ακόμα κι εκεί βοηθά ο Jensen☺️

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Westbaum είπε

Το Sex μετά τον τσακωμό είναι το καλύτερο.Ακόμα κι εκεί βοηθά ο Jensen☺️

Εξαρτάται πόσο στρογγυλεμένες είναι οι ακμές στην κάρτα...

• Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, BlurayMoviesGreece said:

Εχω περασει απο πολλα χομπυ και συνεχιζω με αρκετα.
Κατα καιρους εχω δωσει χρηματα που αν τα βαλεις κατω αγοραζες ενα καλο αυτοκινητο για να μη πω ενα διαμερισματακι.
Παντα ομως εβαζα τη λογικη πανω απο τη ταβλα.
Σε ολα τα χομπυ υπαρχουν κατηγοριες προιοντων και παντα το 1ο προιον δεν ειχε μεγαλες διαφορες απο το 2ο αλλα ειχε μεγαλη διαφορα στη τιμη, απο διπλασια εως και τριπλασια.
Εκει λοιπον πρεπει να σκεφτεις αν πραγματικα δεν θα σε καλυπτει το 2ο και ειναι τοσο αναγκη να εχεις το 1ο.
Αν το 1ο ειναι μονοδρομος τοτε πρεπει να βρεις το timing που θα το παρεις στη καλυτερη δυνατη τιμη.
Δεν εχει λοιπον να κανει με το αν η ταβλα ειναι μεγαλη η μικρη ουτε με το κατα ποσο μπορεις να το παρεις.
Εχει να κανει με το τροπο σκεψης.

Για αυτό μας αποκάλεσα ηλίθιους και προφανώς έθεσα και τις προτεραιότητες που έχει ο καθένας. Anw.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...