manos28684 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες βρε παιδιά έχω μείνει με μια 3060τι και έχω οθόνη 1440p 165hrz τι να κάνω;;; Να προσπαθήσω για 5080 ή να περιμένω 5070; 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 minutes ago, manos28684 said: βρε παιδιά έχω μείνει με μια 3060τι και έχω οθόνη 1440p 165hrz τι να κάνω;;; Να προσπαθήσω για 5080 ή να περιμένω 5070; Τα πράγματα είναι δύσκολα..Όταν δεν υπάρχει στοκ και η 5080 πουλιέται στα $1500 με msrp $1000,η 5070 με msrp $550 θα πουλιέται 800-900 άνετα εδώ και το μόνο που θα κερδίσεις θα είναι το MFG για το 165ΗΖ monitor,σε raster θα είσαι γύρω 4070Super.Kαι να περιμένεις οι τιμές μπορεί να πέσουν σε ένα μήνα,μπορεί και να μείνουν ίδιες για πολλούς μήνες με αυτή την τεχνητή έλλειψη,και μένει να δούμε τί δασμούς θα βάλλει ο Tράμπας σε EU.. 1
rioener Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εδώ εγώ είμαι με 1080 και περιμένω να δω φως αλλά τίποτα...
DEADLAZARUS Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5080=5070/5060ti. 5070=5060/5060super. Δεν έχω λόγια. Ο πέτσινος μας κοροϊδεύει κατάμουτρα και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εκεί που ένιωθα ενοχές για τα 684 ευρώ τα οποία έσκασα για την inno3d 4070s twin x2, τώρα αισθάνομαι Μάνθος Φουστάνος στην τοποθεσία pc. Δυστυχώς, η μόνη λογική κίνηση είναι ένα ξερό skip. Αν συνεχίσουν έτσι οι αγαπημένες μας εταιρείες με βλέπω με 65άρα oled tv+κονσόλα για όλα τα sp games κι ένα potato/vfm pc για τ' αγαπημένα μου strategy games. Παρατράβηξε το αστείο με τις τιμές. 10
music_lover Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 19 λεπτά πριν, ASFE είπε Απππ καποιος την τσιμπησε Τον άτιμο...έκανε την αγορά του αιώνα! Του την χαρίζουν σε αυτήν την τιμή 😅 1 3
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε 5080=5070/5060ti. 5070=5060/5060super. Δεν έχω λόγια. Ο πέτσινος μας κοροϊδεύει κατάμουτρα και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εκεί που ένιωθα ενοχές για τα 684 ευρώ τα οποία έσκασα για την inno3d 4070s twin x2, τώρα αισθάνομαι Μάνθος Φουστάνος στην τοποθεσία pc. Δυστυχώς, η μόνη λογική κίνηση είναι ένα ξερό skip. Αν συνεχίσουν έτσι οι αγαπημένες μας εταιρείες με βλέπω με 65άρα oled tv+κονσόλα για όλα τα sp games κι ένα potato/vfm pc για τ' αγαπημένα μου strategy games. Παρατράβηξε το αστείο με τις τιμές. 5070=5050 το πολυ καλα θα ηταν αν επιανε 5060.
tommy^ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 26 λεπτά πριν, manos28684 είπε βρε παιδιά έχω μείνει με μια 3060τι και έχω οθόνη 1440p 165hrz τι να κάνω;;; Να προσπαθήσω για 5080 ή να περιμένω 5070; Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε 4080 Super.
music_lover Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, tommy^ είπε Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε 4080 Super. Και να χάσει για 500€ ψωροευρώ το MFG? 🤯 Συγκεντρωθείτε ορισμένοι!!! 2
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, BlurayMoviesGreece said: Δυστυχως η Nvidia και η καθε Nvidia θα συνεχισει να κανει οτι κανει,οι σκαλπερς θα συνεχισουν να κονομανε και η πλειοψηφια των καταναλωτων θα συνεχισει να γκρινιαζει για τις τιμες των Top προιοντων σε καθε χομπυ, γιατι παντα θα υπαρχει μια μεριδα καταναλωτων που αγοραζουν χωρις να τους νοιαζει τιποτα. Εμείς δεν μετράμε βέβαια ως αγορά, δεν επηρεάζουμε είτε αγοράσουμε είτε όχι σε παγκόσμια κλίμακα. Προφανώς δεν μας κάνει λιγότερο ηλιθίους που αγοράζουμε τις παπαριες του πέτσα, αλλά ενα δυο χόμπι έχουμε, όσο μπορούμε θα τα σκαμε μέχρι να μην γίνεται άλλο. Η Nvidia δεν θα αλλάξει πολιτική γιατί πολύ απλά κάνει next level μονοπώλιο. Πως γίνεται να μην αγοράσεις τις κάρτες τους όταν είναι το χόμπι σου και είναι η μοναδική σου επιλογή την δεδομένη στιγμή; Είναι σαν να κάνεις σκι και όλον τον εξοπλισμό μπορείς να τον πάρεις από ενα μόνο brand. Η AMD μπορεί να εκθρόνισε την Intel στις cpu αλλά στις gpu και τις κατηγορίες που ενδιαφέρεται από ότι φαίνεται ο περισσότερος κόσμος, χαιρετάει πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας. Μείναμε λοιπόν με τον πέτσα και τις ορέξεις του κάθε γενιά. Το θετικό πάντως αφού μιλάμε για Ελλάδα, και εδώ είμαστε ένα μέρος του τεχνολογικού community της χώρας, ειναι πως οι περισσοτεροι, αν όχι όλοι, δεν είναι υπέρμαχοι της πολιτικής της nvidia, ίσα ίσα...σε κανέναν δεν αρεσει να τα σκάει σε κάτι που κοστίζει αδικαιολογητα αυτά τα ποσά. Μας βλέπεις ότι σχεδόν όλοι κράζουμε. Κράζουμε θα πεις αλλά αγοράζουμε. Το απάντησα αυτό πιο πάνω, όταν είσαι αρρωστακι με αυτήν την φάση, δεν λογαριάζεις και πολλά. Προφανώς υπάρχουν οι έχοντες και η μη έχοντες, υπάρχει διαφορετικός πήχης αγοραστικής δύναμης και προτεραιοτήτων. Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως είναι ίσως η χειρότερη γενιά που έχει βγάλει ποτέ ο πέτσας από άποψη performance per dollar. Όσοι είστε με τις 4xxx, skip and be happy with that, οσοι είστε με τις 3xxx και κάτω, δείτε μήπως βρείτε κάτι αξιόλογο αν ποτέ πέσει η τιμή κτλ. Υπάρχει και το 2d hand aftermarket, μπορεί να έχετε όφελος στο τέλος της ημέρας. Μέχρι τότε θα θαυμάζω benches από τον συμφορουμίτη που όπως μας είπε τσίμπησε την 5090 από Πλαισιάρα, (τα περιμένω κανόνισε) και τον @azazil1190 λίαν συντόμως να μας κανει ανακοίνωση για την Astral και ότι εν τέλει ενέδωσε στην αμαρτία... Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Alex21121988 4
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αυτοί είναι που χαλάν την πιάτσα και βάζουν σε πειρασμό και μας τους υπόλοιπους που προσπαθούμε να μείνουμε στον ίσιο δρόμο.😟 1 1
Δημοφιλής ανάρτηση azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Παιδιά να σας ανακοινώσω κάτι? Τελικά είμαι μαλακας....🥲 Το γιατι νομίζω καταλάβατε. Περισσότερα αύριο. Αύριο λογικά θα σας δώσω τα πρώτα στοκ νουμερακια. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από azazil1190 13 17
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Just now, azazil1190 said: Παιδιά να σας ανακοινώσω κάτι? Τελικά είμαι μαλακας....🥲 Το γιατι νομίζω καταλάβατε. 3500;
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 minutes ago, Agent_Orange said: Με ανώμαλους μιλάτε; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα