Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, icenex είπε PaperΚαρτες με το σταγονομετρο για να διατηρηθει η τιμη στα υψη...Πραγματικα αν δεν φαει αυτη η γενια price drop σε χρονο ρεκορ κατι κανουμε λαθος σαν καταναλωτες... Δεν ειναι μονο το fake paper launch. Απο που να το πιασουμε. Καθε tier καρτας εκτος 5090 που εχει 3500 ευρω ειναι σχεδον 2 tier κατω η 5070 ειναι σαν 5050 η 5080 ειναι σαν 5060ti H 5090 που ειναι αρματωμενη με τρελα specs εχει scaling για σφαλιαρες περα οτι ειναι και ρουφηχτρα στο ρευμα Το fake paper launch ωστε να κρατησει τις τιμες κοντα 50% πανω απο το msrp ειναι τραγικο Το 8% πανω της 5080 απο την 1 χρονου 4080super των 999 ευρω και τα 1600 της 5080 ειναι τραγικο Η 4090 που ειναι 20% πανω απο 5080 και επαιζε εδω και 2.5 χρονια μεχρι 1800 και με 24gb vram Το MFG που θελει 240hz οθονες η 180 σε οτιδηποτε παρακατω ειναι σχεδον αχρηστο γιατι ανεβαζει το latency κατακορυφα μιας και ριχνει τα rendered frames αρκετα για να γεμισει την οθονη με fake Να συνεχισω και αλλο? Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Arkin 7
ASFE Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Οποιος θελει παντως 5080 1 τεμαχιο λεει το εχει και παραλαμβανει Τριτη!!
crsweber Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, acalm είπε Ναι, εάν δεν αλλάξεις το προφίλ στο driver από μόνο του θα χρησιμοποιεί το παλιο μοντέλο. Το dll ειναι σα container που έχει 2 μοντέλα πλεον και το καθένα έχει κάποια συγκεκριμένα config, πχ 1 με καλύτερο ΑΑ με περισσότερο frame accumulation άρα κ ghosting κ 1 με λιγότερο που θα έχει το αντίθετο. Αν δε του πεις από inspector τι να κάνει override θα χρησιμοποιεί το ίδιο μοντέλο κ προφίλ που έχει καθοριστεί από το developer, απλα θα είσαι σε updated version του λόγω νέου dll. κατεβασα την τελευταια εκδοση του Nvidia profile inspector, με τα τελευταια CustomSettingNames εβαλα το Preset K (v310+) στις ρυθμισεις του dlss-sr preset, και παλι τα ιδια artifacts εχει μαλλον για bug προκειται γιατι ειχα παρατηρησει και στο Ninja gaiden 2 black, οτι με dlss στις αντανακλασεις εβλεπες κατι σαν τετραγωνακια-αστερακια, που σε native αναλυση δεν υπηρχε κατι τετοιο
Sarandis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εγώ έγινα και επιλεκτικός μέσα στο χάος, θέλω τη zotac solid. Πήρα τροφοδοτικό τελικά να έχω κάτι να περιμένω. 😄
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Braveheart1980 said: ΩΝΣΓ Μααααααααλιστααααα! Αυτο ακριβως που επρεπε συμφωνα με τον πετσινο. 104,78 το μηνα αλλα ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ! 🤩 Πληρωνεις, σου κοβουν αποδειξη, αλλα δεν σου δινουν καρτα!! Spoiler Μενεις μονο με το κουτι αλλα περηφανος! ...''the more you buyyy...'' Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από scorpion8283 3
music_lover Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Θα πέσουν με τα μούτρα οι ανυπόμονοι, θα εξαντλήσουν το σκόπιμα περιορισμένο απόθεμα και κάποια στιγμή θα ομαλοποιηθεί η αγορά, το θέμα είναι πότε.
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, music_lover είπε Θα πέσουν με τα μούτρα οι ανυπόμονοι, θα εξαντλήσουν το σκόπιμα περιορισμένο απόθεμα και κάποια στιγμή θα ομαλοποιηθεί η αγορά, το θέμα είναι πότε. Ναι ωραιοι οι ανυπομονοι. Δεν εδωσαν περσι 999 για 4080super και δινουν σημερα 1600αρια για 5080 με 8% πανω επιδοσεις. Ωραιοι εξυπνο κολπο που περιμεναν 1 χρονο για να παρουν καρτα. 6 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 32 λεπτά πριν, icenex είπε PaperΚαρτες με το σταγονομετρο για να διατηρηθει η τιμη στα υψη...Πραγματικα αν δεν φαει αυτη η γενια price drop σε χρονο ρεκορ κατι κανουμε λαθος σαν καταναλωτες... Καλα οσο για τους σκαλπερς ευχομαι να πουλησουν οχι απλα με χασουρα αλλα να την φανε τοσο που να μην ξανασκεφτουν το σκαλπιγκ σαν επαγγελμα. Δυστυχως η Nvidia και η καθε Nvidia θα συνεχισει να κανει οτι κανει,οι σκαλπερς θα συνεχισουν να κονομανε και η πλειοψηφια των καταναλωτων θα συνεχισει να γκρινιαζει για τις τιμες των Top προιοντων σε καθε χομπυ, γιατι παντα θα υπαρχει μια μεριδα καταναλωτων που αγοραζουν χωρις να τους νοιαζει τιποτα. Εδω βλεπεις να κανουν σαν τρελοι να προλαβουν να αγορασουν απο το Πλαισιο ενω συνειδητα ξερουν οτι θα τους γδαρει. Οταν ειναι διατεθημενοι να πληρωσουν 500-600€ παραπανω κατι που ειναι ηδη υπερκοστολογημενο μονο και μονο για το εχουν απο τους πρωτους, πως μπορει να αλλαξει αυτη η κατασταση; Δηλαδη ακομα και αν σου περισσευουν, ακομα και αν ειχες gpu και ησουν τοσο ατυχος που σου καηκε εχθες το βραδυ δεν αγοραζεις απο Πλαισιο... Θα περιμενεις λιγο καιρο, θα τη παρεις απο καπου αλλου και τα 500-600€ που θα γλιτωσεις δεν λεω να τα κανεις μασουρι, παρε κατι αλλο που θα σου ειναι χρησιμο. Αν γινεται τοσο ευκολα στο Ελλαδισταν φαντασου ποσο ευκολα μπορει να γινει στο εξωτερικο σε πολυ μεγαλυτερη κλιμακα με αλλο πληθωρισμο, αλλους μισθους και αλλες φορολογιες. 8
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: ,ακομα και αν ειχες gpu και ησουν τοσο ατυχος που σου καηκε εχθες το βραδυ δεν αγοραζεις απο Πλαισιο... Spoiler Ασχετο, μου θυμισε urban legend καταρα απο γκομενα μου την στηνεις για να κατσεις να παιξεις...😋 1
music_lover Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι ωραιοι οι ανυπομονοι. Δεν εδωσαν περσι 999 για 4080super και δινουν σημερα 1600αρια για 5080 με 8% πανω επιδοσεις. Ωραιοι εξυπνο κολπο που περιμεναν 1 χρονο για να παρουν καρτα. +500€ διαφορά για 8-10% raster και multi fg.. 1
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, music_lover είπε +500€ διαφορά για 8-10% raster και multi fg.. Ναι για αυτο ανεφερα την 1600αρα και αντε οκ 600 ευρω πανω το οτι 1 χρονο περιμεναν 5000 σειρα εκεινο ειναι το χειροτερο. Αν δεν ετρεχε ο κοσμος και δεν ταϊζε το καθε scalper plaisio η τον ιδιο τον scalper που αγοραζει 100 καρτες και τις πουλαει χρυσαφι ολες οι τιμες θα ηταν καλυτερες. Αλλα το εχω πει εχει πολυ χρημα για καψιμο ο κοσμος οποτε τετοιες τακτικες δεν προκειται να εξαλειψουν. Εχουν παρει χαμπαρι τον κοσμο εταιριες καταστηματα scalpers και βαρανε αλυπητα. 1
icenex Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι ωραιοι οι ανυπομονοι. Δεν εδωσαν περσι 999 για 4080super και δινουν σημερα 1600αρια για 5080 με 8% πανω επιδοσεις. Ωραιοι εξυπνο κολπο που περιμεναν 1 χρονο για να παρουν καρτα. Γιατι το κοροιδευεις φιλε Αρκιν ξερεις τι ειναι απο τα 70fps να πηγαινεις 75 αλλαζει η gaming εμπειρια καταφορυφα. Spoiler Ασχετο με αυτα κ με αυτα που βλεπω τι ζορι τραβανε τα παιχνιδια στο 4κ κ επειδη οι καρτες ξεφευγουν δεν ειμαι διατεθιμενος να δινω 2-3χιλιαρικα καθε 2 χρονια αποφασισα να μεινω 27" 1440p. Ειχα σκοπο να παρω την Dell G3223Q που κανει γυρω στα 600€ πλεον λεω δεν μαμιεται αφου θα μεινω 27 1440p θα κανω την υπερβαση και θα παρω ενα τουμπανο μονιτορ oled.To φιλοσοφησα κ ειπα τα λεφτα που θα εδινα για νεα καρτα και τροφοδοτικο που θα χρειαζομουν αν πηγαινα σε 4k να τα δωσω και να παρω μια τηλεοραση oled k μαλιστα 65" απο 55" που εχω τωρα.Και δοκιμαζω εκει το 4k oled gaming αν χρειαστει για να μου φυγει ο καημος. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από icenex 2
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, icenex είπε Γιατι το κοροιδευεις φιλε Αρκιν ξερεις τι ειναι απο τα 70fps να πηγαινεις 75 αλλαζει η εμπειρια καταφορυφα. Απόκρυψη περιεχομένων Ασχετο με αυτα κ με αυτα που βλεπω τι ζορι τραβανε τα παιχνιδια στο 4κ κ επειδη οι καρτες ξεφευγουν δεν ειμαι διατεθιμενος να δινω 2-3χιλιαρικα καθε 2 χρονια αποφασισα να μεινω 27" 1440p. Ειχα σκοπο να παρω την Dell G3223Q που κανει γυρω στα 600€ πλεον λεω δεν μαμιεται αφου θα μεινω 27 1440p θα κανω την υπερβαση και θα παρω ενα τουμπανο μονιτορ oled.To φιλοσοφησα κ ειπα τα λεφτα που θα εδινα για νεα καρτα και τροφοδοτικο που θα χρειαζομουν αν πηγαινα σε 4k να τα δωσω και να παρω μια τηλεοραση oled k μαλιστα 65" απο 55" που εχω τωρα.Και δοκιμαζω εκει το 4k oled gaming αν χρειαστει για να μου φυγει ο καημος. Ναι τρελη διαφορα ειδικα με VRR+FG μερα με τη νυχτα. Αν θες γρηγορο gaming μεινε στο 27αρι η πανε σε 34αρι που προτεινω παντα ως φαν των UW monitors. Αν θες 4Κ και δεν θελεις να ριχνεις ρυθμισεις τα εχουμε πει μονο το καλυτερο ειναι αρκετο και αυτο στα πιο βαρια παιχνιδια. Γιατι 4Κ 3-4 χρονων παιχνιδια παιζεις και με 4070 αψογα η σε raster και με 4060 ανετα. Το ζορικο ειναι το 4Κ path tracing max τα παντα με dlss quality/balanced εκει γονατιζουν και οι πιο ακριβες. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, icenex είπε Γιατι το κοροιδευεις φιλε Αρκιν ξερεις τι ειναι απο τα 70fps να πηγαινεις 75 αλλαζει η gaming εμπειρια καταφορυφα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ασχετο με αυτα κ με αυτα που βλεπω τι ζορι τραβανε τα παιχνιδια στο 4κ κ επειδη οι καρτες ξεφευγουν δεν ειμαι διατεθιμενος να δινω 2-3χιλιαρικα καθε 2 χρονια αποφασισα να μεινω 27" 1440p. Ειχα σκοπο να παρω την Dell G3223Q που κανει γυρω στα 600€ πλεον λεω δεν μαμιεται αφου θα μεινω 27 1440p θα κανω την υπερβαση και θα παρω ενα τουμπανο μονιτορ oled.To φιλοσοφησα κ ειπα τα λεφτα που θα εδινα για νεα καρτα και τροφοδοτικο που θα χρειαζομουν αν πηγαινα σε 4k να τα δωσω και να παρω μια τηλεοραση oled k μαλιστα 65" απο 55" που εχω τωρα.Και δοκιμαζω εκει το 4k oled gaming αν χρειαστει για να μου φυγει ο καημος. Spoiler Αν παιζεις Single player games μια χαρα θα τη βγαλεις και με μια Tv. Eγω που εχω μαθει να παιζω στο μισο μετρο απο το monitor και οχι στα 3 μετρα, που ανα πασα στιγμη στα MMO RPG/ARPG χρησιμοποιω το chat ενω παιζω δεν μπορω να παιξω σε TV. Mε το G3223Q ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σιγουρα δεν εχει τα χρωματα του OLED αλλα θεωρω "κλεψιμο" τα 1200€ για 32" monitor OLED. Οταν πανε κοντα στα 800€ τα 32" OLED θα εχω dual monitor το G3223Q. Games,ταινιες στο OLED και browsing,workloads στο G3223Q για να μην εχω στο νου μου και το Burn in. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από BlurayMoviesGreece 2
ASFE Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, ASFE said: Οποιος θελει παντως 5080 1 τεμαχιο λεει το εχει και παραλαμβανει Τριτη!! Απππ καποιος την τσιμπησε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα