Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ASFE είπε

Ωραιος!!! Περιμενουμε φωτο με ζωνη ασφαλειας στη θεση του συνοδηγου!!! 😁

Δεν ξερω τι αμαξι εχει ο acalm παντως το δικο μου αμαξι που κανει οσο η καρτα περα απο ζωνη θα του εβαζα ηλεκτρικη κουβερτα, πουπουλενιο παπλωμα, μαξιλαρι κ μεταξωτα σεντονια. :P

• Haha 2
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

ΩΝΣΓ

image.png.3d7cdb44953a5ad89df67333d55c8caa.png

image.png.4ccb82f723bd15cd91af432ca5f01b4c.png

Αρα 27 μηνες μέχρι να βγει η 6090 λίγο πάνω λίγο κατω τη ξεπληρώνεις. Ευκαιρία κ με bonus thermal throttling κ 50db fan noise

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, acalm είπε

Αρα 27 μηνες μέχρι να βγει η 6090 λίγο πάνω λίγο κατω τη ξεπληρώνεις. Ευκαιρία κ με bonus thermal throttling κ 50db fan noise

Δεν ξέρουμε αν έχει thermal throttling η Ventus, μπορεί να είναι μια χαρά τίμια..

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν ξέρουμε αν έχει thermal throttling η Ventus, μπορεί να είναι μια χαρά τίμια..

Πιστεύω όχι σε avg αλλά τα κρυμμένα Hotspot θα είναι to die for 💀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, acalm είπε

Πιστεύω όχι σε avg αλλά τα κρυμμένα Hotspot θα είναι to die for 💀

Ίδιο hotspot Delta θα έχουν  αφού στο ίδιο μηχάνημα φτιάχνουν το coldplate.

Σιγά μην έχουν καλύτερο για την Suprim, απλά κάνα heatpipe/vapor chamber και fin παραπάνω και μερικά vrm phases για να ζητήσουν έξτρα μαρούλι. Και όλο αυτό για +4% power limit.

Αν είχαν Liquid Metal στην Suprim, τότε θα έβλεπες καλύτερο Delta.

Επεξ/σία από Jts
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Jts είπε

Ίδιο hotspot Delta θα έχουν  αφού στο ίδιο μηχάνημα φτιάχνουν το coldplate.

Σιγά μην έχουν καλύτερο για την Suprim, απλά κάνα heatpipe/vapor chamber και fin παραπάνω και μερικά vrm phases για να ζητήσουν έξτρα μαρούλι. Και όλο αυτό για +4% power limit.

Βάλε και κάτι για την εμφορφια καλέ , ο νιος είναι λεβέντης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Βάλε και κάτι για την εμφορφια καλέ , ο νιος είναι λεβέντης 

Κοίτα η ομορφιά είναι υποκειμενική οπότε για κάποιους μπορεί όντως να αξίζουν τα έξτρα $$.

Ακόμα και τα λίγα dba που θα είναι καλύτερη η Suprim δηλαδή.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Jts είπε

Κοίτα η ομορφιά είναι υποκειμενική οπότε για κάποιους μπορεί όντως να αξίζουν τα έξτρα $$.

Ακόμα και τα λίγα db που θα είναι καλύτερη η Suprim δηλαδή.

800 ευρώ με κάνουν και την βλέπω κούκλα αν πιω και λίγο 😌 

Σόρρυ ήδη πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά κάθε γενιά για flagship και πλέον εδώ και λίγα χρόνια για αστεία πράγματα. 

Να ήταν κάνα 300-400αρι ίσως.. το μόνο ερωτηματικό για εμένα είναι η επαρκής ψύξη των μνημών για αυτή τη γενια

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Σόρρυ ήδη πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά κάθε γενιά για flagship και πλέον εδώ και λίγα χρόνια για αστεία πράγματα. 

Να ήταν κάνα 300-400αρι ίσως.. το μόνο ερωτηματικό για εμένα είναι η επαρκής ψύξη των μνημών για αυτή τη γενια

Όσες έχουν βγει reviews είναι -10C από την FE οπότε δεν νομίζω να έχουν θέμα οι AIBs με τις τεράστιες ψύχτρες.

Αν θυμάμαι καλά στις 4090 για OC λειτουργούσαν και καλύτερα, οι GDDR6x βέβαια, σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, εκεί 70-80 δηλαδή.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Απλά είναι φθηνοί οι aibs βάζουν χάλια pads και "εντελώς τυχαία" ξεχνάνε να βάλουν pads σε ένα 2 μνημουλες (ήσε κάποια chokes κλπ) για  να καίγονται στα 4-5 χρονάκια. Έτσι ήταν η 3080 master που έχω, τις πέρασα geild pads παντού και πήγε από 90c στους 72c...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...