Teddy77 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 minutes ago, ASFE said: Και το you.gr για προπαραγγελια Ρε σεις τι γίνεται? Η Gaming trio είναι 1 step up πάνω από τo σαπάκι τη ventus... Καλή αλλά όχι σούπερ γουάου. Έβγαλαν και ένα μοντέλο πάνω από αυτή, την Vanguard. Η suprim που είναι τοπ θα πάει 4Κ?
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, acalm είπε Αύριο παράδοση 😜 ??? 1
acalm Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε ??? Αρχίζει σε 50 τελειώνει σε 90 😍 2
akis23 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Πάντως η Astral απορρίπτεται, κάνει απίστευτο θόρυβο.MSI Suprim η καλύτερη επιλογή από την εμπειρία μου, μιας και το σύστημα ψύξης μοιάζει με την προηγούμενη γενιά, που ήταν αποδοτική και ήσυχη. .
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, acalm είπε Αρχίζει σε 50 τελειώνει σε 90 😍 Μαγαζί ;
acalm Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Μαγαζί ; Από τη γνωστή κορνίζα, δεν νομίζω έχει κανένα άλλο στοκ από day1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, acalm είπε Από τη γνωστή κορνίζα, δεν νομίζω έχει κανένα άλλο στοκ από day1 Astral ; 1
acalm Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Astral ; Ναι χωρίς master η suprim ήταν η μόνη επιλογή..
ASFE Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ωραιος!!! Περιμενουμε φωτο με ζωνη ασφαλειας στη θεση του συνοδηγου!!! 😁 1 3
harderos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στη δική μου πάντως θα βάλω power limit όταν τη βάλω. Όχι κάτι δραματικό, απλά για παραπάνω σιγουριά.
acalm Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ASFE είπε Ωραιος!!! Περιμενουμε φωτο με ζωνη ασφαλειας στη θεση του συνοδηγου!!! 😁 Ελπιζω να μη ανατιναχτεί το corsair 1200w με τον ocd raptor lake. Έλεγα να τσιμπήσω κ nzxt 1500 αλλά ίδια cw πλατφόρμα είναι άρα δε νομίζω να έχω θέμα. Έχω κ ένα seasonic prime titanium 1k για backup. 👀 Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από acalm
ASFE Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ολα καλα θα πανε αλλα καλου κακου πες μας σε ποια περιοχη εισαι για να χουμε το νου μας 😆 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα