Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάρκετινγκ και ψυχολογία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο ο πετσινος και όχι μόνο στο paper launch αλλά και στη vram  που την δίνει με το σταγονόμετρο και δημιουργεί στους καταναλωτές την ψυχολογική πίεση οτι δεν θα τους φτάσει με αποτέλεσμα να τους αναγκάζει να αναβαθμίζουν πιο γρήγορα ή να πάνε σε ανώτερα tiers και να ξοδεύουν περισσότερο χωρίς ουσιαστικό όφελος (βλέπε 5060ti 16gb) είτε να πάνε κατευθείαν στο halo για να είναι εξασφαλισμενοι μιας και έχει καταργήσει πλέον την high end xx80 κατηγορία και απο την μεσαία σε πάει κατευθείαν στο flagship/halo.  Όλα υπολογισμένα με ακρίβεια και master στην ψυχολογία του μάρκετινγκ.

• Like 4
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, azazil1190 said:

Πέρα από την πλάκα.

Η 5090d μια χαρά βλέπω πούλησε στην Κίνα.

Κατά τα άλλα τρώει μπλόκο στις nvidia κάρτες η κινα😆

Nα ξέρεις ότι legit είχα πιάσει γνωστό μου  χθες ναυτικό που θα είναι Κίνα αύριο, μήπως έφερνε τίποτα στην επιστροφή του. Αλλά μετά μου εξήγησε το μπέρδεμα στο πως μπορείς να αγοράσεις εκεί κτλ, λίγο ότι με έπιασε ένας ελαφρύς πονοκέφαλος, λίγο το ότι ξεκινούσε το Ολυμπιακός-Καραμπαχ 2ο ημίχρονο, και είχα αγωνία, έκανα give up. 
Μου είπε αλήθεια ή απλώς βαριόταν να εξυπηρετήσει την δική μου λόξα λέτε;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Πηρες καρτα ρε? 

😐 

2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Nα ξέρεις ότι legit είχα πιάσει γνωστό μου  χθες ναυτικό που θα είναι Κίνα αύριο, μήπως έφερνε τίποτα στην επιστροφή του. Αλλά μετά μου εξήγησε το μπέρδεμα στο πως μπορείς να αγοράσεις εκεί κτλ, λίγο ότι με έπιασε ένας ελαφρύς πονοκέφαλος, λίγο το ότι ξεκινούσε το Ολυμπιακός-Καραμπαχ 2ο ημίχρονο, και είχα αγωνία, έκανα give up. 
Μου είπε αλήθεια ή απλώς βαριόταν να εξυπηρετήσει την δική μου λόξα λέτε;

Και τι θα έκανες με εγγύηση ρε. Τόσα χρήματα και να γίνει καμία στραβή και να χρειαστείς rma? Από μένα όχι.

Ευρώπη μόνο να είσαι safe.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, azazil1190 said:

😐

Και τι θα έκανες με εγγύηση ρε. Τόσα χρήματα και να γίνει καμία στραβή και να χρειαστείς rma? Από μένα όχι.

Ευρώπη μόνο να είσαι safe.

Αν τύχαινε η στραβή θα τον έβαζα να την πάει ο ίδιος μετά και να μου δώσει την δική του μέχρι να παραλάβω την καινούρια. Μπορώ να γίνω αρκετά σπασαρχ.. ε πειστικός όταν χρειάζεται. 

Ποια Ευρώπη; Μεταξύ μας τώρα, δεν μας βλέπει κανείς, μόνο Πλαίσιο.

αυταμαρεσουν Whisper GIF - ΑΥΤΑΜΑΡΕΣΟΥΝ Whisper These I Like - Discover &  Share GIFs

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Haha 2
Δημοσ.

Εγώ από την άλλη νομίζω απλά ότι έχουν γραμμένο το gaming. Προτιμούν όλα τα τσιπάκια να τα ρίξουν στο ai που έχουν πολύ περισσότερο κέρδος. ΕΒγάλαν 10 κάρτες για να μη χάσουν την πρωτοκαθεδρία στο gaming αλλά μέχρι εκεί, δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν στους gamers...

Σιγά μην κάτσουν με τα δισ που βγάζουν να ασχολουνται με εμάς για να κάνουν ψυχολογικά παιχνίδια...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stratdevel1 είπε

Εγώ από την άλλη νομίζω απλά ότι έχουν γραμμένο το gaming. Προτιμούν όλα τα τσιπάκια να τα ρίξουν στο ai που έχουν πολύ περισσότερο κέρδος. ΕΒγάλαν 10 κάρτες για να μη χάσουν την πρωτοκαθεδρία στο gaming αλλά μέχρι εκεί, δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν στους gamers...

Σιγά μην κάτσουν με τα δισ που βγάζουν να ασχολουνται με εμάς για να κάνουν ψυχολογικά παιχνίδια...

δεν νομιζω οτι ισχυει σε μεγαλο βαθμο αυτο. Γιατι το R&D κομματι τους εχει δουλεψει αρκετα καλα θα ελεγα δεδομενων των τοσων εξτρα features που δεν τα εχουν οι ανταγωνιστες ή δεν τα εχουν στον ιδιο βαθμο

Δημοσ.

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω την γκρίνια, τι να πουν και οι Κινέζοι έχετε δει τιμές στις 5090D; Και δεν μπορώ να καταλάβω πως οι 5090 είναι 2-3 slot Και οι 5090D 120slot.

Screenshot_61.png

• Thanks 1
  • Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Λένε πως δεν ισχύει τόσο στις 5090 και περιμένουν firmware update για να το βουλώσει το 4ο fan που είναι και το noisy one.
Επίσης όσο αφορά cw, το διόρθωσε από ότι φαίνεται η Asus. Βεβαια, κάτσε να πάρει και κανένας κανονικός πελάτης και όχι reviewer (ας τους πούμε έτσι για την οικονομία της συζήτησης) και τότε θα κρίνουμε. 
Περισσότερο θα εμπιστευτώ τα πρώτα άτομα εδώ άλλωστε που θα έχουν κάρτα στα χέρια τους, παρά αρκετά μικρομεσαία σαλιάρικα κανάλια στο yt με μόλις 50Κ συνδρομητές. 

ΥΓ. Ελπίζω να τις ζητάει πίσω τις κάρτες η Asus που συνήθως έτσι πράττει, είδα unboxing 5080  TUF/Astral σε UK κανάλι, και ήθελα να ρίξω γροθιά στο κινητό μου με αυτά που άκουγα και γενικώς στο που καταλήγουν αυτές οι κάρτες.
Launch λοιπόν για τους τζαμπατζήδες του yt, μπότια και scalpers. 
Ευγε πέτσινε.

Δεν έχει Asus 5090 για να πει για coil whine μόνο την fe που είχε.

Η x80 series δεν είχαν τόσο πολύ, που και για την 5080 λέει ότι ακούγεται όταν χαμήλωσε το πίσω φαν.

7 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.

Είχε πλάκα αυτό το βίντεο πάντως.

Από το 'πωπω γιατί είναι τόσο δυνατό το φαν' στο 'α ωραία, τώρα είναι ήσυχο αλλά ακούω το coil whine'

• Like 2
Δημοσ.

Στο Πλαίσιο έχει ακόμα Ventus και τις ακριβότερες 5090. Να θυμίσω ότι η MSI έχει πει πως αρχές Φλεβάρη θα κάνει τις πρώτες αποστολές, άρα μιλάμε για preorders και όχι για στοκ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, harderos είπε

Στο Πλαίσιο έχει ακόμα Ventus και τις ακριβότερες 5090. Να θυμίσω ότι η MSI έχει πει πως αρχές Φλεβάρη θα κάνει τις πρώτες αποστολές, άρα μιλάμε για preorders και όχι για στοκ.

Αν δεν κανω λαθος δεν εχει ,ειναι με αναμονη παραλαβης μεσα φλεβαρη τις περιμενουν και οχι πολλες στα δαχτυλα του χεριου.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...