Alex21121988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Aν σε ολόκληρο το Αμούρικα στόκαραν όλες και όλες 233 5090, πόσες πιστεύετε ότι κατάφερε το τιτανομέγιστο Πλαίσιο; 🤣 Πιο χάρτινο το launch και από το πρωτάθλημα του 2018. *χαβαλέ κάνω, μην ορμήσετε xD 1 3
nlogginidis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 19 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Aν σε ολόκληρο το Αμούρικα στόκαραν όλες και όλες 233 5090, πόσες πιστεύετε ότι κατάφερε το τιτανομέγιστο Πλαίσιο; 🤣 Πιο χάρτινο το launch και από το πρωτάθλημα του 2018. *χαβαλέ κάνω, μην ορμήσετε xD Ραζβαναρε εσύ;;;; 3
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Και επειδή έχω λίγη όρεξη πρωινιάτικα, και τα στερητικά βαράνε ανελέητα δίχως halo gpu μέσα στα σπλάχνα του main συστήματος μου, (δείτε ρε, μέχρι και στην υπογραφή, ακόμα την έχω την 4090 υπερήφανα εκει παρόλο που πρόδωσα και την έστειλα, τι να βάλω Intel graphics; ) φάτε λίγο conspiracy theory. Ναι πρωί πρωι και δίχως καφέ αν τολμάτε. Λίγα πράγματα θέλω να πω όσο αφορά για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό με το low/ανύπαρκτο stock. O tech Jesus Steve έδωσε μερικές δικές του εκδοχές/εικασίες. Μια είναι ότι η nvidia ήθελε να προλάβει CES, Computex, να διαφημιστεί δηλαδή εύκολα, γρήγορα, που δεν το έχει και ιδιαίτερη ανάγκη βέβαια αλλά anw. Άλλη εκδοχή του Steve ήταν ότι o πέτσας πήγε να θάψει πιο κάτω ακόμα τους κόκκινους. Λες και οι κόκκινοι κάνουν με κάποιο τρόπο compete σε αυτή την κατηγορία καρτών (και) σε αυτή την γενιά... Εγώ όπως και κάποιοι άλλοι πιστεύω πως όλο αυτό είναι artificially εντέχνως φτιαγμένο (σαν τα ai fps που μας πλασάρουν) από τον πέτσα ώστε να χτυπήσει το FOMO των hardcore consumers. Και τι έγινε θα ρωτήσει κάποιος; Ε έλα στην φωτιά να σου τα πω νεαρέ. 100+άνθρωποι (δεν έχει σημασία η πνευματική/νοητική τους υγεία) να κατασκηνώνουν μέσα στο κρύο έξω από retailers all over Αμούρικα... Θα βγει μετά από κάποιες ημέρες ο πέτσας και θα σου πει ξεπουλάμε παντού, αφού θέλει ο κόσμος τις κάρτες μας. Όταν σε κάτι δίνεις την αίσθηση ότι είναι premium, ότι είναι για λίγους, ότι παίζει και να το χάσεις αν δεν βιαστείς, βιάζεις τον ψυχισμό του consumer ο οποίος εν τέλει θα ενδώσει, και αν είναι και λίγο παραπάνω φελλός από το επιτρεπτό, θα στήσει σκηνή έξω από το Βestbuy στους -18 βαθμούς, να περίμένει 2 και 3 ημέρες, μήπως τον λυπηθεί κανένας Χριστιανός, παίξει λαχνός όπως του Τζόρνταν στην Μαρμίτα, κερδίσει κάποιος την σειρά του, δεν πεθάνει από το κρύο, και στο τελος θα σκασει τα 4Κ, που προφανώς θα έχουν ήδη scalpάρει. Πατέντα όχι τίποτα χθεσινά.... Τα καταστήματα το γνωρίζουν ότι μέσα στις αποθήκες τους έχουν από καμία εως τέσσερες κάρτες, προφανώς και ο πέτσας, και αφήνουν να συμβαίνει αυτό το τσίρκο. Πουλάει όσο θέλει, όποτε θέλε, όπου θέλει, όπως θέλει, αν θέλει. Μου θυμίζει την φάση στο South Park που ο Cartman είχε το δικό του Λούνα Παρκ και δεν άφηνε τον κόσμο να μπει μέσα, για να έχει όλα τα παιχνίδια να παίζει πάρτι του, και η ουρά έξω άπειρη. Για τον κόσμο του South Park ο Cartman έπαιξε γαμηστερό marketing trick ότι ''δεν σε αφήνω μεγάλε να μπεις, το πάρκο είναι μόνο για μένα'' και το έκανε αυτομάτως πόλο έλξης. Ξέρω, σας έκαψα λίγο με το τελευταίο αλλά πιστεύω το πιάνετε το πνεύμα αυτών που γράφω.(και αν έχετε δει αυτό το ep του South Park) Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Alex21121988 8
chrisde Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Και επειδή έχω λίγη όρεξη πρωινιάτικα, και τα στερητικά βαράνε ανελέητα δίχως halo gpu μέσα στα σπλάχνα του main συστήματος μου, (δείτε ρε, μέχρι και στην υπογραφή, ακόμα την έχω την 4090 υπερήφανα εκει παρόλο που πρόδωσα και την έστειλα, τι να βάλω Intel graphics; ) φάτε λίγο conspiracy theory. Ναι πρωί πρωι και δίχως καφέ αν τολμάτε. Λίγα πράγματα θέλω να πω όσο αφορά για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό με το low/ανύπαρκτο stock. O tech Jesus Steve έδωσε μερικές δικές του εκδοχές/εικασίες. Μια είναι ότι η nvidia ήθελε να προλάβει CES, Computex, να διαφημιστεί δηλαδή εύκολα, γρήγορα, που δεν το έχει και ιδιαίτερη ανάγκη βέβαια αλλά anw. Άλλη εκδοχή του Steve ήταν ότι o πέτσας πήγε να θάψει πιο κάτω ακόμα τους κόκκινους. Λες και οι κόκκινοι κάνουν με κάποιο τρόπο compete σε αυτή την κατηγορία καρτών (και) σε αυτή την γενιά... Εγώ όπως και κάποιοι άλλοι πιστεύω πως όλο αυτό είναι artificially εντέχνως φτιαγμένο (σαν τα ai fps που μας πλασάρουν) από τον πέτσα ώστε να χτυπήσει το FOMO των hardcore consumers. Και τι έγινε θα ρωτήσει κάποιος; Ε έλα στην φωτιά να σου τα πω. 100+άνθρωποι (δεν έχει σημασία η πνευματική/νοητική τους υγεία) να κατασκηνώνουν μέσα στο κρύο έξω από retailers all over Αμούρικα... Θα βγει μετά από κάποιες ημέρες ο πέτσας και θα σου πει ξεπουλάμε παντού, αφού θέλει ο κόσμος τις κάρτες μας. Όταν σε κάτι δίνεις την αίσθηση ότι είναι premium, ότι είναι για λίγους, ότι παίζει και να το χάσεις αν δεν βιαστείς, βιάζεις τον ψυχισμό του consumer ο οποίος εν τέλει θα ενδώσει, και αν είναι και λίγο παραπάνω φελλός θα στήσει σκηνή έξω από το Βestbuy στους -18 βαθμούς. Και προφανώς και τα καταστήματα το γνωρίζουν ότι μέσα στις αποθήκες τους έχουν από καμία εως τέσσερες κάρτες, προφανώς και ο πέτσας. Πουλάει όσο θέλει, όποτε θέλει, αν θέλει. Μου θυμίζει την φάση στο South Park που ο Cartman είχε το δικό του Λούνα Παρκ και δεν άφηνε τον κόσμο να μπει μέσα, για να έχει όλα τα παιχνίδια να παίζει πάρτι του, και οι ουρές έξω ήταν άπειρες. Στον κόσμο του South Park ο Cartman έπαιξε γαμηστερό marketing trick ότι ''δεν σε αφήνω μεγάλε να μπεις, το πάρκο είναι μόνο για μένα'' και το έκανε αυτομάτως πόλο έλξης. Ξέρω, σας έκαψα λίγο με το τελευταίο αλλά πιστεύω το πιάνετε το πνεύμα αυτών που γράφω.(και αν έχετε δει αυτό το ep του South Park) Πως τον πίνεις; Spoiler Τον καφέ εννοώ έτσι για να μην παρεξηγηθώ για να σου παραγγείλω, τον χρειάζεσαι άμεσα. Προφανώς πλάκα κάνω, δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις. Ο Πέτσας είναι μανούλα στο marketing αν και την ημέρα της τελευταίας παρουσίασης είτε αυτός δεν είχε πιει καφέ, είτε τα είχε τσούξει λίγο, είτε στα @@ του όλα τρόλαρε αβέρτα ,τι είχε να χάσει; Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από chrisde 2
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, chrisde said: Πως τον πίνεις; Reveal hidden contents Τον καφέ εννοώ έτσι για να μην παρεξηγηθώ για να σου παραγγείλω, τον χρειάζεσαι άμεσα. Προφανώς πλάκα κάνω, δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις. Ο Πέτσας είναι μανούλα στο marketing αν και την ημέρα της τελευταίας παρουσίασης είτε αυτός δεν είχε πιει καφέ, είτε τα είχε τσούξει λίγο, είτε στα @@ του όλα τρόλαρε αβέρτα ,τι είχε να χάσει; Αν εννοείς καφέ, 2+2 με λίγο εβαπορέ. Λέω όμως να κόψω τον καφέ γιατί με κάνει να θέλω να καπνίσω. Λέω να τα κόψω και τα δυο μέχρι να παραλάβω gpu. Mπορεί να πάρει ένα 6μηνο αλλά δεν βαριέσαι... Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Alex21121988 1
chrisde Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Αν εννοείς καφέ, 2+2 με λίγο εβαπορέ. Λέω όμως να κόψω τον καφέ γιατί με κάνει να θέλω να καπνίσω. Λέω να τα κόψω και τα δυο μέχρι να παραλάβω gpu. Mπορεί να πάρει ένα 6μηνο αλλά δεν βαριέσαι... Ναι αλλά με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις, θα πάρεις Astral!!! 1
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Just now, chrisde said: Ναι αλλά με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις, θα πάρεις Astral!!! Πρέπει να δώσω όμως τον ουρανό και τα Ass(tral)... Δεν είμαι καλά ρε σεις, δεν κάνω ποτέ Σεφερλίδικα puns. Αποχωρώ για λίγο να ξελαμπικάρω. Περιμένω βασικά να ξυπνήσει ο Arkin να αναλάβει πόστο. 6
papiadyths Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 32 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Και επειδή έχω λίγη όρεξη πρωινιάτικα, και τα στερητικά βαράνε ανελέητα δίχως halo gpu μέσα στα σπλάχνα του main συστήματος μου, (δείτε ρε, μέχρι και στην υπογραφή, ακόμα την έχω την 4090 υπερήφανα εκει παρόλο που πρόδωσα και την έστειλα, τι να βάλω Intel graphics; ) φάτε λίγο conspiracy theory. Ναι πρωί πρωι και δίχως καφέ αν τολμάτε. Λίγα πράγματα θέλω να πω όσο αφορά για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό με το low/ανύπαρκτο stock. O tech Jesus Steve έδωσε μερικές δικές του εκδοχές/εικασίες. Μια είναι ότι η nvidia ήθελε να προλάβει CES, Computex, να διαφημιστεί δηλαδή εύκολα, γρήγορα, που δεν το έχει και ιδιαίτερη ανάγκη βέβαια αλλά anw. Άλλη εκδοχή του Steve ήταν ότι o πέτσας πήγε να θάψει πιο κάτω ακόμα τους κόκκινους. Λες και οι κόκκινοι κάνουν με κάποιο τρόπο compete σε αυτή την κατηγορία καρτών (και) σε αυτή την γενιά... Εγώ όπως και κάποιοι άλλοι πιστεύω πως όλο αυτό είναι artificially εντέχνως φτιαγμένο (σαν τα ai fps που μας πλασάρουν) από τον πέτσα ώστε να χτυπήσει το FOMO των hardcore consumers. Και τι έγινε θα ρωτήσει κάποιος; Ε έλα στην φωτιά να σου τα πω νεαρέ. 100+άνθρωποι (δεν έχει σημασία η πνευματική/νοητική τους υγεία) να κατασκηνώνουν μέσα στο κρύο έξω από retailers all over Αμούρικα... Θα βγει μετά από κάποιες ημέρες ο πέτσας και θα σου πει ξεπουλάμε παντού, αφού θέλει ο κόσμος τις κάρτες μας. Όταν σε κάτι δίνεις την αίσθηση ότι είναι premium, ότι είναι για λίγους, ότι παίζει και να το χάσεις αν δεν βιαστείς, βιάζεις τον ψυχισμό του consumer ο οποίος εν τέλει θα ενδώσει, και αν είναι και λίγο παραπάνω φελλός από το επιτρεπτό, θα στήσει σκηνή έξω από το Βestbuy στους -18 βαθμούς, να περίμένει 2 και 3 ημέρες, μήπως τον λυπηθεί κανένας Χριστιανός, παίξει λαχνός όπως του Τζόρνταν στην Μαρμίτα, κερδίσει κάποιος την σειρά του, δεν πεθάνει από το κρύο, και στο τελος θα σκασει τα 4Κ, που προφανώς θα έχουν ήδη scalpάρει. Πατέντα όχι τίποτα χθεσινά.... Τα καταστήματα το γνωρίζουν ότι μέσα στις αποθήκες τους έχουν από καμία εως τέσσερες κάρτες, προφανώς και ο πέτσας, και αφήνουν να συμβαίνει αυτό το τσίρκο. Πουλάει όσο θέλει, όποτε θέλε, όπου θέλει, όπως θέλει, αν θέλει. Μου θυμίζει την φάση στο South Park που ο Cartman είχε το δικό του Λούνα Παρκ και δεν άφηνε τον κόσμο να μπει μέσα, για να έχει όλα τα παιχνίδια να παίζει πάρτι του, και οι ουρά έξω άπειρη. Για τον κόσμο του South Park ο Cartman έπαιξε γαμηστερό marketing trick ότι ''δεν σε αφήνω μεγάλε να μπεις, το πάρκο είναι μόνο για μένα'' και το έκανε αυτομάτως πόλο έλξης. Ξέρω, σας έκαψα λίγο με το τελευταίο αλλά πιστεύω το πιάνετε το πνεύμα αυτών που γράφω.(και αν έχετε δει αυτό το ep του South Park) Marketing wise ισχύει 100% αυτο που λες. Κάποιος που θα ήταν στο όριο να αγοράσει ή όχι και θα ήθελε λίγο χρόνο να το σκεφτεί, να δει reviews με τηξ ησυχία του κλπ, με τον τεχνητό πανικό που δημιουργήθηκε θα πάει τρέχοντας χωρίς δεύτερη σκέψη. Ψυχολογικό τρικ συμπεριφοράς του καταναλωτή το οποίο πιάνει πάντα.
chrisde Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Πρέπει να δώσω όμως τον ουρανό και τα Ass(tral)... Δεν είμαι καλά ρε σεις, δεν κάνω ποτέ Σεφερλίδικα puns. Αποχωρώ για λίγο να ξελαμπικάρω. Περιμένω βασικά να ξυπνήσει ο Arkin να αναλάβει πόστο. Σιγά μην κοιμάται ποτέ ο Arkin. Πως νομίζεις προλαβαίνει να παίζει και να βλέπει όλα αυτά που κάνει;🧛♀️ 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, chrisde είπε Σιγά μην κοιμάται ποτέ ο Arkin. Πως νομίζεις προλαβαίνει να παίζει και να βλέπει όλα αυτά που κάνει;🧛♀️ ο Arkinαρας εχει βαλει mfg στις ωρες τις μερας ,ολα τα κανει. 8
azazil1190 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Σιγά μην κοιμάται ποτέ ο Arkin. Πως νομίζεις προλαβαίνει να παίζει και να βλέπει όλα αυτά που κάνει;🧛♀️ Αφού είναι εγγονός τους Τσακ Νόρις . Μην μου πείτε ότι δεν το ξέρατε . Αχχχ γατακιαααα..... Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από azazil1190 6
chrisde Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, akoinonitos είπε ο Arkinαρας εχει βαλει mfg στις ωρες τις μερας ,ολα τα κανει. Και με καλό latency κιόλας! Ούτε καθυστερεί να απαντάει (σαν εμένα καλή ώρα) ούτε τίποτα. Τι σκατά reflex του έχουν βάλει; 2
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, chrisde είπε Και με καλό latency κιόλας! Ούτε καθυστερεί να απαντάει (σαν εμένα καλή ώρα) ούτε τίποτα. Τι σκατά reflex του έχουν βάλει; reflex 3 ! 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Πέρα από την πλάκα. Η 5090d μια χαρά βλέπω πούλησε στην Κίνα. Κατά τα άλλα τρώει μπλόκο στις nvidia κάρτες η κινα😆
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Πέρα από την πλάκα. Η 5090d μια χαρά βλέπω πούλησε στην Κίνα. Κατά τα άλλα τρώει μπλόκο στις nvidia κάρτες η κινα😆 Πηρες καρτα ρε? 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα