Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Ακομα χειροτερα βεβαια ειναι οταν βγαζεις νεα γενια και δεν μπορει να περασει ουτε τη προηγουμενη του αλλου. 🤣😂

Να τανε η και η πρώτη φορά...

Spoiler

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ήταν αντικειμενικά τέτοιες καρταρες οι 4x00 που ακόμα και η Nvidia ζοριστηκε να βγάλει καλύτερες 2,5 χρόνια μετά :-)

Δημοσ.

Όταν θα μπει η 5090 στο σύστημα δεσμεύομαι πως θα γράψω στην υπογραφή μου 4090ti xD 

Tρελό scamάρισμα μας κάνει η Nvidia, (ειδικά στις 5080) γαμω το μονοπώλιο τους μέσα. 

In other news, βλέπω ήδη σε γνωστά κανάλια και 1 thread στο reddit, πως στις 5080 θα μπορούσαν να δώσουν παραπάνω στο core/memory, μπορείς να πάρεις μέχρι 6-7% αναλόγως την περίπτωση.

Mε την 4090 ήμουν μονίμως σε 70% power limit και στα games έχανα 2-5 fps, αλλά σε θερμοκρασίες/κατανάλωση ήταν πένα. 
Τώρα με την 5090 πρώτο μου μέλημα, όταν με το καλό την έχω στα χέρια μου, είναι να δω τι κερδίζω-τι χάνω σε UC/UV. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pug987 είπε

Τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς, έχει το Πλαίσιο κάρτες ή θα περιμένουμε μήνες αν παραγγείλουμε;

Δεν εχει ,ειχε λιγες που στην ουσια τις ειχε "δωσει" πριν βγουν για πωληση. Μεσα φλεβαρη παλι αλλα παλι λιγες θα εχει 

40 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Όταν θα μπει η 5090 στο σύστημα δεσμεύομαι πως θα γράψω στην υπογραφή μου 4090ti xD 

Tρελό scamάρισμα μας κάνει η Nvidia, (ειδικά στις 5080) γαμω το μονοπώλιο τους μέσα. 

In other news, βλέπω ήδη σε γνωστά κανάλια και 1 thread στο reddit, πως στις 5080 θα μπορούσαν να δώσουν παραπάνω στο core/memory, μπορείς να πάρεις μέχρι 6-7% αναλόγως την περίπτωση.

Mε την 4090 ήμουν μονίμως σε 70% power limit και στα games έχανα 2-5 fps, αλλά σε θερμοκρασίες/κατανάλωση ήταν πένα. 
Τώρα με την 5090 πρώτο μου μέλημα, όταν με το καλό την έχω στα χέρια μου, είναι να δω τι κερδίζω-τι χάνω σε UC/UV. 

Και στις παλιες καρτες ετσι ηταν δεν ειναι κατι καινουριο ,ολες παιρναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

34 minutes ago, noFEARgr said:

Ναι μονο που ειναι για τις 5xxx , φυσικα χωρις κανενα λογο . 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NGXCore]
"ShowDlssIndicator"=dword:00001024 αυτο λεει ξεκλιδωνει για δοκιμασε το

edit λαθος!!

Επεξ/σία από panakos_thess
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν εχει ,ειχε λιγες που στην ουσια τις ειχε "δωσει" πριν βγουν για πωληση. Μεσα φλεβαρη παλι αλλα παλι λιγες θα εχει 

Και στις παλιες καρτες ετσι ηταν δεν ειναι κατι καινουριο ,ολες παιρναν.

Οι 4080 super έπαιρναν max 10% με OC από stock FE, και αυτό μόνο η Strix. Οι άλλες ήταν γύρω στο 8%.

Στις 5080 φαίνεται πως έχουμε μεγαλύτερο κέρδος, ως και 18,2% στην Astral και 15% στις υπόλοιπες - σε σχέση πάντα με την FE. Τα στοιχεία από τα review του techpowerup

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, malakudi είπε

Οι 4080 super έπαιρναν max 10% με OC από stock FE, και αυτό μόνο η Strix. Οι άλλες ήταν γύρω στο 8%.

Στις 5080 φαίνεται πως έχουμε μεγαλύτερο κέρδος, ως και 18,2% στην Astral και 15% στις υπόλοιπες - σε σχέση πάντα με την FE. Τα στοιχεία από τα review του techpowerup

αμα ειναι να αγορασεις astral 5080 καλυτερα να παρεις 4090 :P

Προσωπικα το oc στις καρτες το εχω ξεχασει ,πιο πολυ προβληματα δημιουργει παρα κερδιζεις

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 7
Δημοσ.

Η MSI Vanguard RTX 5080 ειναι 23% ακριβοτερη απο την FE, και δινει ενα 15% καλυτερες επιδοσεις. Απο μονο του αυτο λεει οτι η FE εχει καλυτερο value. Kαι αντι να βλεπω ωραια thumbs για την τραγικη τιμη, βλεπω να μιλανε αρκετοι μονο για το performance gain και οτι "απολαυσαν τις δοκιμες τους με αυτη".

ΠΟΣΟ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ AIBs. Και γιατι δεν τα χωνουμε στους AIBs οπως τα χωνουμε στην NVIDIA? Γαργαρα λεμε. Αυτο για να μην λετε οτι <<Τα χωνουν αυτοι, μπραβο τους>>. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...