Tambas91 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε μπα τπτ ,εσενα στα βγαζει κανονικα? edit : μου εμφανισε στο cp Μακάρι να μη σου δουλέψει 15
noFEARgr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 minutes ago, Tambas91 said: Μακάρι να μη σου δουλέψει Kατι τετοια λες και τους σπρωχνεις στην αγκαλια της lisa και στις gpu , αν εμφανιστει με καμια 9700xt σε 2 μηνες θα δεις εσυ 1 1
icenex Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Τελικα εχουμε πολλους αρρωστους στο νημα...Ρε βγειτε να σας χτυπησει λιγο ο αερας στο κεφαλι μπας και ερθετε στα ισια σας.Ακου εκει 3000+ για καρτα γραφικων και το χειροτερο ειναι οτι σας παιρνει το σκαλπ το πλαισιο.Το πλαισιο!! 8
screaming_trees Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 minutes ago, icenex said: Τελικα εχουμε πολλους αρρωστους στο νημα...Ρε βγειτε να σας χτυπησει λιγο ο αερας στο κεφαλι μπας και ερθετε στα ισια σας.Ακου εκει 3000+ για καρτα γραφικων και το χειροτερο ειναι οτι σας παιρνει το σκαλπ το πλαισιο.Το πλαισιο!! Πραγματικά ρε φίλε, πες τα.... Μερικοί κάνουν λες και είχαν μπει σε σειρά αναμονής για μεταμόσχευση οργάνου και επιτέλους βρήκαν. 2
Sarandis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Native+dlaa, παλιο dlss, νεο dlss. 1440p. Πέρα απο το παλιό dlss που έχει μια ψιλοθολούρα, εγώ διαφορές δε βλέπω σε αυτό το καρέ τουλάχιστον. Δεν το έχω προχωρήσει το παιχνίδι, είναι το μόνο υποστηριζόμενο που έχω. Spoiler Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Sarandis 1
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες To λανσάρισμα της RTX5080 κάνει το λανσάρισμα της RTX2080 να φαίνεται σαν να ήταν ένα από τα καλύτερα Gen to Gen τα τελευταία 10 χρόνια. Νόμιζα ότι τόσο χάλια Gen to Gen δεν θα ξαναείχαμε μετά τις RTX2000 αφού πλέον όλες μετά θα είχαν RT και Tensor Cores, αλλά η NVIDIA μας το κράταγε έκπληξη.🤪 https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-5080-founders-edition/34.html https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-2080-founders-edition/33.html 1
ASFE Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 minutes ago, icenex said: Τελικα εχουμε πολλους αρρωστους στο νημα...Ρε βγειτε να σας χτυπησει λιγο ο αερας στο κεφαλι μπας και ερθετε στα ισια σας.Ακου εκει 3000+ για καρτα γραφικων και το χειροτερο ειναι οτι σας παιρνει το σκαλπ το πλαισιο.Το πλαισιο!! Βρε συ μην τρελενεσαι. Ξερεις γενικα τι μαυρο χρημα κυκλοφορει αλλα και ποσο καλοι μισθοι παιζουν σε μερικους? Οποιος τα εχει και δεν ξερει τι να τα κανει ας το χαρει. Αυτο ομως κανει κακο στους υπολοιπους γιατι οταν βλεπει αυτη την κατασταση το πλαισιο οι τιμες θα μενουν εκει ψηλα. Αν τους εμεναν στο ραφι ισως να εριχναν πιο γρηγορα τις τιμες. Τεσπα με το καλο να παραλαβουν τα παιδια. 2
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, azazil1190 said: Εγώ μπορεί να το έχω πατήσει ....😉 Είπα θα σας κάνω ανακοίνωση εάν την πάρω με το "Είμαι μαλακας τελικά" Κατσε τωρα, δηλαδη.... να πουμε τωρα μισο λεπτο, γιατι...οτι τι δηλαδη...?? --- Το απο πανω σημαινει οτι το πες τελικα??? Εναι παγιδα το ποστ? 🤔🤔🤔---- 4
chrisde Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Εγώ μπορεί να το έχω πατήσει ....😉 Είπα θα σας κάνω ανακοίνωση εάν την πάρω με το "Είμαι μαλακας τελικά" 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 32 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Kατι τετοια λες και τους σπρωχνεις στην αγκαλια της lisa και στις gpu , αν εμφανιστει με καμια 9700xt σε 2 μηνες θα δεις εσυ ποιος ρε? ο ακοινώνητος? μαζί με τον φαραώ έχουν tattoo τον πέτσινο στη γάμπα 6
akoinonitos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, Tambas91 είπε ποιος ρε? ο ακοινώνητος? μαζί με τον φαραώ έχουν tattoo τον πέτσινο στη γάμπα που το ξερεις ρε? μλκ ματι με παιρνεις? 6
pug987 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς, έχει το Πλαίσιο κάρτες ή θα περιμένουμε μήνες αν παραγγείλουμε;
Gsym Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Υπάρχει τρόπος απόκτησης founders edition στην Ελλάδα;
Westbaum Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 minute ago, Gsym said: Υπάρχει τρόπος απόκτησης founders edition στην Ελλάδα; Όχι
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 29 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε To λανσάρισμα της RTX5080 κάνει το λανσάρισμα της RTX2080 να φαίνεται σαν να ήταν ένα από τα καλύτερα Gen to Gen τα τελευταία 10 χρόνια. Νόμιζα ότι τόσο χάλια Gen to Gen δεν θα ξαναείχαμε μετά τις RTX2000 αφού πλέον όλες μετά θα είχαν RT και Tensor Cores, αλλά η NVIDIA μας το κράταγε έκπληξη.🤪 https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-5080-founders-edition/34.html https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-2080-founders-edition/33.html Ακομα χειροτερα βεβαια ειναι οταν βγαζεις νεα γενια και δεν μπορει να περασει ουτε τη προηγουμενη του αλλου. 🤣😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα